Realno prešao je Ogi k'o plitak potok.Kaunas je napisao/la:Sad kad malo bolje razmislim, svaka Jelenina objava je bila cisti autogol.
Igrač br. 6
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ma ona da ima mozga ne bi varala muza,posebno ne muza koji je lafcina za Ogija....i onda ne treba cuditi ovaj autogol sa njenim objavama....da ima mozga ne bi ni doslo do toga...ovo ostalo je sve da zadovolji nas forumase 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Da je normalna majka i zena odyebala bi Ognjena cim je on poceo nesto “vulgarnije” da prica i pokusava. Ovako jadno i sa njene i njegove strane ako ima zenu i dijete. Razvedi se pa se tarlahaj s kim hoces. Mogu mislit kako je onim njenim curicama sad. Ne daj Boze, gdje god se okrenu slike gole majke na naslovnim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
fejk cisti, ovu profilnu je neki dan postavioredbull93 je napisao/la:Fotomontaza
BHF
- BosniaBoston
- Kontakt:
I to ovu s ljiljanima.OGNJENE BOSNJAČEMiske01 je napisao/la:fejk cisti, ovu profilnu je neki dan postavioredbull93 je napisao/la:Fotomontaza
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Realno al' u qrcu, jučer kad je objavljen snimak iz Atine bio je nokaut klasični, razvod braka 100% , a kad su slike izašle dženaza lika i djela JK...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Realno prešao je Ogi k'o plitak potok.Kaunas je napisao/la:Sad kad malo bolje razmislim, svaka Jelenina objava je bila cisti autogol.
Međutua JK objavi prijetnje Ogiju , svašta napiše protiv njega , objavi sliku kako Ogi plače, sliku čune kako to svima šalje kao neiživljeni Debil, i još napiše da su slike fotošop ....
Ogi koji inače ekspresno odgovara , nit pisma nit razglednice...
Kao što su kolege navele , samo video penetracije ili bukakea može izvući Ogija...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sve je otvoreno u revansu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedva ga ustopa na tome, iz 10og pokusaja.emir79 je napisao/la:Pa pustite samo spot od pjesme bebo bebo, i kad dize nogu ustopajte, screenshot uradite ispala joj pič.ketina.
Btw. Krenuo sam u lagano iscitavanje svega napisanog.
15.10.2013.
Ja se maksuz prijavio nakon par mjeseci da napišem šta, evo stomak me boli čitam sat vremena temu pola tri a valja ustat hahhaa...
JK je ovde sebi nazabijala autogolova.
Ogi nije ništa izgubio jer ništa nije ni imao da izgubi...
JK iz objave u objavu novi autogol...
Ogi sirovina Bosanska, šta kaže u Popa se brada tresla hahahaha
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- ThrillerHz
- Kontakt:
Legenda kaze da se Momcilo Ugusio u jeleninom bunaru dok je Vranjes pokusavao da je zadovolji rukicom...
1946~
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja sam od jednog Banjalučanina čuo da je Ogi trpa prije, brat-bratu, tri mjeseca. Kontao da je klasična šuplja.
A dijete mu vise lici na anela hadzica nego dzekina mala na ibricicainvincible1921 je napisao/la:Jbt kad skotnas da vranjes sve ovo vrijeme ima zenu i dijete
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- invincible1921
- Kontakt:
Pa i ne znam bas, nije Karleusa za bacit ima ona iza sebe sigurno nekoga, jer vidis kolko laje na sve i opstaje. One prijetnje su bas ozbiljno djelovale...SGD53 je napisao/la:Ja se maksuz prijavio nakon par mjeseci da napišem šta, evo stomak me boli čitam sat vremena temu pola tri a valja ustat hahhaa...
Sto se tice ostalog, bas cisti autogolovi
=\_1921_/=
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e bas belgijance boli qrc sto je on karo jelenu karleusu
ahahahhaha al stvarno niste normalni sta ste sve pisali suze su krenule

lose je ovo sto je ona roditeljima ovog cetalja poslala neke ljude na vrata pa cisto sumnjam da ce se ovaj vise i oglasavat
ahahahhaha al stvarno niste normalni sta ste sve pisali suze su krenule
lose je ovo sto je ona roditeljima ovog cetalja poslala neke ljude na vrata pa cisto sumnjam da ce se ovaj vise i oglasavat
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta sve procitah u zadnjih sat vremena
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 16 jan 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mikrok
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PA ovoliko stranica ne bi bilo ispisano čak i da osvojimo SP.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LlullSergio
- Kontakt:
Čuj Ogi oženjen i ima djecu ?
Pa bio prvo s Katarinom, pa ovo sad ovako javno.Mozda ima dijete al sumnjam da je oženjen.Mada nigdje slika ni djeteta ni ničega.
Pa bio prvo s Katarinom, pa ovo sad ovako javno.Mozda ima dijete al sumnjam da je oženjen.Mada nigdje slika ni djeteta ni ničega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.