Imas u Imtecu, cijena se krece izmedju 20-25KM. (Punjac i baterije).Greivis je napisao/la:Gdje se mogu uzeti baterije na punjenje? Koja je cijena?
MIslim da sam jos negdje vidio, al nisam siguran gdje, pa da ne slazem.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas u Imtecu, cijena se krece izmedju 20-25KM. (Punjac i baterije).Greivis je napisao/la:Gdje se mogu uzeti baterije na punjenje? Koja je cijena?
Kupis npr. ruter TP-LINK WR740N, oko 40 KM i nakacis na taj sto imas...Barcod je napisao/la:Pozz vec neko vrijeme imam ovaj kablovski net a samim tim dobio sam modem njihov bez wi-fi e sad me interesuje da ne kupujem wirlessruter dali se može ikako spojiti ovaj modem s wi-fi od bh telecoma (ZTE) da mi samo šalje wi-fi signal jeli to izvodljivo ?
Mislim da ne mozes to, promijeni sliku, ime drzavu i obrii sve kontakte najbolje sto mozes uraditi.filip13 je napisao/la:može li se profil na skajpu deaktivirati,ugasiti,i kako promijeniti sifru na skajpu??
Damarcelo12 je napisao/la:Probat cu to..jel to na engleski ide?ComeOn je napisao/la:
Imas i opciju da se javis njihovom klijent servisu i popunis sto mozes vise podataka o svom mailu koji zelis da vratis. Ako budes uvjerljiv, oni ce ti se javiti i reci da li si zadovoljio ili ne njihove zahtijeve za dokazivanjem da je to stvarno tvoj mail.
Ima tamo vidjet ces, svakakvih gluposti moras navest, od toga kad si se otprilike registrovao do toga sta imas unutar maila, koliko mailova u inboxu, od koga, sa kim si se zadnjim dopisivao..... uglavnom jedina ti je to opcija izgledna da vratis mail ako ne znas alternativni mail.
Ne znam je li do toga, ali osvjetljenje ćeš smanjiti tako što odeš na ikonicu baterije (donji desni čošak) i onda na Adjust screen brightness.arelinho je napisao/la:Evo jedno pitanje ne znam je li glupo ili ne,ali mi se to desava...
Kad sjetim za kompjuterom i radim nesto jedan duzi period nista mi ne smeta ocima niti me bole,a udaljenost izmedju monitora i mene je nekih 70-ak centimetara.
Dok naprimjer kad uzmem laptop i stavim ga na sto i sjednem udaljenost izmedju ekrana laptopa i ociju je 50-ak centimetara i nakon nekih pola sata odmah me oci pocnu boliti.
Vidim da je na laptopu vece osvjeljetljenje ? Da li je moguce do toga da je i ako jeste kako da smanjim na neko normalno da mi ne smeta ?
Probacu to,ali ne znam je li moguce da je razlika zbog tih 20 cm.anell je napisao/la:Ne znam je li do toga, ali osvjetljenje ćeš smanjiti tako što odeš na ikonicu baterije (donji desni čošak) i onda na Adjust screen brightness.arelinho je napisao/la:Evo jedno pitanje ne znam je li glupo ili ne,ali mi se to desava...
Kad sjetim za kompjuterom i radim nesto jedan duzi period nista mi ne smeta ocima niti me bole,a udaljenost izmedju monitora i mene je nekih 70-ak centimetara.
Dok naprimjer kad uzmem laptop i stavim ga na sto i sjednem udaljenost izmedju ekrana laptopa i ociju je 50-ak centimetara i nakon nekih pola sata odmah me oci pocnu boliti.
Vidim da je na laptopu vece osvjeljetljenje ? Da li je moguce do toga da je i ako jeste kako da smanjim na neko normalno da mi ne smeta ?
R32 je napisao/la:Mislim da ne mozes to, promijeni sliku, ime drzavu i obrii sve kontakte najbolje sto mozes uraditi.filip13 je napisao/la:može li se profil na skajpu deaktivirati,ugasiti,i kako promijeniti sifru na skajpu??
A baterije zavisi kakve ti trebaju? Za sta? Ako ti trebaju neke kao za nekog uređaja koji ima punjac namijenjen za njih, tipa fixnog telefona. svake koje su 1.2 volta su punjive i kostaju 5-10 KM otpilike manje vise. Opet zavisi za sta ti treba i kakve? Imas vecinom u marketima vecm.
Nema niko da zna nesto o ovoj mojoj muci?dziza_23 je napisao/la:Zasto mi youtube sporo ucitava klipove, da i ne pomisljam na hd da prebacim, dok sve ostalo fercera. probao na vimeo, ide hd super, nista ne stopa.
Da nije mozda do java, flesova? Jesi probao sa razlicitim pretrazivacima?dziza_23 je napisao/la:Nema niko da zna nesto o ovoj mojoj muci?dziza_23 je napisao/la:Zasto mi youtube sporo ucitava klipove, da i ne pomisljam na hd da prebacim, dok sve ostalo fercera. probao na vimeo, ide hd super, nista ne stopa.
Microsoft security Essentials, ako imaš win8 imaš ga u sklopu windows defendera, ako neki drugi sistem skini, djabe je, ne osjetis ga a dobarPapastathopoulos je napisao/la:momciluci, treba mi pomoc oko antivirusa...ima li neko neki AV da je iole dobar (da ne trosi puno resursa kao avast da mi ne uspori laptop), a da ima neku dobru licencu recimo na godinu dana da podijeli sa mnom ? meni je najdrazi NOD32, al jbg, s njim su veliki belaji sto se tice licenci
E hvala ti, nekad davno sam i ja to ovdje procitao da je taj dobar...a XP mi je, nije 8...a de mi jos samo reci u vezi licenci za taj AV-ima li neka "duza", da ne moram svako mjesec dana traziti vazece licence itd ?JoseMourinho je napisao/la:Microsoft security Essentials, ako imaš win8 imaš ga u sklopu windows defendera, ako neki drugi sistem skini, djabe je, ne osjetis ga a dobarPapastathopoulos je napisao/la:momciluci, treba mi pomoc oko antivirusa...ima li neko neki AV da je iole dobar (da ne trosi puno resursa kao avast da mi ne uspori laptop), a da ima neku dobru licencu recimo na godinu dana da podijeli sa mnom ? meni je najdrazi NOD32, al jbg, s njim su veliki belaji sto se tice licenci
Trajna je licenca jer ko ono orginal ti je XP pa i njega dobijes djabe i sam se updateuje i sl., nema pegle oko keyevaPapastathopoulos je napisao/la:E hvala ti, nekad davno sam i ja to ovdje procitao da je taj dobar...a XP mi je, nije 8...a de mi jos samo reci u vezi licenci za taj AV-ima li neka "duza", da ne moram svako mjesec dana traziti vazece licence itd ?JoseMourinho je napisao/la:Microsoft security Essentials, ako imaš win8 imaš ga u sklopu windows defendera, ako neki drugi sistem skini, djabe je, ne osjetis ga a dobarPapastathopoulos je napisao/la:momciluci, treba mi pomoc oko antivirusa...ima li neko neki AV da je iole dobar (da ne trosi puno resursa kao avast da mi ne uspori laptop), a da ima neku dobru licencu recimo na godinu dana da podijeli sa mnom ? meni je najdrazi NOD32, al jbg, s njim su veliki belaji sto se tice licenci
hvala care punoJoseMourinho je napisao/la:Trajna je licenca jer ko ono orginal ti je XP pa i njega dobijes djabe i sam se updateuje i sl., nema pegle oko keyeva