Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 06 sep 2011, 08:47

belefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......
..corluka..Dawson...Gallas...Ekotto...
...........Sandro....Huddlestone....
...lennon......Van der Vaart.....Bale
................Adebayor..............

Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
Jesi ti onaj što je prije imao nick Tom Huddlestone, Huddlestone nema mjesta u prvom timu jer nije dovoljno kvalitetan, a Modrić će igrat jer je najbolji igrač ovog tima
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 06 sep 2011, 11:04

M. Scofield je napisao/la:
belefront je napisao/la:Sandro pauzira jos mjesec-dva ali imamo Huddlestone-a koji ulazi u formu i zamislite ovakvu ekipu:
.......Friedel.......

Da sam 'Arry, Modrica ne bih ni u rezervni tim ubacio, ali svakako bih volio da izgubi mjestu prvom timu..
Jesi ti onaj što je prije imao nick Tom Huddlestone, Huddlestone nema mjesta u prvom timu jer nije dovoljno kvalitetan, a Modrić će igrat jer je najbolji igrač ovog tima
nisam, u pravu si, Huddlestone nije ni blizu Modricu, ali ja bih zbog njegovog ponasanja stavio i Dos santosa prije, Modric se ponasao kao derle kakvo od 15 godina, i zato sam ga zamrzio, sram da ga bude, nije vazno, ne mora Huddl igrati, Parker je isto jak kao i Modric ako ne i bolji, ali steta sto je star...

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 06 sep 2011, 11:30

belefront je napisao/la:
.......Friedel.......

nisam, u pravu si, Huddlestone nije ni blizu Modricu, ali ja bih zbog njegovog ponasanja stavio i Dos santosa prije, Modric se ponasao kao derle kakvo od 15 godina, i zato sam ga zamrzio, sram da ga bude, nije vazno, ne mora Huddl igrati, Parker je isto jak kao i Modric ako ne i bolji, ali steta sto je star...
Pa dos santos moze biti bolji od modrica samo da mu se da sansa momak sa mexicom razvaljuje malo je reci ko ronaldinjo nekad

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 06 sep 2011, 13:31

Dos santosu treba kontinuitet igara a ovdje ga neće dobiti poznavjući Harrya koji ne rotira momčad, zato i imamo uvijek problema sa ozljedama
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 06 sep 2011, 21:18

M. Scofield je napisao/la:Dos santosu treba kontinuitet igara a ovdje ga neće dobiti poznavjući Harrya koji ne rotira momčad, zato i imamo uvijek problema sa ozljedama
Meni je Dos santos pravo drag igrac, na PES-u je obavezno u prvoj postavi :D ali Harry ne rotira i to mu je najveca greska, kad on zapika nekoga da mu bude u postavi bit ce bez obzira sto super kvalitetni igraci trunu na klupi

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 sep 2011, 15:10

Adebayor: Imamo momčad za jedno od prva četiri mjesta

Togoanski nogometaš Emmanuel Adebayor izjavio je da Tottenham cilja na jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka, te da imaju dovoljno dobru momčad da u tome i uspiju...

Adebayor, napadač Manchester Cityja na posudbi u Tottenhamu, je uvjeren da "spursi" mogu ponoviti sezonu 2009/2010 kada su završili kao četvrta momčad Premiershipa i izborili Ligu prvaka.

-Ne tvrdim da idemo na naslov prvaka. Ciljamo na jedno od prva četiri mjesta, ali neće biti lako. Imamo dovoljno dobru momčad i nadam se da ćemo uspjeti u tome - rekao je Adebayor za The Sun.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

belefront

Post Postao/la belefront » 08 sep 2011, 09:59

10-og igramo protiv Wolfsa, zeznuta ekipa koja nas poprilicno cesto dobije i zato ne smijemo sebi priustiti jos jedan poraz, znatno smo oslabljeni neigranjem VdV, Sandra,Gallasa i drugih (svake godine smo kao bolnica), mislim da je vrijeme da igramo za promjenu sa dva napadaca i mislim da je najbolje rjesenje Pavlyuchenko i Adebayor :D

belefront

Post Postao/la belefront » 11 sep 2011, 11:26

Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten :evil:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 12 sep 2011, 08:21

belefront je napisao/la:Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten :evil:
Najbitnija su tri boda na kraju, a puno ekipa će se vratiti iz Wolverhamptona bez bodova
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 12 sep 2011, 22:22

belefront je napisao/la:Pobjeda, ali nisam zadovoljan, da nije greske Hennessya kod Adebayorovog gola šipak bi mi pobijedili, Parker, Kranjcar su sjajno odigrali, ali King me je razocarao, sramota da onako igra nekada najbolji defanzivac Tottenhama i kapiten :evil:
Najbitnija su tri boda na kraju, a puno ekipa će se vratiti iz Wolverhamptona bez bodova
Jesu bitna ali gledam engleske forume koliko ljudi pljuju po Kaboulu, ali iskreno on je meni drag, decko mozda nije talentovan kao Dawson ali se trudi, dok druge jedan Kevin Doyl unisti, sramotno,ali sreca nas je posluzila i nadam se boljim igrama,a cuo sam da VdV se vraca u igru iako su mu predvidjali 6 sedmica van terena :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 sep 2011, 09:50

Ć1futi će pasti!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 13 sep 2011, 10:20

Jimmy from the hood je napisao/la:Ć1futi će pasti!
najbolji si u rubrici vicevi i preporučujem ti da tamo pišeš, nisam židov al ovo je pogrdan naziv za jedan narod i preporučujem brisanje
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 13 sep 2011, 14:06

Jimmy from the hood je napisao/la:Ć1futi će pasti!
sram te bilo, jesi mi vjernik ako vrijedjas druge ljude, ovo treba brisati odmah, i post i njegov akaunt :evil:

belefront

Post Postao/la belefront » 13 sep 2011, 17:37

ne znam je li ovo dobra ili losa vijest ali Dawson je van terena iduca 2 mjeseca zbog povrede Ahilove tetive :?:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 sep 2011, 21:19

belefront je napisao/la:ne znam je li ovo dobra ili losa vijest ali Dawson je van terena iduca 2 mjeseca zbog povrede Ahilove tetive :?:

Gdje ce biti dobra ? :mrgreen: Ne postoji povreda igraca da je dobra po neki klub osim mozda Bendtner-a.
Chelsea F.C.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 sep 2011, 16:25

Redknapp will make 10 changes to his side on Thursday from the one that beat Wolves 2-0 on Saturday.

With one eye on Sunday's league game against Liverpool, the 64-year-old has left Luka Modric,Scott Parker, Gareth Bale and Emmanuel Adebayor at home.

That means youngsters Yago Falque, Jake Livermore, Andros Townsend and Tom Carroll are likely to be given a chance to impress in what is expected to be a white-hot atmosphere generated by PAOK's fanatical support.
Jbt, kakvi Townsendi, Falquei i Carrolli? :lol: Za Livermore-a sam barem čuo. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 16 sep 2011, 16:26

Monolog je napisao/la:
Redknapp will make 10 changes to his side on Thursday from the one that beat Wolves 2-0 on Saturday.

With one eye on Sunday's league game against Liverpool, the 64-year-old has left Luka Modric,Scott Parker, Gareth Bale and Emmanuel Adebayor at home.

That means youngsters Yago Falque, Jake Livermore, Andros Townsend and Tom Carroll are likely to be given a chance to impress in what is expected to be a white-hot atmosphere generated by PAOK's fanatical support.
Jbt, kakvi Townsendi, Falquei i Carrolli? :lol: Za Livermore-a sam barem čuo. :mrgreen:
Cilj je ostvaren, nismo izgubili a sačuvali smo igrače iz prve postave za Liverpool
Audere est Facere

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2011, 19:04

Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 19:08

Saurman je napisao/la:Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
Sutra ćemo vidjeti na terenu. Ti tvrdiš da je Tottenhem jači od Liverpoola? Nemaš ti pojma o životu, a još manje o fudbalu. Samo da nas sudije ne zaje-bu kao što su nas zajebale protiv Sunderlanda i Stokea.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2011, 19:14

Carlo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.
Sutra ćemo vidjeti na terenu. Ti tvrdiš da je Tottenhem jači od Liverpoola? Nemaš ti pojma o životu, a još manje o fudbalu. Samo da nas sudije ne zaje-bu kao što su nas zajebale protiv Sunderlanda i Stokea.
Liverpool ima realne šanse za mjesto koja vodi u Europa Ligu sve drugo što napravi je iznenađenje.Ovo o sudijama neću ni komentarisati ista pjesma poslije svakog poraza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.