Sloboda 2666 16000 (6)
Čelik 2600 13000 (5)
Naredno kolo idu lagano ispod slavnog Čelika iz Zenice i raspad mačije prčije kreće
Moderator/ica: GracanicaAA
Je li mi navijamo za klubove i igrace na terenu ili za tv? Zato ti kazem, nisi bio, ne mozes pricati. A izgleda ni ovaj fukara nije bio. Kad budes onda mozes ici u dalju raspravu. Provjerio sam sa vise ljudi koji su bili na zapadu, kazu odlicno navijanje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:27Jao izgovora, majko moja![]()
![]()
Jest, to je to.
Mikrofon je odmah ispod naseg kopa, pa zato.
Al eto, nebitno je, ne ide mi se u dalju raspravu.
A do pauze moglo bi i na 20 otic, jer kad ce sirotinja opet koga pobijedit, pitanje je.
Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29Niko ne kaze da smo ozbiljna, ima tu jos rada.
Al ste i vi daleko od ozbiljne grupe. U tome je poenta.
Sve sto si napisao to misli svaki navijac Slobode, ne boli me poraz ekipe sinoc koliko me boli neozbiljnost pojedinaca na terenu, ok je izgubit al na onakav nacin je ravno amaterizmu.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 13:11Sinoc opet kazem najrealnije nerijeseno i Sloboda je dosla po bod ali et vidjeli smo kraj i greska katastrofalna.
Sloboda ako se ne uozbillji moze imat problema,po meni neki glume zvijezde jer nista nisu pokazali protiv pola igraca juniora Celika sinoc a Said ,Dilaver nemaju sta trazit u ekipi.
Ovo ako im savez odbije zamjenu jer ne znam pravila tu .Sloboda 15 kolo ide u Maglaj a prva 2 kola Kakanj i Bihac a mi zadnje Zvijezda kuci i prvo opet kuci Olovo i plus dvije vezane kuci Rahic i Rudar a danas ovi ako dobiju 4 boda samo.
Sad dodas kako ce klub iznutra funkcionisat i tu moze bit problema ,nece bit lahko Slobodi,mada bi ja volio da Sloboda udje u PL i zbog nas.
Nemojte smatrat ovo nekom ljubomorom,provokacijom. ,ovo je samo realnost.Na stranu sva podyebavanja tako je to!!Vecina ce vas se slozit sa ovim i sto ostali pisu.
Ustao, popišao se, sjeo. Hvala.sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29Niko ne kaze da smo ozbiljna, ima tu jos rada.
Kad će rtv slon izbaciti reportažu invazije u Zenicu?
I opet odete sa grobarom Celika Fudom na svecane ruckove i hocete da vam daje pare. Daj bjezi majke ti...sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29Niko ne kaze da smo ozbiljna, ima tu jos rada.
Bravo lave ali nemogu oni ovo shvatit kako kazes mentoli su to .sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29Niko ne kaze da smo ozbiljna, ima tu jos rada.
Završilo se na sudu dvije godine, čovjek polizao sva gov.na koja je izasrao, priznao da je pogriješio i to je to. Nije bitno ko je na čelu grada, Čelik ima ugovor sa gradom koji se mora poštovati. Niko ništa više ne traži.DamirT je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:27I opet odete sa grobarom Celika Fudom na svecane ruckove i hocete da vam daje pare. Daj bjezi majke ti...sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29
Niko ne kaze da smo ozbiljna, ima tu jos rada.
E bas nemozemo shvatit.convict35 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:28Bravo lave ali nemogu oni ovo shvatit kako kazes mentoli su to .sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29
Zaboravio si napisat da smo kaonavijaci napravili cak i budzet priblizan ako ne kao i njihov .
Ustat pa rec Robijasi Zenica
Nevjerujem da ce pristati na to, koji su onda qurac igrali seoske lige, da su htjeli taziti pare igrali bi odmah federalnu.....nemaju oni veze sa gradom i Fudom, osim sto im placaju reprogram......Fudo socios.
convict35 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:28Bravo lave ali nemogu oni ovo shvatit kako kazes mentoli su to .sagitarius je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:21Mi daleko!?Pa mentolu jedan mi preuzmemo citav klub, rijesimo se politicki lisica u kojima ste vi godinama i ti pricas ovdje da mi nismo ozbiljna grupa!Ustani kad spomenes Zenicu i Robijase, sta smo mi uradili vi necete i ne smijete!Vi nemate muda da krenete u oporavak kluba bez SDP-a!antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 16:29
Zaboravio si napisat da smo kaonavijaci napravili cak i budzet priblizan ako ne kao i njihov .
Ustat pa rec Robijasi Zenica
Ma robovi su tu da osiguraju budzet, sta ce im Fudo i grad.
Gledaj paščeta ismijava preminulog navijača Čelika kojem je svaka utakmica gostujuća bila i svaku je bio tu.HPCompaq je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:48Sta kaze onaj krezubi rob, poluretardiran gazi gazi pitare......robovima su fukare ipak interesantne, pa ih se 30 ak ipak skupilo na sektoru zapad gosti...a robovi poludrogirani i pijani.. Jaka skupina.... Hendlajte sa fiestom, samo vam to dobro stoji, Sloboda prva,čelik se bori za drvenu medalju. Poyyy
Samostalni su ko maloljetna lica, kad im bude trebalo para za ulazak u PL moraju zatraziti od tate Fude para, e tu ih Fudo ceka.....antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:41Ma robovi su tu da osiguraju budzet, sta ce im Fudo i grad.
Vidis da su robovi osigurali veci budzet nego sto Sloboda ima.
Rece mu ljudska olupina koja je ismijavala rahmetli Huku i Soka.Truhlo je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:51Gledaj paščeta ismijava preminulog navijača Čelika kojem je svaka utakmica gostujuća bila i svaku je bio tu.HPCompaq je napisao/la: ↑22 okt 2023, 17:48Sta kaze onaj krezubi rob, poluretardiran gazi gazi pitare......robovima su fukare ipak interesantne, pa ih se 30 ak ipak skupilo na sektoru zapad gosti...a robovi poludrogirani i pijani.. Jaka skupina.... Hendlajte sa fiestom, samo vam to dobro stoji, Sloboda prva,čelik se bori za drvenu medalju. Poyyy
Bože sačuvaj kakav hamelj seljački
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.