Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
A ko mi koji smo gore nešto smo puno bolji...klupski fubal u BiH je u strmoglavom padu.
Koševo Zapad
Komšije nemaju sreće
Samo oni fulaju šanse
Niko ih nije nadigrao

Samo oni fulaju šanse

Niko ih nije nadigrao

Najjace mi je kad kazu da je netko umoran od europe a sezona tek pocela, znaci 1.kolo..strasno
Ma budimo realni vala malo koja utakmica je interesantna. Drugo je što se mi naložimo na neke derbije pa mnogo očekujemo od šta ja znam sarajevskog, mostarskog, tuzlanskog derbija. Meni je lično draže pogledati HNL ili SLS jer se uvijek može "naletiti" na dobru utakmicu. Ali to na stranu, kakva god da je naša je liga.Antikloc je napisao/la: ↑19 jul 2021, 06:23Domace prvenstvo je zakon. Zanimljivije je gledati Rudar-Leotar ,nego Barcu-Real ili City-Liverpul !!Vettel5 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:59Sve si upravu. Pošto se raspliće sezona Zrinja sebi nije smio dozvoliti kiks u Lištici. Isto tako Sarajevo i Velež moraju dobiti obavezno.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.
Liga je smece, sto kvalitetom, sto sudjenjem, ali opet je zanimljivo pratiti rasplet kao u indijskoj seriji, neka se nesto desava.
Sarajevo i Velez ne smiju kiksati.
Zrinjci su me iznenadili kvalitetom. Ove godine su se poslozili,bice u borbi za titulu. Siroki preumoran.
A sto se tice Sarajevo mi igramo sa C timom,nama je sve osim poraza uspjeh. Mi tek dovodimo igrace i slazemo tim, Tamo od 5-6 kola ce Div ustati i poceti igrati fudbal. No,nikad nije kasno,prvenstvo je dugo !!
Zrinjski je uvijek u borbi za titulu, samo sebi ne smiju dopustiti slab ulazak u prvenstvo. To ih često košta pa sebi stvore prevelik zaostatak za vodećima. Ali da će biti u top 4, to zasigurno.
S druge strane, Sarajevo će me iznenaditi ako se ne podigne i sad svima ne pokaže zašto su najveći klub u državi. Prošle sezone ni oni ne znaju kako su uspjeli zijaniti prvenstvo. Ako budu ono pravo Sarajevo, ne vidim ko bi ih mogao zaustaviti. A to kad će se konsolidovati, oni najbolje znaju.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Shategabri
- Kontakt:
Čuj kako smo...pa nismo imali obraza uzeti titulu dok komšije slave 100 godina.
Zato smo se prosuli u njihovom stilu...da im bar malo olakšamo
Zato smo se prosuli u njihovom stilu...da im bar malo olakšamo

Koševo Zapad
Hvala na solidarnosti! Sto prije se udaljite sa Koseva, kontam sto kisa lupa ovih dana a ono vi 2 tekme uvezali "kod kuce".Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 09:48Čuj kako smo...pa nismo imali obraza uzeti titulu dok komšije slave 100 godina.
Zato smo se prosuli u njihovom stilu...da im bar malo olakšamo![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Shategabri
- Kontakt:
A to svakako, mi, Koševo, utakmica...jest jednako kišawolfie je napisao/la: ↑19 jul 2021, 09:53Hvala na solidarnosti! Sto prije se udaljite sa Koseva, kontam sto kisa lupa ovih dana a ono vi 2 tekme uvezali "kod kuce".Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 09:48Čuj kako smo...pa nismo imali obraza uzeti titulu dok komšije slave 100 godina.
Zato smo se prosuli u njihovom stilu...da im bar malo olakšamo![]()

Koševo Zapad
Ko ti drma kavez.
Jel Fedja Dudlic pripremio bunker, oce se otvorit kapija prije utakmice da se parkira autobus?
Treba i kola hitne pripremit ako povedete jer zna se sta sljedi ostatak utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije valjda da necete pristati da se odgodi utakmica sa komsijama?
Don't dream dreams !kolezeljovac je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:36Ako je Zrinjski kiksao kao sto kazes u borbi za prvaka, onda i Željo može do titule... 2 boda nam bježi prvi
P.S. Stvarno si nevjerovatan, 1. kolo i ti kalkulacije nekakve praviš...
Ove sezone što se tiče 1. mjesta očekujem borbu između Borca, Veleža i Zrinjskog...
A evropa Sarajevo i Široki u borbi sa gore navedenim...

Amidza is back !
Game is over !!

Vidis da Sarajevo ,kupuje po dva igraca dnevno !! Sarajevo iz prva dva -tri kola nece biti ni nalik na ostatak jesenjeg dijela a onda ide zimski prijelazni rok i na proljece divovi pisaju po sirotinji !!!

Gledacete proslu sezonu unazad,jesen Sarajevo slabo,odnosno slabije i onda na proljece brutalna dominacija Sarajeva !!

Hajmo svi s foruma -u banju pred ogledalo i svako jutro ponoviti 100x
Amidza is back !!
Game is over !!
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 19 jul 2021, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jel vas strah ? 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Shategabri
- Kontakt:
Ih dok amidža upali motore, dotad će Borac pobjeći na pristojnu udaljenosti 

Koševo Zapad
Nemojte se nadati, Tan je tu da se pita.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ustaju divovi vol. 20345
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pripremi šećera i vode za koji dan...Baader je napisao/la: ↑19 jul 2021, 11:12Vaša sinoćnja tika-taka me prodrmala, još ne mogu sebi doći.
HŠKZ
Danas igra sedmerostruki prvak zemlje i osmerostruki osvajač kupa naše Bosne i Hercegovine, te ujedno najveći klub ove male zemlje sa jugoistika Evrope! Mirni budite! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Najtrofejniji

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.