FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Apsurdno i apsolutno smijesno je da poricemo penal , penal cist kao suza ... igra ocajna a nista se ne mijenja daj Boze da se i Osim opameti pa proba nesto da mijenja u igri a ne 3 godine isto ...
Ne bih to tako nazvao... treba razdvojiti klub od navijaca.old school je napisao/la:zbog takvih ko ti sve manje raje dolazi, idiotsko razmisljanje mi nismo leotar niti kozara celik i drugi da nam se navlaci mi smo zeljo i moramo igrati fudbal prije svega!!!TM87visnjik je napisao/la:ma jok nema niko domacinsko sudjenje,svi posteni,samo kod nas mute sudije3 boda nama to je najbitnije,a za ostalo libo me rinaka
A mi smo ko fol neki navijaci, koji jedva cekamo kiks Želje pa da odmah potrcimo na internet ,ukucamo stranicu SportSport.ba i onda izbacimo sve frutracije iz sebe, pišemo UPRAVA NAPOLJE i tako mislimo da ce nam biti lakše, da ce se nešto tako promjeniti i slicne samoobmane.
Pa dobro, kako kome....neko uživa u pobjedama uz obilatu sudijsku pomoc, a neko glođe sopstvene testise i kad mu klub pobjedi ...nismo svi isti jbg.
- SarajlijaTM
al niko da spomene odakle nam onih,jedno 25 kornera,jel i to sudija navlacio,niko da spomene da igrac zvjezde,onaj "8",prije nego izadje rukom ofirno vrati loptu u benjinu nogu i posla u korner
ne budalite previse ljudi,3 boda smo uzeli i kraj price,ko gubi ima pravo da se ljuti.penala nije bilo jer isti nije sviran i cao
LN svima
ne budalite previse ljudi,3 boda smo uzeli i kraj price,ko gubi ima pravo da se ljuti.penala nije bilo jer isti nije sviran i cao

LN svima

penal i jeste samo onda kada ga sudija sviraaleksandar_veliki je napisao/la:Penal nije bio jer ga sudija nije svirao. Mi relani, a hvala Bogu ima nas, svjesni smo da je Zeljo tu poguran, kako, zbog cega, ne znam. Mozda Zvijezda jos placa cehove Ratka Ninkovića. Dakle, da zakljucimo pricu. Penal nije bio jer ga sudija nije svirao.spizz je napisao/la:Penal nije bio milijardu % ,pa nek prica ko šta hoce![]()
A igra jest bila loša jer neki igraci ne mogu trcati poslije 70-te minute.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ovo na 2:03 ko smatra da je penal, neka odmah ide kod opticara ili neka nauci pravila igrenick je napisao/la:[youtube][/youtube]

Presmiješna simulacija penala i sudija sasvim normalno dodijelio žuti karton jeftinom akteru - kao što i treba po pravilima.
- SarajlijaTM
stopirajte snimak na 2:03 tacno,desnom nogom preskocio gusu,lijevom se docekao izm gusinih nogu i bacio se odmahnick je napisao/la:[youtube][/youtube]
kontakta nije bilo,majstorski odradjeno,ali sreca pa je sudija provalio.
penal nije bio garantujem!!!
A Jović sere bez mjere, iz onakvih kontri ne zabije pa pljuje, konj.
A penal nije bio, zapeo nogom za Adnana, njegov cilj je bio penal, nije ga dobio, i mi opet konkurentni.
A penal nije bio, zapeo nogom za Adnana, njegov cilj je bio penal, nije ga dobio, i mi opet konkurentni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
u pravu si penal nije bio pojeo sam **** nakon snimkaspizz je napisao/la:Ne bih to tako nazvao... treba razdvojiti klub od navijaca.old school je napisao/la:zbog takvih ko ti sve manje raje dolazi, idiotsko razmisljanje mi nismo leotar niti kozara celik i drugi da nam se navlaci mi smo zeljo i moramo igrati fudbal prije svega!!!TM87visnjik je napisao/la:ma jok nema niko domacinsko sudjenje,svi posteni,samo kod nas mute sudije3 boda nama to je najbitnije,a za ostalo libo me rinaka
A mi smo ko fol neki navijaci, koji jedva cekamo kiks Želje pa da odmah potrcimo na internet ,ukucamo stranicu SportSport.ba i onda izbacimo sve frutracije iz sebe, pišemo UPRAVA NAPOLJE i tako mislimo da ce nam biti lakše, da ce se nešto tako promjeniti i slicne samoobmane.
Pa dobro, kako kome....neko uživa u pobjedama uz obilatu sudijsku pomoc, a neko glođe sopstvene testise i kad mu klub pobjedi ...nismo svi isti jbg.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- nero.piroman
- Kontakt:
Veoma tesko je odluciti da li je ovdje bio penal. Nakon sto sam par puta pregledao ipak mislim da je igrac Zvijezde htio simulirati i to je veoma dobro uradio. I da jest bio penal, ponavljam veoma tesko je u ovoj situaciji odluciti, ne treba odmah sudiju razapinjati i govoriti namjesteno, i najboljima se desi da pogrijese pogotovo u ovim situacijama. Da imamo mogucnost da tu situaciju vidimo iz vise uglova lakse bi nam bilo utvrditi da li je penala bilo, a ovako mozemo samo nagadjati
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Nije ni to tacno, uopšte nije bilo nikakvog fizickog kontakta između njega i Guše što se jasno i vidi na snimku.England je napisao/la:A Jović sere bez mjere, iz onakvih kontri ne zabije pa pljuje, konj.
Covjek pokušao na foru da dobije penal ,sudija nije nasjeo vec mu spucao žuti što i jest po pravilima igre zbog simulacije i to je sva prica....ali dobar pokušaj, mora se priznati...fino je odglumio da mu je Gušo izvalio nogu iz kuka

Mene više nervira, kad pojedini nazovi "željovci" odmah potrce sa pljuvanjem, priznavanjem nekakvih izmišljenih penala i tako daju dušmanima povoda da nas još više pljuju

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Gledam ovaj pregled i cudim se sta je Zvijezda sve promasila
, jos se Jovic zali , nema se on sta zaliti njegovi igraci su promasili Boga oca ...komsije taraba vam ova odbrana skroz...

Ova priča o razdvajanju kluba od navijača, pa danas se vidjelo da klub i jesu navijači, a ovi igrači nisu dostojni ovakvih navijača, a između ostaloga nogomet se i igra radi navijača.?Navijači su snaga svakog kluba, interes navijača je važan i za rezultat i ostale vrijednosti, smješni su danas ispali igrači da nakon pobjede pun jug ne pozdrave, inače nema kluba u svijetu koji ignorira svoje navijače.Zamisli u dresu tvog kluba igra Stanić il' Marković, Adilović i takvi igrači, za koje vjerujem da je na jugu danas bilo 100 momaka koji kao oni mogu igrati i bolje, on ti ne digne za podršku, za tri boda, za naša tri boda, nema dalje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma nije to do odbrane, već su dosta griješili igrači sa sredine koji su letili u napad kao muha bez glave i ostaljali dosta prostora u odbrani, a Zvijezda ima par vrlo brzih igrača, uvjerit ćeš se kad budete igrali protiv njih...HZ_ilidzaa je napisao/la:Gledam ovaj pregled i cudim se sta je Zvijezda sve promasila![]()
, jos se Jovic zali , nema se on sta zaliti njegovi igraci su promasili Boga oca ...komsije taraba vam ova odbrana skroz...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja ovo sve isto napisao prije dva sataHZ_ilidzaa je napisao/la:Gledam ovaj pregled i cudim se sta je Zvijezda sve promasila![]()

zeljo je danas bio smijesan nezasluzujete borbu za evropu kad zvijezdi morate krasti svi ce vas konkurenti pobijedit.sta bi od onakve ekipe pa samo zeba lopte igra ono sve tarabe.pa zvijezda od vas vrijedi pet puta manje a sad ima 5 igraca boljih od vas.kolko li je vukasovic primio para za vecerasnji nastup,bruka ,pravite budalom ono par hiljada vasih navijaca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hajd na svoju temu pa tamo onaniši o svom omanjem seoskom klubiću i tim igracimaastra1922 je napisao/la:zeljo je danas bio smijesan nezasluzujete borbu za evropu kad zvijezdi morate krasti svi ce vas konkurenti pobijedit.sta bi od onakve ekipe pa samo zeba lopte igra ono sve tarabe.pa zvijezda od vas vrijedi pet puta manje a sad ima 5 igraca boljih od vas.kolko li je vukasovic primio para za vecerasnji nastup,bruka ,pravite budalom ono par hiljada vasih navijaca

ma eto ti tvoj zeljo pa mu zvizdi lopovi i kriminalci sram vas bilo pa cijela drzava vam se smije

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Iskreno receno, boli nas qurac za te dušmane koji nam se smijuastra1922 je napisao/la:ma eto ti tvoj zeljo pa mu zvizdi lopovi i kriminalci sram vas bilo pa cijela drzava vam se smije![]()
![]()

I ne zanima me mišljenje navijaca mizernog kluba, koji nikad ništa u svojoj historiji nije osvojio (osim kupa šljiva u gradačcu) i koji je prije rata igrao u nekakvoj desetoj regionalnoj ligi....najveci domet i događaj im je kad dođu u Sarajevu i igraju na Grbavici protiv Želje i sad bi nam ti navijaci trebali soliti pamet i nešto saopštavati

grohotom se smijem...hajmo lagano pedala odavde.
heh ne znam samo kako mozete podcjenjivat klubove lafo "seoske" pokazali ste koja ste gospoda, dzabe rasprava, 90 god.... cega, ovim ste pokazali velicinu kluba evo vam velicina 0
lijep pozdrav iz grada HUSEIN KAPETANA lafovi 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo nam još i vi trebate...
Igrači su vam dobili na kraju utakmice aplauz kad su izlazili, čak i jači nego naši, do je dovoljan gest od nas...

Igrači su vam dobili na kraju utakmice aplauz kad su izlazili, čak i jači nego naši, do je dovoljan gest od nas...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.