Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

denole
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la denole » 16 okt 2013, 17:35

http://www.youtube.com/watch?v=37AJkZZ5cUw

evo ga video iz moje perspektive :)

Podijelite na svoj fb ako nije problem :)
1921

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 16 okt 2013, 18:02

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... cture.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
kakve face nasih igraca :D 29 slika pjanic sa dugom kosom :mrgreen:
Republika Zenica

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 okt 2013, 23:46

Samo Osim ima muda da kaže i odgovori gdje je Barbarez ? A pozvan je u komitet , znaći samo bi došao kao selektor :roll: , ja sam za , ali prvo da mu se da da vidi U 21 ili da bude kao Balja pomočnik nekom poslije Papeta ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 okt 2013, 14:42

Kobe Bryant je napisao/la:Samo Osim ima muda da kaže i odgovori gdje je Barbarez ? A pozvan je u komitet , znaći samo bi došao kao selektor :roll: , ja sam za , ali prvo da mu se da da vidi U 21 ili da bude kao Balja pomočnik nekom poslije Papeta ;)
Slažem se. Prvo ga isprobat na neki drugi način pošto on nije provjereno trenersko ime u ovom trenutku a takav nam ne treba. Prvo mladje kategorije pa tek onda A selekcija.. bilo kako bilo, jedan je Sergej Barbarez! 8-)
075

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 18 okt 2013, 14:50

Bio sam na drugoj temi ali mi niko nece da kaze da li Alen Halilovic jos ima prava igranja za nas,posto susjedi hoce da ga sutnu na stranu,a djete ni krivo ni duzno.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2013, 15:35

sedra je napisao/la:Bio sam na drugoj temi ali mi niko nece da kaze da li Alen Halilovic jos ima prava igranja za nas,posto susjedi hoce da ga sutnu na stranu,a djete ni krivo ni duzno.
Ima pravo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 okt 2013, 15:39

gdje ce igrat,u u21 max,ni u Dinamu ne igra

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 okt 2013, 16:34

Omerbavarac je napisao/la:
sedra je napisao/la:Bio sam na drugoj temi ali mi niko nece da kaze da li Alen Halilovic jos ima prava igranja za nas,posto susjedi hoce da ga sutnu na stranu,a djete ni krivo ni duzno.
Ima pravo.
Pa trebalo bi da ima , i ako pise da ima 3 nastupa za reprezentaciju , nema jos ni jedan zvanicni , tj. kvalifikacije ili prvensto , pa slicno kao i Izet Hajrovic bi mogao da trazi , eh sad jel to on zeli i bil ga Hrvatska samo tako pustila , bumo vidjeli ;) , ali i on sam treba pokazati da mu jhe stalo do Bosne ;) netreba nikog na silu tjerati , slazem se da treba lobirati za onog npr. swdjanina i sl.
treba biti posten i reci da su Mamic i Stimac mafija i da je momak vjerovatno zbog ugovora i ucjenivanja morao izabrati hrvatsku da bi se lakse prodao , vjerovatno ako se proda iz Dinama a u medjuvremneu ne zaigra u zvanicnoj tekmi onda su vece sanse ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 okt 2013, 17:02

daleko mu kuca od nase,jedan izvikan igrac kao i mnogi kod njih od Lovrena,Vrsaljka,Kovacica koje je Mamic uvalio budalama za velike pare u velike klubove,npr Besic igra u Madjarskoj a za sve ove je Mesi! Meni su govorili ovdje na forumu da sam lud i nisam realan kad kazem da Halilovic pojma nema a puno puta sam ga gledao,sad zadnja tekma na svjetskom protiv Maroka se vidjelo da pojma nema,ubili ih ljudi nogama

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 20:41

Salihović igra za Hoffenheim, Spahić odmara. Pjanić u prvih jedanaest Rome u duelu protiv Napoli-a.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2013, 20:54

Iskreno, ako Halilovic ima jos pravo nastupa za nas, sto da ne. Te price fol izdajica, sto je izabrao Hrvate prije nas, to mozete da bacite u vodu, sutra nek mu se desi Slovacka kao Hajrovicu slavila bi ga cijela nacija. Rodilo bi se milion Alena za dva dana i 90% foruma bi ga guralo u prvu postavu.

Ako se isplati i postane dobar igrac, super, ako ne nista. Vrijedi pokusati. Mada mislim da nema nista od toga, Hrvatska reprezentacija jos uvijek racuna na njega, pitanje je samo hoce li negativna energija oko reprezentacije, gdje i on dobija puno mrznje od navijaca, doprijeti do njega.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 okt 2013, 23:47

na jedan nacin lijepo je cuti one izjave srne i navodno ono sto je corluka rekao stimcu, al' svakako je kasno sada za njih i kajanje.. medjutim okrenuti cemo se nasem fighteru pandzi koji je veceras lider s svojim gornikom 8-) i bunoza je stvarno u odlicnoj formi ove sezone za wislu, pohvale idu i njemu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2013, 23:50

STEVIE je napisao/la:na jedan nacin lijepo je cuti one izjave srne i navodno ono sto je corluka rekao stimcu, al' svakako je kasno sada za njih i kajanje.. medjutim okrenuti cemo se nasem fighteru pandzi koji je veceras lider s svojim gornikom 8-) i bunoza je stvarno u odlicnoj formi ove sezone za wislu, pohvale idu i njemu.
Jesul to one izjave za koje ja mislim da jesu? :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 00:09

šega, 'vako isto bijaše za Izeta birvaktile... pa poslije Žiline, halali Izete. Nikad ovaj naš narod da nauči iz grešaka :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 01:57

Hajde ako neko može da pronađe sliku kada su naši momci slavili u Sarajevu na balkonu. Zastava BiH sa ljiljanima je bila posebno iskazana. Pronašao sam par slika ali ta zastava je "isječena". Zanimljivo, nema šta.

Unaprijed zahvaljujem.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 okt 2013, 13:58

Neutral je napisao/la:Hajde ako neko može da pronađe sliku kada su naši momci slavili u Sarajevu na balkonu. Zastava BiH sa ljiljanima je bila posebno iskazana. Pronašao sam par slika ali ta zastava je "isječena". Zanimljivo, nema šta.

Unaprijed zahvaljujem.
slika

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 19 okt 2013, 17:37

Koliko je realno ocekivati poziv Kolasincu i Besicu na SP-u? Nama hronicno nedostaju trkaci destruktori. S ovom dvojicom bi nam odbrana bila beton! Nes' ti kraj momciluka!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 okt 2013, 20:24

JackTheStripper je napisao/la:Koliko je realno ocekivati poziv Kolasincu i Besicu na SP-u? Nama hronicno nedostaju trkaci destruktori. S ovom dvojicom bi nam odbrana bila beton! Nes' ti kraj momciluka!
Kolašinac sto miliona % dobija poziv.

Bešić teško.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 20 okt 2013, 09:03

Donnie Darko je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Koliko je realno ocekivati poziv Kolasincu i Besicu na SP-u? Nama hronicno nedostaju trkaci destruktori. S ovom dvojicom bi nam odbrana bila beton! Nes' ti kraj momciluka!
Kolašinac sto miliona % dobija poziv.

Bešić teško.
Bit ce dosta pripremnih utakmica pred SP tako da se nadam da bi mogla obojica dobiti priliku.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 20 okt 2013, 23:34

Ma realno Besic igra u slaboj Madjarskoj ligi, imamo mi puno boljih defanzivaca U OVOM MOMENTU, sto ne znaci da mladi Besic nece za koju godinu igrat u nekom jacem timu..A Kolasinac ce nam biti stub repke u buducnosti
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.