Vec u ovom trenu se tiho prica da je te sezone suspendovano 13 sudija zbog nas. Sutra potvrda!feniksptica je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:03Tad ste nas i yebali sve za vjek vjekova..tad je moro Gigovic uletit. Sve ostalo je Borac
Ma ne isplatiti se to. Imas m:sat plus, srednji paket, 145 kanala, 12 mjeseci po 11 KM, druga godina po 22KM, gratis na 2 tv-a, gratis prikljucak. 4 Arene standardno, plus Arena Srb, Arena Hr... Dostupno u cijeloj BiH.
Na Tusnju u roza boji. Odmah pokazao da je Vicina kurava.
Sve si upravu. Pošto se raspliće sezona Zrinja sebi nije smio dozvoliti kiks u Lištici. Isto tako Sarajevo i Velež moraju dobiti obavezno.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.
Liga je smece, sto kvalitetom, sto sudjenjem, ali opet je zanimljivo pratiti rasplet kao u indijskoj seriji, neka se nesto desava.
Sarajevo i Velez ne smiju kiksati.
Ocajna utakmica !Baader je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Kakva utakmica na Širokom, oslijepio sam od (ne)kvalitete, ne zna se ko je gori, a mislio sam da su oni nesrećnici iz Sj. Irske amateri.
Najveći mitomani i falsifikatori svega potpuno identični kao prošle sezone, a Široki potpuno fizički nespreman. Grozota od utakmice.
Sutra velez ako dobije gotovo je ovo. Osvajaju sigurnoVettel5 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:59Sve si upravu. Pošto se raspliće sezona Zrinja sebi nije smio dozvoliti kiks u Lištici. Isto tako Sarajevo i Velež moraju dobiti obavezno.Neutral je napisao/la: ↑18 jul 2021, 22:55Dobar Zrinjski, trebali su pobijediti. Ovo je za njih kiks u borbi za prvaka, s tim prije sto je Siroki umoran od utakmice u Albaniji. Sada im dolazi Velez koji je takodjer opterecen sa igranjem u Evropi i koji je apsolutno fokusiran na AEK. Mislim da ce tu pobijediti.
Liga je smece, sto kvalitetom, sto sudjenjem, ali opet je zanimljivo pratiti rasplet kao u indijskoj seriji, neka se nesto desava.
Sarajevo i Velez ne smiju kiksati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.