Milan je izvuklo drugo poluvrijeme iako ovo moze i mora puno bolje u nastavku sezone.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Palermo neprepoznatljiv u odnosu na prosle sezone kada su u pitanju mecevi sa Milanom a imali su sve uslove za dobar rezultat dvojac u odbrani za pozeljeti i oni opet ni jedan jedini sut u okvir gola nisu uputili, treba ih poslati u Seria B
Milan je izvuklo drugo poluvrijeme iako ovo moze i mora puno bolje u nastavku sezone.
sjajna pobjeda milana na kraju. prvih pola sata bilo mučenje bez pravih šansi, ostalo rutinski. cassano i robinho sjajni, ibra igrao malo povučenije nego inače i to veoma dobro. aquilani dosta rastrčan ali dosta grešaka kod pasova i sporo nekako djelovao. sve u svemu palermo loša ekipa, branili se bunkeraški od 1. minute. samo se nadam da nije ozbiljna povreda silve i daće biti spreman za naredni meč protiv leccea u gostima.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
protiv juventusa nisam gledao, ali svi kažu da je bilo katastrofa, al ovo noćas je stvarno dobro, desetak finih šansi, tri lijepa gola, sve iz izrađenih akcija, protivnik bez šuta u gol, bez poluprilike, jedina negativna stvra ozljeda tiaga silve
, nadam se da nije nešto ozbiljnije u pitanju.
sad dobiti ovog borisovog batu u LP
sad dobiti ovog borisovog batu u LP
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
uhh ja zadovoljan, al sam bio ubjedzen kad sam vidio druga od antoninia boneru reko negine nam dva gola al super bez golova
- senad_flamin
- Kontakt:
Veoma dobra utakmica Milana,lijepo je ovo bilo gledati,Palermo nije imao suta u okvir gola,imali su 2-3 pokusaja.
Aquilani je bio dobar kao i cijeli vezni red ..
Ibra genijalac
Ibra genijalac
-RIVALDO-
Kako onu provuče ispod živog zida,svaka mu dala. Jos da je bio gol, bio bi gol utakmicesenad_flamin je napisao/la:Veoma dobra utakmica Milana,lijepo je ovo bilo gledati,Palermo nije imao suta u okvir gola,imali su 2-3 pokusaja.
Ibra genijalac
- senad_flamin
- Kontakt:
Hvalim te boze odlicna vijest.senad_flamin je napisao/la:Sa Silvom sve OK,bit ce spreman za Bate Borisov !
hvala bogu pa jedna dobra vijest.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ko nije gledao sinoć evo sažetak, a nisu šanse palerma isjekli, jednostavno nije ih ni bilo, mogao sam i ja braniti sinoć umjesto abiatia
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Boateng_27
- Kontakt:

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Dida, Cafu, Serginho, Maldini, Nesta, Pirlo, Kaka, Rui Costa, Seedorf, Sheva, Pippo. 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ne idu nikako zajedno, ovde umjesto Rui Coste ide Gattuso i to je to.retro je napisao/la:Dida, Cafu, Serginho, Maldini, Nesta, Pirlo, Kaka, Rui Costa, Seedorf, Sheva, Pippo.
- Boateng_27
- Kontakt:
i Maldini na beka a Stam štoperascudetto je napisao/la:Ne idu nikako zajedno, ovde umjesto Rui Coste ide Gattuso i to je to.retro je napisao/la:Dida, Cafu, Serginho, Maldini, Nesta, Pirlo, Kaka, Rui Costa, Seedorf, Sheva, Pippo.
I onda između tih stopera uskoči Trezeguet, pobjegne im samo jednom i u epskom okršaju pogodi za veliku pobjedu... 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Boateng_27
- Kontakt:
a te 2003-2004 mi osvajamoramiral je napisao/la:I onda između tih stopera uskoči Trezeguet, pobjegne im samo jednom i u epskom okršaju pogodi za veliku pobjedu...
2003-2004 respect.... to je bila ekipa jaka kao beton na svim linijama odlično popunjena i taktički dovedena do savršenstva... Ancelotti je zaista izvukao maksimum od tih momaka (osim onog nespretnog ispadanja od Deportiva)
A ja govorim o sezoni 2004-2005
A ja govorim o sezoni 2004-2005
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- sarajlija89
- Kontakt:
To je bilo 2005.
Mi smo na hladjenju iz objektivnih razloga, kao sto znamo. Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
[youtube][/youtube]
Nisam ovo gledao naravno, ali vrlo cesto pogledam ovaj gol...posebno mi je drag.
Mi smo na hladjenju iz objektivnih razloga, kao sto znamo. Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
[youtube][/youtube]
Nisam ovo gledao naravno, ali vrlo cesto pogledam ovaj gol...posebno mi je drag.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.