Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Nikola Katić
Koje gluposti pisete, lik pogine svaku utakmicu i to je jedino sto je bitno. Dok god u privatnom zivotu ne vrijedja ovu drzavu, ima mjesta. Isto kao Vranjes, dok god je ginuo, valjao, kad je poceo tetovazama dovidjenja. Sretno nasem Nikoli dalje, da gine i svaku sljedecu
Hajde što je debil nego što je zlonamjeran provokator. Vjerovjatno sendvičar neke stranke.
Moderator bi morao reagovati na ovakve provokacije.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Opet rasprava na temi nevezana za igraca.
Nikola je reprezentativac nase drzave i to je to.

Nikola je reprezentativac nase drzave i to je to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako će mu se ta rodica/sestra boriti za drzavu kao sto se bori Nikola za repku, daBogda bila predsjednik države.
Ljudi ne odgovarajte mu vise.
Nije mu dobro ocito
Nije mu dobro ocito
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sestre Katic, Adrijana i Darijana su desna ruka Dragana Covica, a ko misli da Dragan Covic (inace upravnik logora u kojom su bili zarobljeni mostarski Bosnjaci za vrijeme rata) i svi njegovi saradnici ovoj drzavi zeli i misli dobro - taj nema 2 klikera u glavi...
Kod naseg naroda nikada neci biti ni trun razuma i racionalnosti... Mi sve sto ono danas uzdizemo u zvijezde, sutra pljujemo, a prekosutra opet sve lizemo sto smo rekli i opet poricemo, te tako u krug... Samo iz krajnosti u krajnost... Barbarez je od neznalice i pokerasa postao kombinacija Morinha i Guardiole, a neka kojim slucajem izgubimo otvaranje prvenstva protiv Kanade, ti isti ce ce opet reci da se ne vraca u BiH i da ostane igrati poker u Vegasu... Isto tako je i sa igracima, uzdizanje Katic ili pljuvanje po Tahirovicu na primjer...
Dan kad je Spaha nazvao Katica da zaigra za BiH, Nikola treba da slavi kao svoj novi rodjendan... Ne treba covjek da grijesi dusu, Nikola daje svoj maksimum, dobro dere koljena kad igra za reprezentaciju i iskreno mu hvala na tome, medjutim ja ga nemam namjeru ukidati u nebesa i praviti Maldinija od njega, a pogoto samo zato sto je "Nikola"... Zelim mu dobro zdravlje, da se oporavi do SP i nastavi derati koljena i u Americi... Zelim da mu Schalke plasira u Bundesligu i da mu karijera sto duze potraje u Schalkeu... i sutra kada zavrsi karijeru, neka ostane u FS BiH i tamo popuni neku bitnu poziciju iz reda Hrvata, te neka doprinese rastu i razvoju naseg fudbala...i svi cemo biti sretni...
Kod naseg naroda nikada neci biti ni trun razuma i racionalnosti... Mi sve sto ono danas uzdizemo u zvijezde, sutra pljujemo, a prekosutra opet sve lizemo sto smo rekli i opet poricemo, te tako u krug... Samo iz krajnosti u krajnost... Barbarez je od neznalice i pokerasa postao kombinacija Morinha i Guardiole, a neka kojim slucajem izgubimo otvaranje prvenstva protiv Kanade, ti isti ce ce opet reci da se ne vraca u BiH i da ostane igrati poker u Vegasu... Isto tako je i sa igracima, uzdizanje Katic ili pljuvanje po Tahirovicu na primjer...
Dan kad je Spaha nazvao Katica da zaigra za BiH, Nikola treba da slavi kao svoj novi rodjendan... Ne treba covjek da grijesi dusu, Nikola daje svoj maksimum, dobro dere koljena kad igra za reprezentaciju i iskreno mu hvala na tome, medjutim ja ga nemam namjeru ukidati u nebesa i praviti Maldinija od njega, a pogoto samo zato sto je "Nikola"... Zelim mu dobro zdravlje, da se oporavi do SP i nastavi derati koljena i u Americi... Zelim da mu Schalke plasira u Bundesligu i da mu karijera sto duze potraje u Schalkeu... i sutra kada zavrsi karijeru, neka ostane u FS BiH i tamo popuni neku bitnu poziciju iz reda Hrvata, te neka doprinese rastu i razvoju naseg fudbala...i svi cemo biti sretni...
Odyebi bolan i ti i Covic. Yebo te on.
Samo jos fali onaj Galia da se ukljuci u raspravu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neki dan prolazim kroz Stolac a na kruznom toku na ulazu u grad ugradili LED ekran za reklame. Na ekranu Nikola Katic i Haris Tabakovic skupa. Takve stvari mogu uciniti vise pozitivnog za BiH nego svi politicari u drzavi. Trebalo bi zabraniti da se politika mijesa na temama reprezentacije. Imate Premijer Ligu pa tamo oderite po tome ako zelite.
Tako jedubrovnik je napisao/la: ↑13 apr 2026, 17:21Neki dan prolazim kroz Stolac a na kruznom toku na ulazu u grad ugradili LED ekran za reklame. Na ekranu Nikola Katic i Haris Tabakovic skupa. Takve stvari mogu uciniti vise pozitivnog za BiH nego svi politicari u drzavi. Trebalo bi zabraniti da se politika mijesa na temama reprezentacije. Imate Premijer Ligu pa tamo oderite po tome ako zelite.
Njima krivi politika i Vico sto njihovi klubovi meda nemogu
Meni je prvom krivo sto moj Zeljo nije bolji i ne osvaja prvenstvo svake godine. Ali , svjestan sam i realan fa nema sanse da su krivi samo politika i Vico. Krivi smo sami sebi najvise.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Šovinisti udarili po Nikoli, bijednici raspali. Čovjek povrijeđen igrao finale baraža pod injekcijama i nacionalistički šljam se javlja. 
Vise je Nindža uradio za državu (već sad) od velike, ogromne vecine nas forumaša ovdje.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Znam da nije tema ovo, i nemam ništa protiv Nikole, apsolutno, svaka čast njemu i njegovim nastupima, da je bogdo više Nikola...
Ali ovo što si ti napisao, kao da si s Marsa pao Boga mi.
Ne, sestre/rodice Katić su ustaše sa dna kace. Neće se nikad boriti kao Nikola, borit će se kao Dragan Čović.
Nikola Katic
Ako se ne varam Dzeko mu predao kapitensku traku
Jedna lijepa i intersantna situacija se dala primjetit tokom izvodjenja penala protiv Italije. Svakog naseg igraca koji je pucao penale je Katic na pola puta sreo i bodrio. Ima jedan snimak dje se bas dobro vidi. Odavno ovaku slogu nismo imali medju igracima.
Ako se ne varam Dzeko mu predao kapitensku traku
Jedna lijepa i intersantna situacija se dala primjetit tokom izvodjenja penala protiv Italije. Svakog naseg igraca koji je pucao penale je Katic na pola puta sreo i bodrio. Ima jedan snimak dje se bas dobro vidi. Odavno ovaku slogu nismo imali medju igracima.
https://sportsport.ba/fudbal/edin-pehli ... lac/520078
Dubrovnik, gledaj proizvoda onog LED displaya na kruznom u Stocu...ljepota i zajednistvo...
Samo nas oni zlocesti politicari zavadjaju...
Denimen, evo ti mladezi stranke za koju planiras glasati u oktobru...
CaGarfia, hocu li ja po tebi biti malo manji nacionalisticki sljam, ako budem glasao za Darijanu sada na izborima? Samo imaj na umu, da su seke Katic iz Stoca...
Dubrovnik, gledaj proizvoda onog LED displaya na kruznom u Stocu...ljepota i zajednistvo...
CaGarfia, hocu li ja po tebi biti malo manji nacionalisticki sljam, ako budem glasao za Darijanu sada na izborima? Samo imaj na umu, da su seke Katic iz Stoca...
Hadzikadunic sa 27 godina igra za Sampdoriju koju 5 bodova dijeli od ispadanja iz Serie B.fanatik19 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:14Loša je stvar ako do kraja sezone odigra 0 minuta kako su najavili iz Schalkea da je realno. Cisto sumnjam da ce mu ove 2 prijateljske utakmice i ako se uspije oporaviti prije mundijala biti dovoljne da se vrati u ritam, predugo je 2 citava mjeseca bez takmicarske utakmice.
Ako i Barisic ne bude oporavljen do prvenstva, onda nema dileme da je Hadzikadunic najlogicnija opcija za startnih 11 uz Tarika po svemu a sto je najgore i Dennis kuburi sa povredom vec neko vrijeme. Sumnjam da je Celik ozbiljna opcija, samo je pitanje trenutka kad ce ga opet zakucat na klupu u Lensu.
Koliko vise dokaza vam treba da on njega nikad startera u reprezentaciji?
Adrian Leon kad igra za reprezentaciju svaki put pokazuje nivo Borisa Pandze.
Nidal Celik sa 18 godina napravio je najveci transfer u historiji nase lige,8 utakmica zaredom starter za Lens koji se bori za titulu u francuskoj.
Mislim da ce se i najveci mrzitelji fudbalske lige BIH sloziti da je momak ozbiljan potencijal da provede karijeru u ligama 5.
Vec treba poceti uigravati stoperski tandem Muharemovic-Celik.
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Pono ozbiljniji je tandemski par Muharemović - Katić. Jedino ako jedan nije zdrav onda vidjeti od ovih rezervnih ko je najspremniji.Spahic98 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 10:13Hadzikadunic sa 27 godina igra za Sampdoriju koju 5 bodova dijeli od ispadanja iz Serie B.fanatik19 je napisao/la: ↑05 apr 2026, 13:14Loša je stvar ako do kraja sezone odigra 0 minuta kako su najavili iz Schalkea da je realno. Cisto sumnjam da ce mu ove 2 prijateljske utakmice i ako se uspije oporaviti prije mundijala biti dovoljne da se vrati u ritam, predugo je 2 citava mjeseca bez takmicarske utakmice.
Ako i Barisic ne bude oporavljen do prvenstva, onda nema dileme da je Hadzikadunic najlogicnija opcija za startnih 11 uz Tarika po svemu a sto je najgore i Dennis kuburi sa povredom vec neko vrijeme. Sumnjam da je Celik ozbiljna opcija, samo je pitanje trenutka kad ce ga opet zakucat na klupu u Lensu.
Koliko vise dokaza vam treba da on njega nikad startera u reprezentaciji?
Adrian Leon kad igra za reprezentaciju svaki put pokazuje nivo Borisa Pandze.
Nidal Celik sa 18 godina napravio je najveci transfer u historiji nase lige,8 utakmica zaredom starter za Lens koji se bori za titulu u francuskoj.
Mislim da ce se i najveci mrzitelji fudbalske lige BIH sloziti da je momak ozbiljan potencijal da provede karijeru u ligama 5.
Vec treba poceti uigravati stoperski tandem Muharemovic-Celik.
Ne zavadjaju politicari normalne ljude nego takve kao sto si i ti. Nakon ovakvog uspjeha Sergeja i reprezentacije i Katiceve pozrtvovanosti i zelje da se to dogodi ti trazis razloge da to prljas. Katic se ozlijedio na tim utakmicama i time doveo u pitanje svoj vlastiti napredak.Takvi kao ti su usud i zla kob BiH i kostate zemlju vise nego Covic, Dodik i Bakir. Motivi mi nisu jasni i o njima ne zelim ni pisati. Sama pojava ovakvih postova tjera na razmisljanje da li je ovdje mjesto normalnim osobama.Vaya je napisao/la: ↑14 apr 2026, 10:05https://sportsport.ba/fudbal/edin-pehli ... lac/520078
Dubrovnik, gledaj proizvoda onog LED displaya na kruznom u Stocu...ljepota i zajednistvo...Samo nas oni zlocesti politicari zavadjaju...
CaGarfia, hocu li ja po tebi biti malo manji nacionalisticki sljam, ako budem glasao za Darijanu sada na izborima? Samo imaj na umu, da su seke Katic iz Stoca...![]()