Otići ce oni kuci s 5 komadaRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 14:09Milan i Atalanta su u zadnjih 30 utakmica Serie A, čak 12 puta igrali neriješeno. I to je najčešći rezultat između ove dvije ekipe u zadnjih 15ak godina.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka završi 1-0, i taman.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
9:3 je rekordna pobjeda Milana nad Atalantom
- muha milanez
- Kontakt:
4-2 uz dva gola Ibre 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Vakat je vala da ih dobijemo pa kako god.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Silva 27 golova u 42 utakmice Bundeslige. U Italiji nije mogao se sastaviti s loptom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Meite na ofanzivnom veznom , lijevo Leao , desno Samu , ostalo očekivano. FM!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ipak Meite umjesto Diaza,zanimljivo jako,meni je malo zao jer Diaz mi je bas bio dobar zadnjih par tekmi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio, Calabria-Kjaer - Kalulu-Theo, Kessie-Tonali, Samu-Meite-Leao, Ibra.
Boga mi dosta brzih i fizički jakih igrača u ovoj formaciji. Mislim da bi Milan danas u prekidima trebao biti dominantan, jer čak 5 igrača je iznad 185cm visine.
Boga mi dosta brzih i fizički jakih igrača u ovoj formaciji. Mislim da bi Milan danas u prekidima trebao biti dominantan, jer čak 5 igrača je iznad 185cm visine.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roma pred novim kiksom. Dakle ako Milan dobije, Lazio, Atlanta i Roma više nisu nikakva prijetnja Milanu za LP, jer sve 3 ekipe bi bile na više od 10 bodova zaostatka, a to je zaista skoro pa nedokučivo, osim u slučaju totalnog kraha Milana a da se ove ekipe nekim čudom dignu iz svojih problema.
- muha milanez
- Kontakt:
Auu zanimljiva ideja Piolia danas, valjda se neće izjalovit.
Nisam znao da Meite može igrati na Amf, jer je prvenstveno rečeno da je doveden kao alternativa Keesieu.
Forza Milan
Nisam znao da Meite može igrati na Amf, jer je prvenstveno rečeno da je doveden kao alternativa Keesieu.
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrao je često u mlađim uzrastima na toj poziciji, tako da nije mu to strano. A s klupe ima opcija, Rebić, Diaz, pa i Hauge, tu je i Mandzukic koji ima sigurno snage za makar 20ak minuta.
Very niceRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:48Gigio, Calabria-Kjaer - Kalulu-Theo, Kessie-Tonali, Samu-Meite-Leao, Ibra.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Steta za Romu, bas steta. Idemo mi svoju tekmu odraditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
SonVolt je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:57Very niceRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jan 2021, 16:48Gigio, Calabria-Kjaer - Kalulu-Theo, Kessie-Tonali, Samu-Meite-Leao, Ibra.
Boga mi dosta brzih i fizički jakih igrača u ovoj formaciji. Mislim da bi Milan danas u prekidima trebao biti dominantan, jer čak 5 igrača je iznad 185cm visine.![]()
Uvijek navuces baksuzluk, cekaj makar nekad kraj tekme prije nego napises kiks 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bezveze ekipa, koja ima 10 bodova vise nego sto mozda i zasluzuje. Ne vidim ih kao konkurenta za LPa. Inter, Juve, Milan i Napoli su vjerovatno jedini kandidati za te pozicije. Ostali već zaostaju.
3 sanse u 2 minute 
Zasad bolja Atalanta. Po meni greska sto je Meite poceo na Amf
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne može Kalulu igrati štopera , nadam se da je to sada svima jasno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.