Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kakva je ova GTX 260 Nvidia GeForce?
Re:
nije ona losa ali trosi struje k'o manja firma , dva 6pin konektora joj trebajuBelmin6 je napisao/la:Kakva je ova GTX 260 Nvidia GeForce?
ako me sjecanje dobro sluzi koristi i GDDR3 memoriju, ganjaj nesto sto koristi GDDR5
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trebas isto gledati koliko watt-i ti snabdijeva napojna posto to niko ne spominje. Neko grubo pravilo ti je da imas 15-20% rasterecenu napojnu, da nije 100% opterecena, jer tokom oscilacije mreze radi toga mogu dijelovi da nastradaju. Sretno sa novom grafickom.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pisao sam već na drugom topicu, i pronašao sam problem, ali i kad izbrisem iz proširenja taj neki GoSavEo nakon ponovnog pokretanja chrome iznova se javlja, zna li neko kako ovo obrisati zauvijek?Padovan je napisao/la:Zašto na svakoj riječ bonus ima ova strelica i vodi na neku stranicu, reklama?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=9133" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neki program ti jede slobodan prostor i pohranjuje podatke,to se meni desava kad radim u Unreal editoru....Otelo je napisao/la:Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kad sam restartirao racunar vratilo se u normaluPonos Torina je napisao/la:Neki program ti jede slobodan prostor i pohranjuje podatke,to se meni desava kad radim u Unreal editoru....Otelo je napisao/la:Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa da neki program ti koristi hd free space da osigura neke fajlove ili service i onda se vrati u normalu kad se ugasi (program)Otelo je napisao/la:Kad sam restartirao racunar vratilo se u normaluPonos Torina je napisao/la:Neki program ti jede slobodan prostor i pohranjuje podatke,to se meni desava kad radim u Unreal editoru....Otelo je napisao/la:Na disku C mi stoji 0 bytes free i NTFS a danas je bilo par GB slobodno i odjednom 0![]()
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hajd na ovaj cu pdf ,jer je to tu negdje. Uzmem FIFA 14 za PS3 hajd reko da igram k'o normalan covjek .. Upalim nekad dodje do loadinga,nekad udje u ultimate ligu , nekad zastopa na pocetku igre.. nikako da mi normalno pokrene. Imal' ko kakav konstruktivan odgovor ?? Hvala

Jarani pomozite
Ne mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
- Illmatic09
- Kontakt:
Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.marcelo12 je napisao/la:Jarani pomoziteNe mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
P.S Opet mozda neko i zna rijesenje, prijatelj mi je imao taj problem i nije ga mogao rijesiti.
Belaji skroz. Mail mi je dosta bitan al et..isao bi i u postu da vratim taj broj,al nemam onaj certifikat jer davno je to bilo kad se mail pravio i kad mi je bio taj broj :/Illmatic09 je napisao/la:Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.marcelo12 je napisao/la:Jarani pomoziteNe mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
P.S Opet mozda neko i zna rijesenje, prijatelj mi je imao taj problem i nije ga mogao rijesiti.
Imas i opciju da se javis njihovom klijent servisu i popunis sto mozes vise podataka o svom mailu koji zelis da vratis. Ako budes uvjerljiv, oni ce ti se javiti i reci da li si zadovoljio ili ne njihove zahtijeve za dokazivanjem da je to stvarno tvoj mail.marcelo12 je napisao/la:Belaji skroz. Mail mi je dosta bitan al et..isao bi i u postu da vratim taj broj,al nemam onaj certifikat jer davno je to bilo kad se mail pravio i kad mi je bio taj broj :/Illmatic09 je napisao/la:Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.marcelo12 je napisao/la:Jarani pomoziteNe mogu na udjem na mail,treba da ukucam neki kod sa alternativne adrese,koja je ono ''yahoo'' a od nje sam sifru zaboravio,od nje mi dodje kod na br telefona koji sam nekad davno koristio i nemam ga vise...imal neko rjesenje ???'
Ima tamo vidjet ces, svakakvih gluposti moras navest, od toga kad si se otprilike registrovao do toga sta imas unutar maila, koliko mailova u inboxu, od koga, sa kim si se zadnjim dopisivao..... uglavnom jedina ti je to opcija izgledna da vratis mail ako ne znas alternativni mail.
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Probat cu to..jel to na engleski ide?ComeOn je napisao/la:Imas i opciju da se javis njihovom klijent servisu i popunis sto mozes vise podataka o svom mailu koji zelis da vratis. Ako budes uvjerljiv, oni ce ti se javiti i reci da li si zadovoljio ili ne njihove zahtijeve za dokazivanjem da je to stvarno tvoj mail.marcelo12 je napisao/la:Belaji skroz. Mail mi je dosta bitan al et..isao bi i u postu da vratim taj broj,al nemam onaj certifikat jer davno je to bilo kad se mail pravio i kad mi je bio taj broj :/Illmatic09 je napisao/la: Meni je to bilo prije 2,3 mjeseca i nisam mogao drugcije rijesiti osim tog alternativnog maila, za koji imam sifru. Znaci ako ne znas sifre ili code preko tel. onda se halali sa mailom.
Ima tamo vidjet ces, svakakvih gluposti moras navest, od toga kad si se otprilike registrovao do toga sta imas unutar maila, koliko mailova u inboxu, od koga, sa kim si se zadnjim dopisivao..... uglavnom jedina ti je to opcija izgledna da vratis mail ako ne znas alternativni mail.
Zasto mi youtube sporo ucitava klipove, da i ne pomisljam na hd da prebacim, dok sve ostalo fercera. probao na vimeo, ide hd super, nista ne stopa.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Gdje se mogu uzeti baterije na punjenje? Koja je cijena?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pozz vec neko vrijeme imam ovaj kablovski net a samim tim dobio sam modem njihov bez wi-fi e sad me interesuje da ne kupujem wirlessruter dali se može ikako spojiti ovaj modem s wi-fi od bh telecoma (ZTE) da mi samo šalje wi-fi signal jeli to izvodljivo ?
Arsenal All The Way !
može li se profil na skajpu deaktivirati,ugasiti,i kako promijeniti sifru na skajpu??
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Ne moze moraš kupovat ruterBarcod je napisao/la:Pozz vec neko vrijeme imam ovaj kablovski net a samim tim dobio sam modem njihov bez wi-fi e sad me interesuje da ne kupujem wirlessruter dali se može ikako spojiti ovaj modem s wi-fi od bh telecoma (ZTE) da mi samo šalje wi-fi signal jeli to izvodljivo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.