a jarane moj, odigraj ti na kladari 0-1 rez. Zeba iz penala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
IstoBianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...
Smjesno?To Osim neka postenjacina i nece stimati svom Zelji?Ti si smjesan ako tako razmisljas.
zar ne dolazis na nasu temuzubizareta je napisao/la:i imate obraza nesto da pisete na nasu temu haha navlace vam na sve strane al dzaba kad ste previse losi tj ocajni ste,a o vasoj tribini bolje vi vidite sami svaki komentar je suvisan
reče šaban čiji su navijači uletili u teren slučajno u zadnjem kolu na terenzubizareta je napisao/la:i imate obraza nesto da pisete na nasu temu haha navlace vam na sve strane al dzaba kad ste previse losi tj ocajni ste,a o vasoj tribini bolje vi vidite sami svaki komentar je suvisan
RESPECT Majstore!barbarez je napisao/la:Ja se trudim ,ali zaista ne razumijem.Pa da Ivica navlaci Zelji ,Zeljo bi bio prvi ,a ne 5 jarane.Samosarajevo,Ko si ti i kako te bolan nije stid,pricati o postenju Ivice Osima.Zaista nije potrebno naglasavati sta je taj covjek uradio sve za nas fudbal a i fudbal openito.Jeli vam sada jasno Bosanci i Hercegovci,zasto godinama legende nase ne zele biti ni blizu naseg fudbala,pa jedan od razloga je i ovo.Sto su navijaci i nas narod u stanju od legendi,napraviti najomrazenije licnosti u svega mjesec dana.Da li je njima potrebno da ih prozivaju pacenici koji u svom zivotu nisu uradili nista vrijedno pomena,ali sebi daju za pravo da pljuju ljude koji su uradili jako mnogo,pa cak i da im omoguce da gledaju taj svoj klub kako u Europi ,tako i u nasoj ligi.Zar vi stvarno mislite,da je Ivica pao tako nisko da svoj ugled stavlja na kocku.Zalosno je da Ivicu primaju neki Blateri,Platiniji,ali nadje se samosarajevo i njegova braca istomisljenika,isfrustrirana time sto je to legenda najveceg rivala,i onda oni dovode u pitanje postenje covjeka,koji je u sred Beograda,pokazao sta znaci biti posten i biti pravi Bosanac,a mogao se praviti budala ,kao i mnogi tada.Moljakali su ga godinama da dodje u savez,i kada poslije onako teske bolesti ,prihvati da narusenog zdravlja spasi nas fudbal,nadju se ovi glupani da njegovo postenje stavljaju pod sumnju.Stvarno Bosno jesi prokleta.Fuj
Baš to, ipak je Gušo više za penzije, nije neki neiskusni golman, sigurno ne bi bez razloga onako reagovao i galamio na igrača Zvijezde...SarajlijaTM je napisao/la:IstoBianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...,a i guso se svasta nagovorio igracu koji je pao,poznavajuci gusine ljudske kvalitete i pravedno rassudjivanje,mislim da je tu guso isao na loptu.
isti slucaj je i Safet Susic kojeg pljuje raznorazna TELAD!!!barbarez je napisao/la:Ja se trudim ,ali zaista ne razumijem.Pa da Ivica navlaci Zelji ,Zeljo bi bio prvi ,a ne 5 jarane.Samosarajevo,Ko si ti i kako te bolan nije stid,pricati o postenju Ivice Osima.Zaista nije potrebno naglasavati sta je taj covjek uradio sve za nas fudbal a i fudbal openito.Jeli vam sada jasno Bosanci i Hercegovci,zasto godinama legende nase ne zele biti ni blizu naseg fudbala,pa jedan od razloga je i ovo.Sto su navijaci i nas narod u stanju od legendi,napraviti najomrazenije licnosti u svega mjesec dana.Da li je njima potrebno da ih prozivaju pacenici koji u svom zivotu nisu uradili nista vrijedno pomena,ali sebi daju za pravo da pljuju ljude koji su uradili jako mnogo,pa cak i da im omoguce da gledaju taj svoj klub kako u Europi ,tako i u nasoj ligi.Zar vi stvarno mislite,da je Ivica pao tako nisko da svoj ugled stavlja na kocku.Zalosno je da Ivicu primaju neki Blateri,Platiniji,ali nadje se samosarajevo i njegova braca istomisljenika,isfrustrirana time sto je to legenda najveceg rivala,i onda oni dovode u pitanje postenje covjeka,koji je u sred Beograda,pokazao sta znaci biti posten i biti pravi Bosanac,a mogao se praviti budala ,kao i mnogi tada.Moljakali su ga godinama da dodje u savez,i kada poslije onako teske bolesti ,prihvati da narusenog zdravlja spasi nas fudbal,nadju se ovi glupani da njegovo postenje stavljaju pod sumnju.Stvarno Bosno jesi prokleta.Fuj
U onoj situaciji bi i ti onako reagovao ,il bi mozda sjedio i gledao kako ti na drugove bacaju suzavce i tuku ih...KB-TM87 je napisao/la:reče šaban čiji su navijači uletili u teren slučajno u zadnjem kolu na terenzubizareta je napisao/la:i imate obraza nesto da pisete na nasu temu haha navlace vam na sve strane al dzaba kad ste previse losi tj ocajni ste,a o vasoj tribini bolje vi vidite sami svaki komentar je suvisan
Znas sta,meni se na prvu ucinilo kao klasicni penal.Medjutim,nije navijacki stvarno ,ja priznajem Zeljinu ocajnu igru,ali cini mi se da je ono bilo simuliranje.Znas sto,mislim dugo sam igrao i znam za te cake,vjeruj mi ,bar ono sto se na usporenom snimku vidi,da je momak prosao Gusu,i samo vjesto ostavio nogu ,prije nego li je Gusina noga i stigla do njega.TO jesu u pitanju milimetri i djelici sekunde,kod nas i nema mnogo uglova da se vidi,ali vecina vas smatra da je ono cist penal,ali eto u vecini slucajeva ono bi se sviralo,mada opet kazem na usporenom snimku mi se cini da nije to bas tako bilo.aleksandar_veliki je napisao/la:Fakat ti je mal ekran na televiziji. Klasicni jedanaesterac i ako se postuju pravila nogometne igre, crveni Gusi. Medjutim, sudija je vidio kako je vidio. Zasto? O tome nema potrebe raspravljati na ovoj temi, mozda na nekoj drugoj, ima ona sudije cini mi se.Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...
Zeba? Vec duzte vrijeme igra lose, uostalom kao i cijela momcad. Meni je previse davi i mislim da zbog toga nije nista napravio vani, nema buraz u savremenom fudbalu davljenja lopte.
aleksandar_veliki je napisao/la:Isao na loptu, frajer je gurnuo pored njega, malo nogu uvalio medju njegove i ovaj ga srusio. Glupo je raspravljati, bar se meni tako cini.SarajlijaTM je napisao/la:IstoBianconeri1988 je napisao/la:Nisam ni ja siguran u penal, kad se više puta fino pregleda snimak nekako se stekne dojam da ga Gušo nije ni dotakao...,a i guso se svasta nagovorio igracu koji je pao,poznavajuci gusine ljudske kvalitete i pravedno rassudjivanje,mislim da je tu guso isao na loptu.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dofu, JavierBosnia, ritam21 i 43 gosta.