UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
O jbt, Srbi govore da smo Srbi, ovaj retard da smo Hrvati. Daj odlucite se vise. Bosna je postojala i prije tih vasih drzava. Yebem vam uciteljicu i istoriju vasu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dedic, Anel, Seo i Demirovic bi imali mjesta u ovoj Hrvatskoj, cak sta vise i u prvi 11.
Petkovic je trebao dobiti crveni za simuliranje jer nije bio penal, kasnije ofsajd nije bio, Perisic prerano usao.
Skutorima se kamene glave pretvaraju u kreč od muke, jer oni su ko biva veci Hrvati od ovih iz Hrvatske
Skutorima se kamene glave pretvaraju u kreč od muke, jer oni su ko biva veci Hrvati od ovih iz Hrvatske

Ovdje pišu samo bosanski pravoslavci i bosanski katolici. Nema tu nikakvih Srba i Hrvata. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Samo protiv Portugala i Francuske se moze rec da ulaze u meč u podređenom polozaju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ovakav Brozović je daleko veći problem od Modrića.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- DinGospo21
- Kontakt:
Cuj recenice, svi hrvati iz BiH? Znaci to toj logici nije postojala Hrvatska nikad, bila je BiH uvijek? Tvoji preci nisu bili hrvati, srbi u BiH isto nisu bili, svi su bili bošnjaci sa razlicitim vjerama.mostar35 je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:36CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:33Bosanciiiiiiiiiiuvijek bili i uvijek će biti za njih
![]()
Za koga njih? Skoro svi Hrvati su iz BiH. Vaši preci su ti koji su prodali sebe a vi i danas ispaštate zbog toga. Nikad se nećete maknuti s dna dok ne priznate istinu.
Gdje su hrvati bili u Bosni prije 20 stoljeca? Klosaru ispranog mozga.
De odyebi sa teme ako ces ispoljavat svoj nacionalizam. Kako je bilo lijepo dok ga nije bilo. Makar nije bilo ovih debilnih rasprava sa njim... Idi na hrvatski forum pa se.ri tamo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemaju Hrvati šta tražiti na ovom EURU. Problem je što trenutno proživljavaju smjenu generacija, a ova koja nasljeđuje onu trofejnu nije ni za qrca. Dinamo je neke od trenutnih nosilaca reprezentativne igre uspio prodati na prevaru i realno se od njih previše očekuje.
Spanija drzava od 50 miliona, Hrvatska manje od 4.
A na tribinama danas 50 hiljada hrvata i 10 hiljada spanaca
bruka.
A na tribinama danas 50 hiljada hrvata i 10 hiljada spanaca

Bas sam htio napisati, sta je to s velikim drzavama, evo i Italijana jedva ima par hiljada, sve Albanci tu, Francuzi takodjer malo navijaca imaju, jedino Englezi od ovih vecih zagrme
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Mamic je kriminalac ali im je slozio bio reprezentaciju. Kako su njega otjerali niko nema smisla za biznis.Beton je napisao/la: ↑15 jun 2024, 20:45Nemaju Hrvati šta tražiti na ovom EURU. Problem je što trenutno proživljavaju smjenu generacija, a ova koja nasljeđuje onu trofejnu nije ni za qrca. Dinamo je neke od trenutnih nosilaca reprezentativne igre uspio prodati na prevaru i realno se od njih previše očekuje.
Hvala špancima na divnom danu. Uvijek je zadovoljstvo navijati protiv poganih komšija.
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 15 jun 2024, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- OldTownDistrict
- Kontakt:

Sex je vladao ovim prostorima tisucu/hiljadu godina i vise tako da turak ti u kuci bio… a sto se tice BOSNAe, malo vise edukacije od vise pisanih djela kroz historiju/povijest pa dodes do zakljucka a ne mitove jednog nacionalizma gutati koji je procvjetao u vrijeme nacizma/ustasa i vrijeme chetnika/ustasa.
....sve drugo će proći!
- numanumaye22
- Kontakt:
Ne bi mi boda uzeli niti jednoj repki, pa mi Armeniju tesko dobijemo, Luksemburg je pojam za nas, kamoli repke koje nastupaju na najelitnijim takmicenjima na svijetu.
Evo ih krenuli na sportskoj temi opet o nacionalnosti hahahhaaha bokte pa gadite mi se vise, sreca pa se ispalih iz slijepog crijeva Europe
Evo ih krenuli na sportskoj temi opet o nacionalnosti hahahhaaha bokte pa gadite mi se vise, sreca pa se ispalih iz slijepog crijeva Europe

Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 15 jun 2024, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Interesantno kako kamenjar dodje samo kad treba o nacionalizmu srat. Yebo ga Adeze u paksu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.