sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mozda cak pokusat i 4+ 2,20emir_tr je napisao/la:14:30 Volendam - Fortuna Sittard 2 @ 3,75
Ovaj par mi lici na neku saradnju medju timovima. Ja cu probati sa dvojkom na neki manji ulog, jer se isplati odigrati po ovakvoj kvotu. Sretno!
Medjusobni susreti od 2011. godine:
baš vala što se tice Holanđana, nikad neiznevjere oba daju gol i 3+ (pm3)hoshafka je napisao/la:ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
Moja prognoza oba daju i 3+ 1,86
+1. Tu se lova krije.hamzaa95 je napisao/la:baš vala što se tice Holanđana, nikad neiznevjere oba daju gol i 3+ (pm3)hoshafka je napisao/la:ma ove Holanđane samo na golove, inače Volendam igra vrlo otvoreno.
Moja prognoza oba daju i 3+ 1,86
Pa cim je Grcka u pitanju, automatski se bistro pretvara u jako mutnoPixma je napisao/la:Nesto mutno jer wwin nema taj par ni u ponudibarbarezsergej je napisao/la:grcka liga platinas-panionis kvota 1.3 na pobjedu domacina a platinas 15 na tabeli sa 15 bodova a panionis 10 sa 20 bodova, kvota na panionis 7 ima li ko kakvu informaciju sta se desava
ja malu prednost dajem cedeviti zbog domaceg terena, sigurno da ce igraci cedevite dat sve od sebe da uljepsaju sebi i navijacima bozicvecaveca je napisao/la:cedevita-partizan misljenja ?
Potpisujembevanda4 je napisao/la:ma.. nema smisla.. Opet se samo bacaju parovi.. Bez ikakvog reda i organizacije.. o objašnjenju da ne pričam.
J.ebo ti ovakve prijedloge i sugestije! Umjesto da se trudimo i pomazemo jedni drugima koliko mozemo, bar ustedit par minuta na analiziranju nekog para.. Ide sve neozbiljnije i neozbiljnije.
Stojte mi dobro ekipa![]()
Do idućeg čitanja!
sto ce dobitiHead je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
Pisem sta sam cuo i ono sto sam ja odigro.Sad, ti ne moras igrati.vecaveca je napisao/la:sto ce dobitiHead je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Modena Ž 1 @1.60
Ja sam dobio info da ce ovo dobiti domace prije par dana i uhvatio po kvoti 1,8.Evo vidim kvota pada,negdje je 1,5,negdje 1,6 pa eto probajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.