identicna ko u mene, odlicna frizuradonCorleone1892 je napisao/la:dobar odabirBosniacum Lilium je napisao/la:frizura br. 2
jedva cekam da mi poraste kosa da se opet ovako mogu šišati![]()
takvu nosam trenutno i zadovoljan
ali uskoro mislim mijenjat i mislio sam nešto elegantnije![]()
možda ovako :
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
aj Corleone ako gdje nadjes vecu sliku od one frizure br. 11 s proslog seta slika posalji mi na PP ili postavi ovdje 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
odavno jacu stvar za kosu nisam koristio, sa kojom lakocom oblikujem frizure, pa to je nevjerovatno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo onaj prah?enobarca je napisao/la:
odavno jacu stvar za kosu nisam koristio, sa kojom lakocom oblikujem frizure, pa to je nevjerovatnopreporucujem svima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
gojzerica
- Kontakt:
Aj preporučite još neke preparate za kosu, da ima kod nas uzeti.
- HazardEden
- Kontakt:

Danas kupljene
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jebote kakva je onda kod mene kosa, pa nista ama bas nista ne pomaze, uzeo narandzasti gel od tafta neki, pokazivao sam nedavno, kod mene drzi 5 minuta i kosa se spusti, a kod ostalih drzi 2 dana i jos se bune kako je prejak gel
onda uzeo taj gore vosak od tafta, crni, kad nabacim kosa mi izgleda kao da je nisam prao mjesec dana
jedino friz uspijem napraviti spavajuci, pa ujutro kad ustanem kosa ode u stranu
onda uzeo taj gore vosak od tafta, crni, kad nabacim kosa mi izgleda kao da je nisam prao mjesec dana
jedino friz uspijem napraviti spavajuci, pa ujutro kad ustanem kosa ode u stranu
-
gojzerica
- Kontakt:
I ja se iznerviram drama, napravim je kako treba, prođe 10 minuta i spusti se..
Jel ovo kao i obični taft,ako jeste,ništa onda..enobarca je napisao/la:
odavno jacu stvar za kosu nisam koristio, sa kojom lakocom oblikujem frizure, pa to je nevjerovatnopreporucujem svima
Imam kutiju,kad napraviš,sva se previše učvrsti,al nekako neprirodno,kad dodirneš,kosa me boli,a i peruti drama puno ima..
ja imam ostru kosu i uspijevam napraviti frizuru kakvu pozelim, samo malo truda ulozim, zato ne vidim problem zasto i ti ne bi mog'oQUARESMA 18<<< je napisao/la:jebote kakva je onda kod mene kosa, pa nista ama bas nista ne pomaze, uzeo narandzasti gel od tafta neki, pokazivao sam nedavno, kod mene drzi 5 minuta i kosa se spusti, a kod ostalih drzi 2 dana i jos se bune kako je prejak gel
kad se okupas osusi kosu fenom u pravcu u kojem zelis da bude, onda uzmi vosak/kremu/gel (sta god koristis) i napravi frizuru i sve to lakom na kraju zavrsi
e vala ako ti ovo ne pomogne, sisaj se na keca i zdra'o
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gdje si kupio ovo??HazardEden je napisao/la:
Danas kupljene
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Aha, odlicna stvar.Dovoljna je mala kolicina i oblikujes frizuru kako hoces, barem je tako kod mene.Sto se tice ovih preparata takodjer je odlicna Niveina krema za kosuBosniacum Lilium je napisao/la:ovo onaj prah?enobarca je napisao/la:

@Narin Taft inace proizvodi sranja od gelova, ali ovaj prah je odlican, nisam primjetio da imam peruti od njega.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 13 okt 2013, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko kosta ovaj prah?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidio sam da ga je i DM izbacio. Oko 4.5 KM je njihov. Meni je moj frizer jednom napravio frizuru s ovim prahom, samo je neka tamo žlj marka. Dobra stvar 
Ja sam svoj dobio od prijatelja da probam, nemam pojma kolika je cijena.Ali cini mi se da sam ga gledao negdje i da mu se cijena krece oko 5,6 KM.Donnie Darko je napisao/la:Koliko kosta ovaj prah?
Pa što ne reče ranije..Bosniacum Lilium je napisao/la:vidio sam da ga je i DM izbacio. Oko 4.5 KM je njihov. Meni je moj frizer jednom napravio frizuru s ovim prahom, samo je neka tamo žlj marka. Dobra stvar
Taman mi se potrošio onaj balein,odoh kupiti ovaj prah..
Enobarca- ma ako nije kao onaj klasičan taft,da moram trulexom ribati kosu da skinem onu čvrstoću,onda normala..Koliko je para,jel 4,5km kao što kaže ovaj dotični iznad mene i jel ima u DMu?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
miki_92
dobar avatar, i potpis za frizura taktiku, i ja sam davno isto pricao
dobar avatar, i potpis za frizura taktiku, i ja sam davno isto pricao
Ma nije kao ono sranje, bolje stvar 18 puta, ja se iznenadioNarin je napisao/la:Pa što ne reče ranije..Bosniacum Lilium je napisao/la:vidio sam da ga je i DM izbacio. Oko 4.5 KM je njihov. Meni je moj frizer jednom napravio frizuru s ovim prahom, samo je neka tamo žlj marka. Dobra stvar
Taman mi se potrošio onaj balein,odoh kupiti ovaj prah..![]()
Enobarca- ma ako nije kao onaj klasičan taft,da moram trulexom ribati kosu da skinem onu čvrstoću,onda normala..Koliko je para,jel 4,5km kao što kaže ovaj dotični iznad mene i jel ima u DMu?
Ako postoji Balein prah za kos, onda ga moraš nać u DMu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.