FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mikoli Moratijev pik?
Iz Italije stižu navodi prema kojima bi špic Palerma moga na ''Meacu'' do srijede. Ništa od Teveza, Palasija ili Zaratea, mora brzo da se reaguje.
Inter užurbano traži zamene za Samjuela Etoa i Gorana Pandeva, najnovije ime je napadač Palerma, Fabricio Mikoli!
Prelazni rok se završava u sredu u ponoć, a Inter nije uspeo da dovede Rodriga Palasija iz Đenove, Karlosa Teveza iz Sitija i Maura Zaratea iz Lacija, tako da je sad ''slovo palo'' na Mikolija.
Marko Branka je dodao njegovo ime na listu potencijalnih novih špiceva Intera.
Mikoli je bivši reprezentativac Italije, ima 32 godine i za Palermo igra od 2007. godine.
Iz Italije stižu navodi prema kojima bi špic Palerma moga na ''Meacu'' do srijede. Ništa od Teveza, Palasija ili Zaratea, mora brzo da se reaguje.
Inter užurbano traži zamene za Samjuela Etoa i Gorana Pandeva, najnovije ime je napadač Palerma, Fabricio Mikoli!
Prelazni rok se završava u sredu u ponoć, a Inter nije uspeo da dovede Rodriga Palasija iz Đenove, Karlosa Teveza iz Sitija i Maura Zaratea iz Lacija, tako da je sad ''slovo palo'' na Mikolija.
Marko Branka je dodao njegovo ime na listu potencijalnih novih špiceva Intera.
Mikoli je bivši reprezentativac Italije, ima 32 godine i za Palermo igra od 2007. godine.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
otkud sad zavrsava u 00.00,uvijek je zavrsavalo u 19.00
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
imat cemo najstariji napad na svijetu
njih 4 ukupno oko 120 godina

njih 4 ukupno oko 120 godina

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Monolog je napisao/la:Otkud vam to za Muntari-ja?![]()
Smijem li vam ja reći s kim se Newcastle dovodi u kontekst? Haman sa Santonom (mada, teško mi je u to povjerovati, al' ne bih odbio njega ni u kom slučaju). Vidim da nije u planu ni kod Gasparoni-ja, a kako može igrati na oba boka (+ njegove godine), onda je ovo i više nego dobro (po Newcastle). Da ne zaboravim, radi se o nekih 5 miliona funti.
Na Interovim stranicama se spominje ponuda Newcastla za Muntaria ( http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=56710" onclick="window.open(this.href);return false;) i Santona (http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=31931" onclick="window.open(this.href);return false;)..Santonov menadzer izjavio da nece u Romu i da u obzir dolazi samo Newcastle.Tako da je to blizu zavrsetka haman...

Poserem se i na Brancu i na sve ako prodaju Santona.Ha ya...
Eto Miccolli sad ? Drag mi igrac pravo,al smijesno je da se i povezuje sa Interom.

I dalje su Palacio,Zarate i Tevez u konkurenciji za novog napadaca...Samo polako Branca imas vremena

Edit : Danas valjda Santon sa menadzerom putuje u Newcastle. To konji jedni glupi,to jbem vam familiju citavu.Prodajite vi momka od 20 godina,a ostavljajte idiote poput Muntaria,Rivasa,Motte i ostalih govana koja ostaju u klubu.Prodat Santon za 6 miliona ? EEEEEEEEEEEEEEEEE Branca idiote,s ovim potezom ti zelim da sto prije odes iz Intera.
Lele majstore vracaj se u Inter !!!
FUJ !!!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
santon je vec duze vrijeme katastrofalan , treba ga prodati ova opcija u ENG je najbolja ako uspije vraticemo ga a ako ne onda mu je povratak u italiju i klub tipa bari , cesena i td
Pare od prodaje Santona ce se iskoristiti da se pokusa dovesti Palacio !
Ma bravo,de dajte i Castaignosa,Coutinha,Obia pa da prosjek godina ekipe i definitivno bude 35
Branca konju !

Ma bravo,de dajte i Castaignosa,Coutinha,Obia pa da prosjek godina ekipe i definitivno bude 35

Branca konju !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Jasno, stara praxa se vraća na mala vrata, prodaj dobrog igrača ( Santon ) i dovedi lošu zamjenu ( Jonathan ) za iste pare.
Kakvi nelogični potezi, nema ovo veze sa vezom...
Kakvi nelogični potezi, nema ovo veze sa vezom...
Izvini jaro al Jonathan je igracina za Santona!
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
ma šta dobrog igrača Santona.... branio sam ga i ja dok je moglo, ali nema više smisla njega hvalit i govorit mu da je on neki talenat kad on to NIJE !!!
jednostavno NIJE DOVOLJNO DOBAR za Inter i nek ide gdje oće... nimalo mi ga nije žao.... lani koju god utakmicu je igrao bio je najlošiji i bio je direktni krivac za 3-4 gola.....
nek mu je sa srećom gdje god nastavi karijeru....
Palacio je bezveze igrač, a Miccoli još gori... nedao bog nijednog od njih....
ps. nadam se da ćemo Montoliva dovest vidim ponovno se spominje....
jednostavno NIJE DOVOLJNO DOBAR za Inter i nek ide gdje oće... nimalo mi ga nije žao.... lani koju god utakmicu je igrao bio je najlošiji i bio je direktni krivac za 3-4 gola.....
nek mu je sa srećom gdje god nastavi karijeru....
Palacio je bezveze igrač, a Miccoli još gori... nedao bog nijednog od njih....
ps. nadam se da ćemo Montoliva dovest vidim ponovno se spominje....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Nešto ja ne vidjeh te kvalitete, al' hajde nek ne valja Santon a samo još golman nije bio...s4n1 je napisao/la:Izvini jaro al Jonathan je igracina za Santona!
Ono što sam htio napisati, ako se već prodaje Santon ili Mariga onda očekujem bolje igrače a ne gore ili iste kao oni, e to mi nije jasno
Benvenuti Diego ,

The 32-year-old Uruguay striker held a press conference in Madrid to state he would no longer be playing at the Vincente Calderon as San Siro awaits him.
Forlan will now travel to Milan where he will undergo a medical to then sign a contract with the Serie A outfit.
"I am going to a great club and there is a big challenge ahead of me. I want to thank Massimo Moratti for this chance," he told the press as he announced his departure from Spain.
"I have already spoken with Esteban Cambiasso and Diego Milito, they are my friends.
"I know Serie A having watched many games on television and I am very happy to be playing in Italy after my time in the Premier League, and Liga.
"I am going to play for a great team. I liked the project as well as their will to have me.
"I have a great will to start and changing [teams] will give me new motivation.
"It's not always that you get the chance to play for a great club at 32, and so for this reason I want to thank Inter and president Moratti."
Forlan played for Atletico since 2007 when he joined them from Villarreal and he will always carry the Spanish side in his heart following their separation.
"I will always support Atletico Madrid and it was an honour to play here," he added.
"I enjoyed four great years, fantastic years and I want to wish the team all the best."
Neither club have confirmed the details of the transfer, but an official announcement is expected to follow later once Forlan arrives in Italy to finalise his move with Inter.

Evo i zvanično, Andrea Poli u Interu.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Moj jadu koliko si ti opcinjen Juventusom da ides toliko daleko da postavljas slike o istom na Interovoj temi...adointer je napisao/la:
KOMPLEX
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=56748
mali pogledaj lijevo sliku i ne seri,,,i kad vidis pogledaj na cijoj je stranici i razmisli koliko si glup,,
mali pogledaj lijevo sliku i ne seri,,,i kad vidis pogledaj na cijoj je stranici i razmisli koliko si glup,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 29 avg 2011, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Forlan na današnjoj presici u Madridu.Idem u drugi veliki klub gdje su me pogodili projekt i želja za pobjedom. Jako sam sretan zbog onoga što ostavljam i onoga što me čeka, imao sam potrebu za promjenom. U Interu me čekaju dobri prijatelji kao Diego Milito i Esteban Cambiasso, pričao sam s njima, znam da je ekipa jaka, sa velikim ambicijama i velikim šampionima. Očekujem se da ću se brzo uklopiti. Ovo je nevjerovatna prilika za mene, želim se ponovo dokazati. Imati priliku otići u Inter sa 32 godine nije stvar koja se događa svaki dan. Sretan sam zbog svoje odluke jer Inter me stvarno jako želio i moram se zahvaliti predsjedniku Morattiju.
Benvenuto Andrea...Mister No je napisao/la:
Evo i zvanično, Andrea Poli u Interu.
Nece dugo biti u Interu,mladi igraci tu nemaju sta da traze...Uskoro ocekujem vijesti da su Castaignos,Coutinho,Obi,Crisetig i Faraoni dati u Genou u sklopu deal-a kojim ce Palacio postati clan Intera.
Da ima 29 ili 30+ godina siguran sam da bi bio nosilac igre.
FUJ !
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
mrzim ovo natezanje preko citavog prelaznog roka i onda u 3 dana dovedes sve sto si mogao odmah dovesti na pocetku mercata...
Poli, Forlan, nasi nisu stali idu dalje ima mali milion igraca koji su jos u kombinacijama do kraja roka od Palacia do Teveza i Zaratea, De Rossia do Montoliva, jos da se rijese koga u ove zadnje sate, a da to nije netko tko nam je potreban bilo bi jos bolje
Poli, Forlan, nasi nisu stali idu dalje ima mali milion igraca koji su jos u kombinacijama do kraja roka od Palacia do Teveza i Zaratea, De Rossia do Montoliva, jos da se rijese koga u ove zadnje sate, a da to nije netko tko nam je potreban bilo bi jos bolje

Još dva dana do kraja mercata a on istu priču kao na početku juna..Wesley Sneijder is expected to remain at Inter. The same player Inter, as reported by national preview Fcinter1908.it, believes that now the doors are closed to his farewell: "I do not think at this point there may be a transfer, but anything can happen ...", has said the Dutchman.
Huska je napisao/la:mrzim ovo natezanje preko citavog prelaznog roka i onda u 3 dana dovedes sve sto si mogao odmah dovesti na pocetku mercata...
Druze ne razumijes se u mercato i ne znas da para mirise bolje 2,3 dana pred kraj,Tata Massimo nije budala sto tad kupuje,em padaju cijene nenormalno em predsjednici zude za lovom i daju za male pare

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.