do utakmice ćemo biti zicer 1,30adnan_hzsa je napisao/la:Kao sto sam rekao kladionice idu u nasu korist. Juce bile kvote izjednacene. Danas na nasu pobjedu 2.55, remi 3.20, poraz 2.65.
07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Kao sto sam rekao kladionice idu u nasu korist. Juce bile kvote izjednacene. Danas na nasu pobjedu 2.55, remi 3.20, poraz 2.65.
ma brate poklon kvota
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nikakve nafake sto idu kladionice u nasu korist.. Danska-Bih na bosnu kvota bila 10Bosnier je napisao/la:hodža je napisao/la:adnan_hzsa je napisao/la:Kao sto sam rekao kladionice idu u nasu korist. Juce bile kvote izjednacene. Danas na nasu pobjedu 2.55, remi 3.20, poraz 2.65.
ma brate poklon kvota
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
Gdje su sad oni sto su se bojali da se stadion biti poluprazan ?januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
Ma mora imati , kako nema !mrjasmin je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se bojali da se stadion biti poluprazan ?januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
Ko to kaze.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
OTNYS_YNWA je napisao/la:januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!Koliko je tačna informacija ?
Nema karti drug ni na mapi ,a informacija ti je tacna 100% ko ti drugacije kaze reci mu da laze!
ma ne bojte se istampace munib jos karti .... bolje Munibu pun dzep neg koja stolica prazna ... ha ja ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
BOJTOK

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ajde bre Pape napali te momke sutra da rasturimo Francuze pa nek onda sa stilom ispadnemo.....ionako ce nas Platini nekako zakinuti zato Decki sutra pokazite kako se igra fudbal kad Bosanci igraju..hajmo ih sutra natrpati pa nek nas onda kaznjavaju makar cemo znati da smo cijelom svijetu pokazali da smo spremni na velike stvari.....Nek nas suspenduju nek nas izbace AL SUTRA DECKI FRANCUZI MORAJU DA PADNU!!!!!!!SAFETE SUTRA IL NIKAD.....SAMO HRABO MOMCI NEK CITAV STADION ORI "BOSNA JE SAMPION OOO BOSNA JE SAMPION OOO "!!!!!
forza je napisao/la:ma ne bojte se istampace munib jos karti .... bolje Munibu pun dzep neg koja stolica prazna ... ha ja ...
Bice karti pred tekmu kad sverceri svoje ispucaju ovako je bilo i sa Danskom ,a pred tekmu se mogle kupiti po cijeni kakva i jest.
Kad je bilo protiv Danske onda mora biti u sutra to je neka suplja da nema karata...a znate svi koliko je vaznija bila ta tekma tad smo vi bili kao jedan....Bolic 37'.......jbg.....Bosnier je napisao/la:Ma mora imati , kako nema !mrjasmin je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se bojali da se stadion biti poluprazan ?januar je napisao/la:Karti za tekmu sa Francuzima vise nema!
Svaka cast samo da povedemo......a nemoj da ih naljutis s tom zastavom pa da nas poderu...mozda onda Pape kaze da si ti kriv.....hahahah..........motivisao si ihsikirica je napisao/la:Kad povedemo onda rasiri zastavu.Nemoj nas sramotit ako budemo gubili a ti drzis tu zastavu.Marseille84 je napisao/la:Samo da se zna da pocinjem pravit evo za sat vremena zastavu Irske bgm
I na njoj THIS IS FOR IRELAND
Eto ima neko :$![]()
Jedino kod Muniba mozda i kupis!!
- BH_Patriot
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti raspolozenog selektora i igrace.. Safet se rijetko kad sali.. danas sam ga prvi put vidio da se sali i smijulji, pa mi toplo oko srca : ))
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
joooooooooj druze al sam se sada najezio..........uhhhhRaikkonen je napisao/la:Ma ajde bre Pape napali te momke sutra da rasturimo Francuze pa nek onda sa stilom ispadnemo.....ionako ce nas Platini nekako zakinuti zato Decki sutra pokazite kako se igra fudbal kad Bosanci igraju..hajmo ih sutra natrpati pa nek nas onda kaznjavaju makar cemo znati da smo cijelom svijetu pokazali da smo spremni na velike stvari.....Nek nas suspenduju nek nas izbace AL SUTRA DECKI FRANCUZI MORAJU DA PADNU!!!!!!!SAFETE SUTRA IL NIKAD.....SAMO HRABO MOMCI NEK CITAV STADION ORI "BOSNA JE SAMPION OOO BOSNA JE SAMPION OOO "!!!!!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kak'i, najavljuju kišu.BH_Patriot je napisao/la:Uh, sutra ce biti paklenooo !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.