Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne razumijem te ja ništa Gorštak, de malo na Bosanskom jeziku napisi šta ?
Šta ured ozvanicen, šta je sa Cosicem
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Mi se o sebi samo i zabavljamo.Rijetko kad da i spominjemo Slobodu,vodimo svoja posla i pravimo ekipu za opstanak abd.Sariel1987 je napisao/la:Ovo je pravi azmirovac.slika i prilika orginal.pokvarena lola do kosti.popapuceni opanak koji umislio da je gojzerica.BosanacGorstak je napisao/la:Drago mi je da te malo nasmijem i oraspolozim.Klub ti nije priredio veselja zadnjih 100 godina.Hitman22 je napisao/la: Cuj milionce??? Al me nasmija posteno. Hajde evo zadatak, broji od nula do milion pa se čujemo.![]()
Nego jel istina da je predsjednik Senad rekao da Rustemovic ima jos godinu dana ugovora a ovaj otisao do hotela,pokupio stvari i trazi novu sredinu?
Doces na tapet beco.ganola.
Profesionalni trovac.pljuvac.pui
Ne treba nam vase seljqcko pokvareno kriminalno nista.
O sebi se abd uskoro zabavili.
Od predsjednika naseg kluba nikad neces cuti ni jednu negativnu prema Slobodi,samo salve ljubavi i paznje.
Nego da te pitam sta mislis na ideju recimo da vam Tuzla City i nas predsjednik "halali" pola miliona maraka a u zamjenu posaljete recimo Todorovica i Azira?Rijesili bi dobar dio duga,skoro sestinu prema Azmiru a to je sad najbitnije da Sloboda ponovo prodise punim plucima.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Tako si prico i da je olimpik premiro ekipe i sudije stotinama hiljada km. Lazi prosipo citavo vrijeme.A znas i sam sta je istina.i to U po ramazana.
Busate se u prsa patriotizmom i vjerom ubleho jedna a pokvareni ste do srzi. Lazete a ne trepnete. Sve sto drugim prebacujete vi radite.s kim si takav si.
Od vas nista.radije i propast casno.bljak fuj puu
Busate se u prsa patriotizmom i vjerom ubleho jedna a pokvareni ste do srzi. Lazete a ne trepnete. Sve sto drugim prebacujete vi radite.s kim si takav si.
Od vas nista.radije i propast casno.bljak fuj puu
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 05 jun 2018, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Slobodina djeca,vracanje Tuzlanskoj ulici i domacim igracima,na pragu povratka su kako cujem Heric,Rahmanovic,a Cosic iz Veleza je valjda vec potpisao predugovor sa vama,tako sam ja nacuo..svasta se prica.Valjda slusas sta ti predsjednik zadnjih dana govori i kakva je strategija napravljena za Slobodu.Striktno domaci igraci i od stranaca valjda samo oni kvalitetniji,zasad najblizi je Ivan Lendic,neki valjda i formacije prave sa njim u napaduHitman22 je napisao/la:Ne razumijem te ja ništa Gorštak, de malo na Bosanskom jeziku napisi šta ?
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Valja to sinko sve vratiti sto ste rascerali i pofatati.BosanacGorstak je napisao/la:Slobodina djeca,vracanje Tuzlanskoj ulici i domacim igracima,na pragu povratka su kako cujem Heric,Rahmanovic,a Cosic iz Veleza je valjda vec potpisao predugovor sa vama,tako sam ja nacuo..svasta se prica.Valjda slusas sta ti predsjednik zadnjih dana govori i kakva je strategija napravljena za Slobodu.Striktno domaci igraci i od stranaca valjda samo oni kvalitetniji,zasad najblizi je Ivan Lendic,neki valjda i formacije prave sa njim u napaduHitman22 je napisao/la:Ne razumijem te ja ništa Gorštak, de malo na Bosanskom jeziku napisi šta ?
Sve si dobro upucen , ali mi brzo odgovori ime sportskog direktora Sloge
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Tarantula je preko insajdera dosao do cifri,covjeku se moze vjerovatiSariel1987 je napisao/la:Tako si prico i da je olimpik premiro ekipe i sudije stotinama hiljada km. Lazi prosipo citavo vrijeme.A znas i sam sta je istina.i to U po ramazana.
A o kakvom busanju pricas,kojim patriotizmom,vjerom.Gdje se busam?
Opet si potegao nekoliko "ljutica" vise sarijel..
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Lazete itekako lazete na forumu nekaznjeno i boga se ne bojite.sve se vrati sve se plati.
Vama nema hvalospjevki samo prijezir i gadjenje.
Pare ne mogu kupit obraz.
Vama nema hvalospjevki samo prijezir i gadjenje.
Pare ne mogu kupit obraz.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
idem leci..ajd budi pozdravljen i lahku noc momcino
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Lazes i za ciru.samo lazes. Da ista znas znao bi bar kolko je ciro kosto.
Bolje nam reci kolika je tvoja dnevnica?
Bolje nam reci kolika je tvoja dnevnica?
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 05 jun 2018, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
De ba Sariel, pusti ga, pecas se ko som. Dozvolicemo mu da posjecuje predsjednika u zatvoru uskoro 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
slobodinog dijeta
Zvorniks finest
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
Hvala podrinjskom butleru iz simin hana sto nam besplatno prenosi provjerene i vjerodostojne informacije.
Vlasniku ti nedostaju izmedju ostalog jos maskota i himna kako biste postali jos profesionalniji i organizacijski jaci. Tebe uporedo ima kao butlera i maskotu, a Begovic Enes je zaduzen za himmu. Zamisli se samo kako na stadionu kao maskota zabavljas prelijepu podrinjsku mladez.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko se peca? Fino diskutujemo.MakabiTuzla je napisao/la:De ba Sariel, pusti ga, pecas se ko som. Dozvolicemo mu da posjecuje predsjednika u zatvoru uskoro
A gorstak kakav slag na tortu imam al to kad vam tema vamo predje. Iz tri dijela
Ode spavat a ne rece nam koga je pozdravio sinoc Enes u najavi?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Uhvatio sam samo ovo u vezi Olimpika i to je istina 100%BosanacGorstak je napisao/la:Tarantula je preko insajdera dosao do cifri,covjeku se moze vjerovatiSariel1987 je napisao/la:Tako si prico i da je olimpik premiro ekipe i sudije stotinama hiljada km. Lazi prosipo citavo vrijeme.A znas i sam sta je istina.i to U po ramazana.
Busate se u prsa patriotizmom i vjerom ubleho jedna a pokvareni ste do srzi. Lazete a ne trepnete. Sve sto drugim prebacujete vi radite.s kim si takav si.![]()
A o kakvom busanju pricas,kojim patriotizmom,vjerom.Gdje se busam?![]()
Opet si potegao nekoliko "ljutica" vise sarijel..
.
Saljemo vam nase, niste nam duzni nista zauzvrat.irfo je napisao/la:Mozda da zamjenimo uprave, tesko da moze goreSabinho je napisao/la:Ne moze se reci ko vise srlja, mi ili komsije...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige 
Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la:Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Rustem je dobar igrač ako se uklopi u Zrinjski biće jedan od najboljih u ligi.mma_hz je napisao/la:Ne moze se onakva taraba preporoditi.Odavno nije igrao gori igrac u FK Sarajevu.U rangu Nikotovica i Docija.FoSte95 je napisao/la:Sad kada se Rustemović preporodi u Zrinsjkom i postane ubjedljivo najbolji igrač lige

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretno komšijama sa novim trenerom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.