Ajde da vidimo i to cudo...Znaci ovako :
_____________Julio Cesar
_________Zanetti_Samuel_Lucio
_Jonathan_Cambiasso_Stankovic_Nagatomo
__________Zarate_Milito_Forlan
Boze kako ovo ruzno izgleda

@Grande
djesi ba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Yuto je napisao/la:Sneijder i Ranocchia sutra na klupi (najvjerovatnije) da "odmore".Tako je to zamislio nas trener.Treceg stopera ce igrat,vjerovali ili ne, Zanetti.![]()
_____________Julio Cesar
Boze kako ovo ruzno izgleda![]()
moj post prije par dana ,samo eto posto nema sada Sneijdera ,Deki ce po svemu sudeci igrati ,al nije jos odluceno ..jer u tekmi vs Olym ...Zanetti odigro k"o momak na poziciji krrilnog stopera (warden je napisao/la:takav sam i sam ,deki i chivu kad se ozlijede ja lebdim ,ziva istina ,isto kao da sam sinoc procito da je deki ozlijeđen ,navodno se sinoc povredio al nisam siguran ..
a sto se formacije tice sumnjam ,cisto sumnjam al kad vec igra ovako glupu formaciju ,jedan detalj mi je zapao za oko ,a to je u prijateljskom ogledu vs olympiacosa neko se od stopera ozlijedio i ude Zanneti na tu pozicju ,jao kako momak () igra ...eh ako ce vec morati ( ne don Massimo ,nego glagol
) igrati sa 3 pozadi ,neka igra ovako nekako ..
..............jc.......
zanneti ...lucio .....samuel
maicon/jonathan(zavisi da li ce da Maicon bude spreman, al sumnjam )....cambi ....sniper ..yuto....
...zarate ...milito/pazza jer stvarno ne znam koga ce da izabere .D.M mu je miljenik a sad.." ..forlan
samo Wes i Pazzini i to je to nasa najjaca trenutno...Yuto je napisao/la:Sneijder i Ranocchia sutra na klupi (najvjerovatnije) da "odmore".Tako je to zamislio nas trener.Treceg stopera ce igrat,vjerovali ili ne, Zanetti.![]()
_____________Julio Cesar
ovi glupsoni nikad ne odustajuSaras Spa. je napisao/la:Juventus od UEFA-e tražio da se Inter izbaci iz Lige prvaka
Talijanksi klub Juventus zatražio je od krovne europske nogometne organizacije (UEFA) da se Inter izbaci iz natjecanja Lige prvaka zbog umiješanosti u skandal oko namještanja utakmica 2006. godine...
Naslov prvaka Italije je 2006. godine dodijeljen Interu za "zelenim stolom" nakon što je dokazano da su Juventus (prvak) i Milan (viceprvak) sudjelovali u namještanju utakmica. Sada Juventus pokreće žalbu Olimpijskom talijanskom savezu da se Interu oduzme naslov i da se prvenstvo proglasi bez pobjednika, odnosno kao da se uopće nije ni igralo.
Međutim, odvjetnici Juventusa odlučili su napraviti i korak više u cijelom postupku, pa su poslali zahtjev UEFA-i da se Inter izbaci iz Lige prvaka zbog novih dokaza u slučaju namještanja utakmica već spomenute 2006. godine. Odvjetnici "stare dame" žalbu su objasnili na način da se Inter nalazi u istoj situaciji kao i turski Fenerbahçe koji je izbačen iz ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zbog namještenih utakamica prošle sezone u domaćem prvenstvu.
nasi veliki i zakleti neprijatelji
Nek bude mjerilo teren, a tu smo ne prikosnoveni u duelima, statistiku ne bih da iznosim. Zadnji pet godina imate bolje uspijehi, a uzroke i posljedice ce razjasniti veca Institucija. Vidjet cemo, a svatko ima pravo na da radi sta mu je voljaovi glupsoni nikad ne odustaju![]()
bice ih jos sladje ove godine derat
Saras Spa. je napisao/la:Juventus od UEFA-e tražio da se Inter izbaci iz Lige prvaka
Talijanksi klub Juventus zatražio je od krovne europske nogometne organizacije (UEFA) da se Inter izbaci iz natjecanja Lige prvaka zbog umiješanosti u skandal oko namještanja utakmica 2006. godine...
Naslov prvaka Italije je 2006. godine dodijeljen Interu za "zelenim stolom" nakon što je dokazano da su Juventus (prvak) i Milan (viceprvak) sudjelovali u namještanju utakmica. Sada Juventus pokreće žalbu Olimpijskom talijanskom savezu da se Interu oduzme naslov i da se prvenstvo proglasi bez pobjednika, odnosno kao da se uopće nije ni igralo.
Međutim, odvjetnici Juventusa odlučili su napraviti i korak više u cijelom postupku, pa su poslali zahtjev UEFA-i da se Inter izbaci iz Lige prvaka zbog novih dokaza u slučaju namještanja utakmica već spomenute 2006. godine. Odvjetnici "stare dame" žalbu su objasnili na način da se Inter nalazi u istoj situaciji kao i turski Fenerbahçe koji je izbačen iz ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka zbog namještenih utakamica prošle sezone u domaćem prvenstvu.
Ima izać'![]()
![]()
![]()
![]()
Samo štenopo
nasi veliki i zakleti neprijatelji
da Pandev je to bio ,ja se radujemPuma je napisao/la:Sta je sada cini mi se promasio Pandev protiv Cesene![]()
![]()
oni koji ga nisu voljeli, obradovat ce se
[youtube][/youtube]Puma je napisao/la:Sta je sada cini mi se promasio Pandev protiv Cesene![]()
![]()
oni koji ga nisu voljeli, obradovat ce se
mah tek je prva tekma ,sjetite se sta je VUcko fulao protiv nas pa ga o5 kupi Juve .adointer je napisao/la:vi se radujete,a kako mislite da nam ga otkupe ovakvim promasajima?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.