Vidim da ima šahista ovdje. Jbt šokiro sam se maloprije
Umro Daniel Naroditsky u 30. godini
Meni lično najbolji šahovski komentator. I to ubjedljivo. Hikaru, Gothamchess i Naroditsky su trojica koje stalno pratim.
Prije 2 sedmice dobio je Magnusa na Title Tuesday. Ja uživo pratio baš tu partiju. Ekstremno dobar bio u bulletu i jako dobar u blitzu.
Naroditsky se ubio.
Nevjerovatno šta bullying može da uradi. Bukvalno je Kramnik po meni doveo do ovoga. Nevjerovatno da je jedan bivši svjetski prvak sebe dovede to toga da redom optužuje ostale za varanje. Posebno se okomio na Naroditskog i na Hikarua. Hikaru ga odyebo i ismijavao, ali Daniel se cijelo vrijeme pravda i vidjelo se koliko ga boli.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 23 okt 2025, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Prijatelji su klasik. Ne znam seriju da ima 10/10 kvalitetnih sezona. Volim jako i HIMYM i Office, ali one imaju ogroman pad poslije.
Meni jedino Its always sunny nije legla. Fino pocelo, prva sezona top, likovi su prejaki, ali nekako preludi i oni i radnja za moj okus, ne znam kako da to objasnim. I Frank me nervira.
Meni recimo Curb Your Enthusiasm isto dobra ,i smjesna serija al razumijem da su ukusi razliciti
Vidim da ima šahista ovdje. Jbt šokiro sam se maloprije
Umro Daniel Naroditsky u 30. godini
Meni lično najbolji šahovski komentator. I to ubjedljivo. Hikaru, Gothamchess i Naroditsky su trojica koje stalno pratim.
Prije 2 sedmice dobio je Magnusa na Title Tuesday. Ja uživo pratio baš tu partiju. Ekstremno dobar bio u bulletu i jako dobar u blitzu.
Naroditsky se ubio.
Nevjerovatno šta bullying može da uradi. Bukvalno je Kramnik po meni doveo do ovoga. Nevjerovatno da je jedan bivši svjetski prvak sebe dovede to toga da redom optužuje ostale za varanje. Posebno se okomio na Naroditskog i na Hikarua. Hikaru ga odyebo i ismijavao, ali Daniel se cijelo vrijeme pravda i vidjelo se koliko ga boli.
Predoziro se antidepresivima i ko zna čime još. Nije mogao da spava danima. Vidjelo se na streamovima da se gubi.
A ko god ga je pratio, vidjelo se da je početak i kraj svih njegovih frustracija to što ga Kramnik optužuje da vara. Prije tačno godinu dana je to počelo intenzivno. U međuvremenu ga chees.com i još neke platforme počele sve manje i manje angažovati da komentariše velike događaje, jer su znali da ima probleme pa nisu htjeli rizikovati s njim. Iako je najbolji bio u komentarisanju.
Pogledaj tweetove Kramnika poslije vijesti o smrti, vidjet ćeš koliko nije normalan čovjek.
Predoziro se antidepresivima i ko zna čime još. Nije mogao da spava danima. Vidjelo se na streamovima da se gubi.
A ko god ga je pratio, vidjelo se da je početak i kraj svih njegovih frustracija to štp ga Kramink optužuje da vara. Prije tačno godinu dana je to počelo intenzivno.
Trebao ga je šprdati kao Nakamura, ali očigledno da su ga optužbe baš pogodile
To je Magnus rekao generalno. Problem varanja u online šahu itekako postoji.
Npr. svakog utorka u 17h imaš turnir Title Tuesday koji traje 11 rundi i završi se za 2 sata. Tu pobjednik dobija finu lovu, kao i drugoplasirani i trećeplasirani. Igrati samo mogu igrači sa titulom koji se registruju taj dan (GM, IM, FM).
Magnus je optuživao potpuno otvoreno Hansa Niemana prije 2 godine za varanje. Ali u smislu da je koristio bubicu ili tako nešto u partijama uživo za stolom. Čak jednom iz protesta nije htio da igra protiv njega. Sada igra protiv njega i ne znam jesu li to razjasnili.
Pa danas djeca u osnovnoj uredno puse iza skola. Jbt nama glavna zanimacija bile karte i slicice igraca. Ja cisto sumnjam da danas to ova balavurdija i koristi...
Djeca su pusila iza skole i prije 20 g
I tukli se i boli nozevima. Zahiragic 2005. izboo vrsnjaka u u osnovnoj skoli, Denis Mrnjavac ubijen 2009. ako se ne varam. A i prije rata je toga bilo, svako vrijeme nosi svoje klosare i probleme. Samo sad je lakse doci do vijesti, u svakom trenutku neko nesta snima i salje portalima. Danas ljudi sokirani kad nekog pokradu u tramvaju, a Nadrealisti skeceve pravili i ZP pjesme pjevali o sarajevskim dzeparosima i sitnim kriminalcima jos 80tih.
Upravo tako. Ljudi često počnu glorificirati prošlost nakon što im prođu najbolje godine života, plus sad na netu egzistira hejbet lešinarskih portala koji pokušavaju profitirati na lokalnom mahalaškom mentalitetu.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++