Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la admin » 23 okt 2013, 16:38

Sirokobriježani i ostali anarhisti,

ne zaboravite da je na našem forumu zabranjeno propagiranje vršenja nezakonitih dijela, a plaćanje RTV takse je propisano zakonom.

Ako vam je država ne naplaćuje silom, to ne znači da ću ja biti tako neažuran kod provođenja zakona koji sam ja uspostavio na ovom forumu.

Znači, posljednje upozorenje za stalne ponavljače.
ŠB_fidelis na tebe se ovo odnosi posebno. Nevjerovatno, ali uvijek si ti taj koji je nekako zakinut što ne može da u ovoj državi živi po nekim svojim pravilima koja sam izmišljaš ili ti ih neko suflira.

I samo objašnjene kako plaćanje nije obavezno ili bilo kakav odgovor "Izvini, ali moram ti odgovoriti..." donijeće vam trajni ban.

Niko ovdje nije dužan da sluša vašu propagandu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 14:26

Mokroguz je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:slika

8-) ovo nidje na svijetu nema
Zato kod nas u svemiru ima. :lol:
Sta im je vise da pokazuju takve susrete. Zar im nije cilj da imaju sto vise gledalaca?
Svaki klub u ligi treba da bude poprilično podjednako zastupljen na malim ekranima. Kada je potpisan ugovor sa BHT - om, svi su ga klubovi potpisali pod istim uslovima, nema privilegiranih, i to je jedino ispravno.

Apsolutno pozdravljam ovaj potez BHT - a koji na male ekrane donosi igre i manje poznatih timova našeg najjačeg nogometnog takmičenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 okt 2013, 14:55

zizu1991 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:slika

8-) ovo nidje na svijetu nema
Zato kod nas u svemiru ima. :lol:
Sta im je vise da pokazuju takve susrete. Zar im nije cilj da imaju sto vise gledalaca?
Svaki klub u ligi treba da bude poprilično podjednako zastupljen na malim ekranima. Kada je potpisan ugovor sa BHT - om, svi su ga klubovi potpisali pod istim uslovima, nema privilegiranih, i to je jedino ispravno.

Apsolutno pozdravljam ovaj potez BHT - a koji na male ekrane donosi igre i manje poznatih timova našeg najjačeg nogometnog takmičenja.
Sta ti vise pricas?
Koga zanima ova utakmica taj ce biti na stadionu.Mislis da zivu silu dalje od Ugljevika zanima ovaj mec?
Zar nije bolje kombinovati meceve "manje" atraktivnih klubova sa vodecim klubovima na tabeli?
Vise koristi ima stanovnik BN kada recimo Radnik ili Mladost igraju negdje na gostovanju npr. kod Borca,Sarajeva itd.Samim time ce biti vise i neutralnih gledalaca,a ne ovako.Jedva ceka neko da gleda ovako zanimljive meceve pored PL Engleske koja ide u istom terminu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 16:14

Liga se zove Premijer liga BiH, i kao takva, kada se potpiše ugovor o prenosima utakmica iz navedenog takmičenja, obaveziva se medij koji isti prenosi da će sve timove podjednako prenositi. Ovdje nije u pitanju zanimanje nekoga za tu utakmicu, nego čisto i jedino poštovanje pravila koja su već prije uspostavljena ugovorom između 2, odnosno 3 strane.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 okt 2013, 16:21

Nacin na koji to radi BHT je cirkus.Ima mnogo boljih kombinacija za prenose a da svi budu zastupljeni.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 okt 2013, 16:28

Meni samo nešto nije jasno kod BHT1, znači ljudi ništa ne prenose vikendom, ništa, niti jednu ligu, Formulu 1, MotoGP, tenis, odbojku, košarku, rukomet, ama ništa.Umjesto da prenose po tri utakmice naše lige vikendom, jednu u subotu, dvije nedjeljom npr. može kako hoćeš, oni prenose jednu eventulano nekad po dvije i to strašne utakmice tipa Olimpic- Rudar , Mladost- Travnik :lol: :lol:
Evo sad Kup, sto utakmica bilo, ništa nisu prenosili, puštaju reprize nekih retardiranih hrvatskih serija, Bože sačuvaj!
Grbavica naš je Hram!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 16:37

Nemaju para da ih ko yebe. Sve to na kraju daje rezultat koji svi vidimo.
Svakako da je mogao puno bolje raspored da se napravi, u tome se u potpunosti slažemo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 okt 2013, 16:54

To ja i govorim samo bolji raspored.Normalno trebaju biti svi zastupljeni,ali ovo sto oni rade je cirkus.Moglo bi se o njima pisati ali nije to tema.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 okt 2013, 20:02

ako se uobziri da arenasport ima ugovor sa zeljom,sarajevom,celikom,olimpikom(ne znam da li jos traje) i sa borcem, ostaje pitanje ko ostaje bht-u da ga prenosi. i jos kada dodas da arena uredno plati svaki prenos i nacin na koji realizuju utakmicu sa tehnicke strane vidi se da je bht u debelom minusu. jbt, kada gledam utakmicu na bht, kao da se snima kamerom iz 70 i neke,blagi uzas...
komercijalne televizije svugdje u svijetu su preuzele primat,ovi ostatci proslosti ako ne unaprijede se i ne uloze sami u sebe,nista od njih nece ostati.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 okt 2013, 20:15

Da, to je to, takvo vrijeme došlo i možeš se yebat.

Mislim i da bi ljudima s BHT-a draže bilo raditi prijenos Čelik - Željo ili Zrinjski - Sarajevo umjesto ovakvih utakmica, ali ne mogu i nisu u prilici - prenose mrvice koje dobiju.
Hayley <3

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 okt 2013, 20:34

meni se cini da vi niste to nesto dobro ukapirali,i da arena nema nikakvu ekskluzivu...bht je ove sezone prenosio utakmice sa svih tih stadiona sa kojima kazete da arena ima ugovor...iz banjaluke (zeljeznicar),zenice (zrinjski),otoke (radnik),koseva (SB) itd....

tako da po pitanju bht nije problem nemogucnost biranja utakmica,vec prirodni idiotizam.koji se ne uci i sa kojim se radja.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 okt 2013, 23:20

Arena da ima ekskluzivu onda bi prenosili derbi.To je najgledanija utakmica i oni bi sigurno to uzeli sebi.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 okt 2013, 01:05

Manjem sarajevskom klubu u posljednja dva kola svirana 3 penala, a ovdje se ništa ne piše, svi sretni, svi šute, sve pošteno...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 okt 2013, 01:23

Trequartista je napisao/la:Manjem sarajevskom klubu u posljednja dva kola svirana 3 penala, a ovdje se ništa ne piše, svi sretni, svi šute, sve pošteno...
jesi ti vidio te penale?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 27 okt 2013, 01:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:Manjem sarajevskom klubu u posljednja dva kola svirana 3 penala, a ovdje se ništa ne piše, svi sretni, svi šute, sve pošteno...
jesi ti vidio te penale?
nije bitno, bitno je da su penali... odlika balkanskog jada i cemera... i da su sva tri penala čista, nisu protivnici krivi nego van zemaljci kojima se otimaju bodovi gdje se god moze ...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 okt 2013, 01:30

Došla cica na kolica, Boga mi dok je Ivica bio na čelu Saveza, a Željo prvi na tabeli svaki dosuđeni penal za najveći klub u državi je bio diskutabilan, a sad vidim to ništa...

Postali ste ko navijači ''Velikana iz Platonove'', žanjete ono što ste sijali u svom očaju proteklih nekoliko sezona, fino, fino...

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 27 okt 2013, 01:32

Trequartista je napisao/la:Došla cica na kolica, Boga mi dok je Ivica bio na čelu Saveza, a Željo prvi na tabeli svaki dosuđeni penal za najveći klub u državi je bio diskutabilan, a sad vidim to ništa...

Postali ste ko navijači ''Velikana iz Platonove'', žanjete ono što ste sijali u svom očaju proteklih nekoliko sezona, fino, fino...
jel neki od penala nije bio?
jell po svim NORMALNIM pravilima ekipa koja odbije izaci na teren gubi utakmicu pa borac dobije 3 boda?
jel svugdj u svijetu nnakon sto u utakmici igrac sa kartonima igra a nije smio za protivnika idu 3 boda samo nama ide nova utakmica?

o cemu pricamo ovdje? je li to sarajevo negdje pogurano? NIJE!
je li to zeljo guran prema titulama? PITAJ LJUDE KOJI NISU NAVIJACI SARAJEVA pa ce ti reci

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 okt 2013, 01:34

Trequartista je napisao/la:Došla cica na kolica, Boga mi dok je Ivica bio na čelu Saveza, a Željo prvi na tabeli svaki dosuđeni penal za najveći klub u državi je bio diskutabilan, a sad vidim to ništa...

Šuti bolan da su nama dosudili ovoliko penala rekli bi Ivica sve namješta, od sudija do delegata, a Amar kupio Prijedor, Gradačac i Trebinje i svi bi pričali o tome, prvi Armagedon relano, pa jufke pa šlag na tortu oni iz Zenice koji se vječno bore za opstanak :lol:

Tri čista gola nam poništili do sada, sve je regularno niko se ne žali od ostalih navijača!Da su Širokom poništena odmah bi priča o ugroženosti, majorizacija, Čeliku da su poništena mogu samo zamisliti frustracija :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 okt 2013, 01:39

Krenut će ta priča čim Željo opet zasjedne na prvo mjesto, ništa se ti ne sikiraj.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 okt 2013, 01:40

Pustite ih da slave oktobarsku titulu, jer onu glavnu nece sigurno !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.