Pa jesam jer se Radnik ''bori'' sa vama za mjesto za Europu.pinoglavi je napisao/la:Jesi istog misljenja i ako ti kazem da navijam za vas u prvom kolu lige za prvaka?MortemHz je napisao/la: To je iz koristi, ko te ne zna lopove.
Iskreno mislim da ce bit gutava oba duela, nekako mislim da ce se jedan sarajevski klub okliznuti pogotovo jer je derbi izmedju 2 utakmice kupa, ali eto vidjeti cemo. Mladost je bas **** ekipa, nas su oducili od fudbala u prvom kolu ove polusezone, mislim cak da su tezi protivnik od Sirokog...
Pa lapo lapo ce ovo biti, da nas Mladost uzme na Koševu ja bi opet rekao da bi najradije njih birao od ponuđenih klubova i to misljenje necu promijeniti ali da ce ti se neko naguziti ili pustiti ili odmoriti ni blizu. Mozda nije u redu ako kazem da Mladost ima vece sanse ali je tu negdje lapo lapo. Oni ce bukvalno 2-3 mjeseca prepustiti samo ovoj utakmici dok mi imamo puno jace ekipe + derbi a jos i nismo kvalitetniji za nesto vise. Smatram da jesmo malo ali sa psiholoske strane oni su u prednosti. Ne bi se ja iznenadio ako ispadnemo jer su dobri i zbog svega gore navedenog.