Jel ima još koji pitar da razmišlja ovako ?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Slj sedmice ne smijem propustiti tusanj i karanje plave nejaci 
Inace ovaj smecarski portal nista o epskoj grbavickoj kradji Maj 2023
Inace ovaj smecarski portal nista o epskoj grbavickoj kradji Maj 2023
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma zayebava se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nije bitno, zanima me Jel ima još neko ko je za da se utakmica pusti za 50k + tamo neki Durkovic koji moze biti totalni promašaj na Koševu , puno bolji igraci su dolazili na Koševo a nisu nista pokazali. Tražiš 50k a ovamo si potrošio za transfere vise nego Juventus
Da znas kakve se igre iza zavjese vrte, znao bi da je ovo najmoralnija ponuda ove sezone 
Jedina liga na planeti na ciji ishod utice vlada, ministri, premijeri, entiteti, gradonacelnici i strani kladionicari.
Jedina liga na planeti na ciji ishod utice vlada, ministri, premijeri, entiteti, gradonacelnici i strani kladionicari.
NEMA NAZAD
Slazem se za sve što si nabrojao , kod nas ima svega a fudbala najmanje!
?ebe polupismena marva „drzavu“ decenijama i opet sve superiska i nista se ne uradi, kamoli da bude covjeku cudno da kao tamo neki sandzacko/focanski klupčić kao funkcionise!?!?!samirr je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:29Nije bitno, zanima me Jel ima još neko ko je za da se utakmica pusti za 50k + tamo neki Durkovic koji moze biti totalni promašaj na Koševu , puno bolji igraci su dolazili na Koševo a nisu nista pokazali. Tražiš 50k a ovamo si potrošio za transfere vise nego Juventus
075
Da se ja pitam, a hvala bogu ne pitam se, pustio bih tekmu zbog husrefa.samirr je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:29Nije bitno, zanima me Jel ima još neko ko je za da se utakmica pusti za 50k + tamo neki Durkovic koji moze biti totalni promašaj na Koševu , puno bolji igraci su dolazili na Koševo a nisu nista pokazali. Tražiš 50k a ovamo si potrošio za transfere vise nego Juventus
Inace smo skloni pruzanju bodova bosnjackim klubovima. Olimpiku onda, tuzli u banovicima skoro, evo sad vjerujem da ce se I igmanu pustiti
NEMA NAZAD
Sreca pa se ti ne pitaš, ako ima još pitara da razmišljaju ovako nadam se da je to manji broj ! Pa vidiš Zrinjski osvojio ligu prije 5 kola i mogli izgubiti sve utakmice ljudi pošteno dobili a vjerujem da su mogli bar jednu utakmicu naplatiti i to dobro, jest da ih ne gotivim al' veliki respekt od mene zbog toga!holyman je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:38Da se ja pitam, a hvala bogu ne pitam se, pustio bih tekmu zbog husrefa.samirr je napisao/la: ↑22 maj 2023, 01:29Nije bitno, zanima me Jel ima još neko ko je za da se utakmica pusti za 50k + tamo neki Durkovic koji moze biti totalni promašaj na Koševu , puno bolji igraci su dolazili na Koševo a nisu nista pokazali. Tražiš 50k a ovamo si potrošio za transfere vise nego Juventus
Inace smo skloni pruzanju bodova bosnjackim klubovima. Olimpiku onda, tuzli u banovicima skoro, evo sad vjerujem da ce se I igmanu pustiti
-
- Kontakt:
Čuj epska krađa
Prvi gol(koji je definitivno prelomio utakmicu) neregularan ovo ostalo sve ok manje više bilo.
Prvi gol(koji je definitivno prelomio utakmicu) neregularan ovo ostalo sve ok manje više bilo.
Zaboravio crveni za najboljeg defanzivca lige Cocalicaferroviere87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 03:08Čuj epska krađa
-
- Kontakt:
Daleko od najboljegsamirr je napisao/la: ↑22 maj 2023, 03:42Zaboravio crveni za najboljeg defanzivca lige Cocalicaferroviere87 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 03:08Čuj epska krađa

Ne znam stvarno, tu je i Beganović bio, ja sam mislio da će dobit direktan crveni.
Topuzović je iz Tuzle, još mi nije jasno kako je moguće da nas Tuzlak pogura

- Osttribine
- Kontakt:
Pa zar ti nas samire ne stavi u borbu za opstanak, kako bi onda mi Igmana trebali pobijediti

Šalu na stranu evo mosa bodaslo, hoce li vam ove dvije rijeci pomoci ako ih neko od pitara napiše, sami ste krivi ako ispadnete jer ste se doveli lošim igrama i rezultatima u ovu situaciju pa ne zavisite sami od sebe zadnje kolo, ali eto idealna situacija da neki od vas u tom scenariju vide kao krivca FK Sarajevo. Vjerujem i nadam se da ce Sarajevo radi sebe pobijediti i zadrzati poziciju br 3, a dalje na tabeli se redajte po zaslugama.
Moze neko postaviti gol ziljkica, bas ga je lijepo zakuco
Crni Cerak 🐦⬛
- svrakino1921
- Kontakt:
Pusti ba vrapcicane, uzeli kup ne znaju ni oni kako i odma pomislili da su neki faktor. Oni nekom broje greske cc. Nek su ih jucer ugasili oni sa kojima se lizu.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2023, 06:43
![]()
![]()
Ako je ono sinoc bila ruka
Onda je ovo cist gol
Zdruzena hajka sinoc na nasu utakmicu
A kad Haskic zabije gol TC iz zaleđa onda nista
Ljudi jedva izborise opstanak
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Tuzla siti na 7.mjestu sa 34 boda Leotar na 12.sa 31. Kakav triler u zavrsnici
nema napetije od PLBiH nek priča ko sta hoce

Grbavica: 11.000
Ostali stadioni (5): 9.000
To je sve što trebate znati o fudbalu u Bosni i Hercegovini.

Ostali stadioni (5): 9.000
To je sve što trebate znati o fudbalu u Bosni i Hercegovini.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.