Nigdje nikog pred ovako vazan mec.
Zatisje pred buru, sad kad se razlete po forumu, niko ziv ne ostade.
p.s. dobro pratite da li se Bilal krsti.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
evo ga, prvi Bavarac je vec tu.harishp je napisao/la:Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.
Cafir jednom,cafir vazda
Na kog Frenkija misliš?geronimo je napisao/la:evo ga, prvi Bavarac je vec tu.harishp je napisao/la:Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.
Cafir jednom,cafir vazda![]()
![]()
nego Frenki, kakve su tvoje prognoze za vecerasnji mec?
posto tvoje misljenje iznimno cijenim, bilo bi mi drago da ga ovdje izneses.
davud: i ja mislim da je to neki posebni ritual, ali mi se malo b_bk zbunio.
Mislio sam na mog jarana harishpa, koji u prethodnom postu nazva Bilala...Frenki BelevanFRANK RIBERY je napisao/la: Na kog Frenkija misliš?
Oduvat ce ih Bajern.Fiorentina tojest ljubicasti ljiljani su u behutu.Ne iskoristi li to,nek se kolektivno odmah samoubiju.geronimo je napisao/la:evo ga, prvi Bavarac je vec tu.harishp je napisao/la:Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.
Cafir jednom,cafir vazda![]()
![]()
nego Frenki, kakve su tvoje prognoze za vecerasnji mec?
posto tvoje misljenje iznimno cijenim, bilo bi mi drago da ga ovdje izneses.
davud: i ja mislim da je to neki posebni ritual, ali mi se malo b_bk zbunio.
Mislim da nece pod svaku cijenu napadati, jer je Prandelli veliki takticar. Zna dobro sta mu slijedi ako se prerano otvori. Prije bih rekao da ce strpljivo cekati svoju sansu do zadnje trecine utakmice.FRANK RIBERY je napisao/la:Bit će svakako interesantno vidjeti Italijane da napadaju
Mislio sam u slučaju nekog ranog gola Bayern onda će sigurno morati napasti.Kako si i sam rekao mi igramo i kući i na strani isto.Napadački!geronimo je napisao/la:Mislim da nece pod svaku cijenu napadati, jer je Prandelli veliki takticar. Zna dobro sta mu slijedi ako se prerano otvori. Prije bih rekao da ce strpljivo cekati svoju sansu do zadnje trecine utakmice.FRANK RIBERY je napisao/la:Bit će svakako interesantno vidjeti Italijane da napadaju
Problem je sto Bayern ne zna igrati defanzivno - kvalitetno defanzivno. Ruku na srce, za tako nesto i nemaju igrace. Na stranu to sto Bayern ima velikog trenera, koji je ove meceve prosao na desetine puta.
Sa ostatkom posta se slazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.