Eto tuzlak jaranike, ako nije kakav bot koji je iz dosade napravio profil (kao na nekim drugim temama serije a)
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
Ou pa novi lacijale na ss.ba
Eto tuzlak jaranike, ako nije kakav bot koji je iz dosade napravio profil (kao na nekim drugim temama serije a)
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ma i ja sam na forumu sportsport reda radi
imamo mi forum za Laziale sa Balkana, tamo se okupljamo, kao i na Face grupama 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nebeskoplavi a
Neka te ovdje, odrzavas temu zivom.
Neka te ovdje, odrzavas temu zivom.
★★★
kako znaš? 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Godine su ga već odavno stigle, i realno gledajući teško da išta bajno može pružiti u dresu našeg kluba. Lično sam više za dolazak nekog mlađeg igrača, a prema natpisima dovodimo se u kontekst s braničem Salzburga, Hintereggerom. Baš nisam upoznat s njegovim igračkim sposobnostima, ali tko zna, možda bi se mogao isplatiti...JTS je napisao/la:Cannavarojakog igrača
ako nećemo dovesti pojačanje kako Bog zapovjeda, ne treba nam ni ta levatina
treba nam neki napadač u januaru, a Đorđević po svemu sudeći dolazi na ljeto kao slobodan igrač
P.S. dobrodošao ..
Eh, što se tiče napadača: pročitah interes za Cassanom, Đorđevićem i Gomisom. Izvori navode, baš kao što kažeš, da će Đorđević od ljetnog roka potpisati za Lazio. A za Cassana imam identično mišljenje kao za Paola - totalno istrošen igrač, koji već u Parmi pokazuje kako je "oronuo", a uz to je važno istaći njegovu lošu igračku prošlost i nastupanje za AS Tronzi.
Btw, šta misliš o vikend meču protiv Sampe? Čemu se nadaš? Mihin debi na klupi, i odmah meč protiv kluba kojem je toliko pružio... Razne web-stranice su uz Laziale, stoga se možemo etiketirati kao favoriti, mada posljednjih par mečeva i ne ulijeva baš neko samopouzdanje pred ovaj duel.
Opa, Avvocato - fin izbor nicka, vidim štuješ preminulog don Agnellia.Ou pa novi lacijale na ss.ba
Hvala na dobrodošlici, a to oko sumnje, i sam ćeš vidjeti sa mojom aktivnošću u ovom dijelu pdf-a.
26/5/2013: no, non ci siamo nutriti del vostro dolore, ci siamo nutriti del vostro odio, del vostro dileggio, così facendo avete creato dei soldati per la Lazio ed alla prima vera guerra possibile vi abbiamo spazzato via. #LIBERALALAZIO
ma šta očekujem, ne očekujem ništa
nadam se pobjedi, Miha će biti naložen da nas pobjedi i preporuči se Lotitu, itd .. sa nama nikad nisi načisto, protiv Genoe i Parme smo odigrali dobro, naznaka boljih igara i forme, al' vidjeti ćemo da li je to slučaj .. ne znam ni kakvu ćemo formaciju izvesti, s obzirom da valja 'upakovati' Luleta i Keitu zajedno
samo da ne bude sa tri u odbrani, a danas to negdje pročita .. nadam se da nije istina
neka bude 4-2-3-1 sa Luletom na beku i Raduom na stoperu
neka bude 4-2-3-1 sa Luletom na beku i Raduom na stoperu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Baš to, toplo-hladno kroz čitavu sezonu. Nadam se kako će se naši igrači konačno trgnuti, te da će polahko koračati ka vrhu Calcia. Realno gledajući imamo više nego dobar roster, samo je do njih samih...
A što se tiče prvih XI, ciljam na formacije 4-4-2 ili 4-3-3:
4-4-2:
Marchetti;
Konko, Ciani, Cana, Radu
Candreva, Onazi, Biglia, Lulic;
Floccari, Keita
4-3-3:
Marchetti;
Konko, Ciani, Cana, Radu
Onazi, Biglia, Lulic;
Candreva, Floccari, Keita
Šta misliš? Da li su ove taktike realne, ili je isuviše ofanzivno?
A što se tiče prvih XI, ciljam na formacije 4-4-2 ili 4-3-3:
4-4-2:
Marchetti;
Konko, Ciani, Cana, Radu
Candreva, Onazi, Biglia, Lulic;
Floccari, Keita
4-3-3:
Marchetti;
Konko, Ciani, Cana, Radu
Onazi, Biglia, Lulic;
Candreva, Floccari, Keita
Šta misliš? Da li su ove taktike realne, ili je isuviše ofanzivno?
26/5/2013: no, non ci siamo nutriti del vostro dolore, ci siamo nutriti del vostro odio, del vostro dileggio, così facendo avete creato dei soldati per la Lazio ed alla prima vera guerra possibile vi abbiamo spazzato via. #LIBERALALAZIO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ah pa jesam li latentni Aquile ili neJTS je napisao/la:kako znaš?
Ma znam ja sve ove balkanske forume calcio klubova. Zanimalo me jedno vrijeme ko ima koliko fanova i tako to.
@Carlo ... pa naravno jarane, jedan je Gianni
★★★
Kakav je igrac Keita? Mislim po kvaliteti, mlad je znam, nisam ga vjerujem nikad gledao mozda samo jednom. Pa me zanima hocel' se pretvoriti u kakvu igracinu ?
hoće, ako bude pametan .. talenat posjeduje, sve je na njemu
šansu dobiva, iskorištava je, mislim da će igrati i protiv Dorie u nedjelju
definitivno najveći talenat u Laziju i na njemu bi se treba zaraditi dobra lova
ako je pametan, nek' ne ide iz Lazija jedno 4-5 sezona sa ovom 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma šuška se ovamo da ga Liverpool hoce, samo Lazio ne želi da proda pa reko da se malo raspitam ovdje, bolje da mi neko kaze iskreno nego da gledam neki video na ytubeu gdje svaki igrac izgleda ko Messi.
Hvala na odgovoru, nadam se da ce kroz dvije sezone ako se vec bude pravilno razvijao zaigrati u crvenom dresu
Hvala na odgovoru, nadam se da ce kroz dvije sezone ako se vec bude pravilno razvijao zaigrati u crvenom dresu
Polahko, ali sigurno se uvlači u prvih XI. Trenutačno je etiketiran kao "džoker", ali u posljednjih par mečeva dokazuje kako posjeduje čisti potencijal. Nastavkom ovakvog tempa, i interesi ostalih klubova počinju...nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrac Keita? Mislim po kvaliteti, mlad je znam, nisam ga vjerujem nikad gledao mozda samo jednom. Pa me zanima hocel' se pretvoriti u kakvu igracinu ?
Kao što reče @JTS, vrlo vjerovatno od prve minute već protiv Sampe
nema nikakve šanse da će ga Lotito uskoro prodat' .. ako on slučajno iskaže želju za transferom, razjebat' će ga Lotito dok je u Laziju, poslat' će ga na tribine i sjebat' koliko god može
zna to Zarate najbolje
zna Lotito kakvog dragulja ima, tako da će on u Laziju ostati još 4 sezone sigurno, da se afirmiše kao fudbaler, nabilda cijenu, pa tek onda transfer, da i Lazio masno zaradi 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Čovječe, šta bi od prošlosezonske momčadi? Jučer katastrofalna predstava protiv Sampe, i definitivno su potrebne što hitnije promjene u rosteru. Igra bez glave i repa, previše soliranja. Realno gledajući niko od igrača nije zaslužio da se spomene u ovom komentaru, sem Cane koji je jedini pružio svoj maksimum. A što se tiče napadača, nek' se što prije trznu, i nek se ostave trenutačnog anti-fudbala...

- L'Avvocato
- Kontakt:
Negativno iznenađenje jučer. Kad je Sampa dobila crveni mislio sam da ćete nekako pobijediti, ali kakvi. Još gol primiše s igračem više.
Ovom Laziju treba neki dobar šamar da probudi igrače iz letargije.
Ovom Laziju treba neki dobar šamar da probudi igrače iz letargije.
★★★
ma vala kad ne možemo u LP, onda nam ne treba ni **** EL, niti kakve finansijske dobiti, niti je to cijenjeno takmičenje kao nekadašnji Cup Uefa
dovoljno je vidjeti da veći klubovi izvode mješane sastave i sve ti bude jasno
naša ekipa sigurno nije loša koliko su rezultati očajni, sigurno da imamo ekipu za EL, al' et', malo je Petko pogubio konce .. mjenja formacije, igrače, a nikako da pogodi .. imamo tri napadača od kojih ne valja niti jedan
Klose stalno povrijeđen, a i nije kao prethodne dvije sezone
nemamo napadača, pa ko će zabijati golove??? stalno nam igrači povrijeđeni, ne znam da u ligi ima ekipa sa više povreda nego naša
bez ulaganja nema rezultata, a dok je tako i ne nadam se ničemu, realno .. čekam svaki vikend da gledam Lazio, pa ne moramo nikad pobjedit', samo da ih gledam et' i da se nerviram
ja bez Lazija ne mogu
naša ekipa sigurno nije loša koliko su rezultati očajni, sigurno da imamo ekipu za EL, al' et', malo je Petko pogubio konce .. mjenja formacije, igrače, a nikako da pogodi .. imamo tri napadača od kojih ne valja niti jedan
nemamo napadača, pa ko će zabijati golove??? stalno nam igrači povrijeđeni, ne znam da u ligi ima ekipa sa više povreda nego naša
bez ulaganja nema rezultata, a dok je tako i ne nadam se ničemu, realno .. čekam svaki vikend da gledam Lazio, pa ne moramo nikad pobjedit', samo da ih gledam et' i da se nerviram
ja bez Lazija ne mogu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Petko nas sigurno napušta na ljeto i preuzima repku Švicarske
prva želja čelnika Lazija je Murat Yakin, trener Basela
kao Tare i on su prijatelji iz igračkih dana, pa eto .. uglavnom, vidjeti ćemo šta će se izdešavati
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj Yakin
Zao mi Petka, ali ocito da ne moze vise s ovim Laziom.
Zao mi Petka, ali ocito da ne moze vise s ovim Laziom.
★★★
onaj koji uvijek ostavi srce na terenu, čista obraza razgovara sa navijačima ..

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jedini igrao večeras ... kako mi je samo drag čovjek, carčina.
★★★
Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 1 gost.