HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Isto kao i u BL sto su pusteni navijaci tako su danas i na ovoj utakmici, nikakog obezbjedjenja nigdje nista :S . a ovog sto je htio potkvacit kuku dozivotno izbacit iz fudbala a ako igra za repku dobro mu se mame naj*bat. 

šta ti pametuješKevin je napisao/la:
izdajte priopćenje zbog taktike gostiju![]()
![]()
![]()
![]()
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- skyisthelimit
Nimla_RZ je napisao/la:Al onaj Pehar što podapinje igraču VeležaTo sportista?
to gov.no od igraca, otpad od igraca treba dozivotno suspendovati..

15.10 - 15.06 ...
ajd ti u spavacu, tata ceka s kajisom, bit ce po guzicinidi je napisao/la:lako vam je ulaziti u teren u mostaru, opet će te vi na grbavicu pa u red po batine od policije![]()
medoje, jesil to sam smislio il' ti je neko pomogo?medoje je napisao/la:ajd ti u spavacu, tata ceka s kajisom, bit ce po guzicinidi je napisao/la:lako vam je ulaziti u teren u mostaru, opet će te vi na grbavicu pa u red po batine od policije![]()
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovaj Zrinjski treba ukinuti ko u vrijeme Jugoslavije.Ovakvim klubovima i ovakvim navijačima mjesto je na smetljištu.Brukate se.Cijeli svijet gleda vašu sramotu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Papke kazniti drakonski. Prije neki dan je stoka ulijetala i protiv Olimpica, pravila probleme na Grbavici. Postoji li i jedno kolo kada igra Zrinjski, a da su im navijači , blago rečeno normalni - bez šovinizma, ulijetanja, ustaških parola i sl. Možda bi bilo dobro da se razmisli o kazni izbacivanja u najniži rang takmičenja, odnosno zabrane pristupa gledateljima bar jednu godinu. Ovo više nema smisla - a možda im je baš to cilj. Da nema smisla.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
a šta je bilo 2009/2010 protiv zelje?avlami97 je napisao/la:Papke kazniti drakonski. Prije neki dan je stoka ulijetala i protiv Olimpica, pravila probleme na Grbavici. Postoji li i jedno kolo kada igra Zrinjski, a da su im navijači , blago rečeno normalni - bez šovinizma, ulijetanja, ustaških parola i sl. Možda bi bilo dobro da se razmisli o kazni izbacivanja u najniži rang takmičenja, odnosno zabrane pristupa gledateljima bar jednu godinu. Ovo više nema smisla - a možda im je baš to cilj. Da nema smisla.
Ako ne dobije ovaj Mile Pehar suspenziju , njemu se ne pise dobro kada bude dolazio u vrapcice ... Takav je to mentalitet , a ovo sto je on uradio je krajnje nesportski ..
Sad bi reko nesto za tzv ultrase al bi me banovali 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka
žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa
ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT..seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
i ti mislis da je prijedoru nastavak serije ulijetanja ?mma_hz je napisao/la:ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT..seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka
žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa![]()

malo tko od ljudi ovdje odobrava ovo što je urađeno danas, a posebno potez mile pehara, tako da ne generalizirajte i zamolio bih bez vrijedjanja.
piva boys..samosarajvo je napisao/la:i ti mislis da je prijedoru nastavak serije ulijetanja ?mma_hz je napisao/la:ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT..seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka
žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa![]()

FK SARAJEVO.
Ma kakvih politickih interesa?mma_hz je napisao/la:ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT..seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka
Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Bravo kukavice svaka vam cast , drago mi je da su vam istinski mostarci ocitali lekciju . 

sram i stid da vas bude

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
sta se toliko palite, ebat nasu premier gledajte ligu prvaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.