FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A ajde mi recite zasto se toliko sikirate evo u ovom slucaju za Savica?? Covjek je igrac dobar, tu nema sumlje ali nekada se pojavi da netko odigra deset puta bolje nego on na njegovoj poziciji. I ovu su normalne stvari. Ne znam sta se odmah pale ovoliki advokati i nesto brane Savica. Pa valjda ga Amar placa i Amar zna sta je najbolje i hoce li ga koristiti ili nece.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
ne placa ga amar ,al upravu si korisniji mu je kad sjedi na tribini i prima platuCapt_Billy je napisao/la:A ajde mi recite zasto se toliko sikirate evo u ovom slucaju za Savica?? Covjek je igrac dobar, tu nema sumlje ali nekada se pojavi da netko odigra deset puta bolje nego on na njegovoj poziciji. I ovu su normalne stvari. Ne znam sta se odmah pale ovoliki advokati i nesto brane Savica. Pa valjda ga Amar placa i Amar zna sta je najbolje i hoce li ga koristiti ili nece.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisu u pitanju advokati igraca i briga o istima nego su u pitanju oni koji jedva cekaju da pljuju po Amaru. Jednostavno su opsjednuti Amarom, iskompleksirani!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ko će biti "Maštulukđija"...........

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Capt_Billy
- Kontakt:
Eto vidis sta si ti sve izvukao iz ovoga sto sam gore napisao!!! "al upravu si korisniji mu je kad sjedi na tribini i prima platu". JA OVO NISAM NAPISAO!!! A tebe molim da se ne pravis budala i ne okreces pricu. Ja ne znam tko ga placa, predpostavio sam Amar jer je Amar u Zelji sve pored Cvike. A sto se tice Savica, ako se ne uklapa a sadasnju taktiku ne vidim razlog da igra. AKo je bio fakin i kao sto raja prica zelio u Zvijezdu da prede, onda ne treba nikako da igra pa makar on igrao kao Messi!!! Pa valjda je Zeljo, Zeljo a ne neki novonastali klub. Isti slucaj sa Bucanom, napustio nas kada nam je najvise trebao i hoce da se vrati u ZELJU a ne igra u Splitu. Svaka cast Amaru za to. A ako je isti problem sa Savicem, neku mu Amar pokaze sta je ZEljo i kako se Zeljo treba da postuje!!!astra1922 je napisao/la:ne placa ga amar ,al upravu si korisniji mu je kad sjedi na tribini i prima platuCapt_Billy je napisao/la:A ajde mi recite zasto se toliko sikirate evo u ovom slucaju za Savica?? Covjek je igrac dobar, tu nema sumlje ali nekada se pojavi da netko odigra deset puta bolje nego on na njegovoj poziciji. I ovu su normalne stvari. Ne znam sta se odmah pale ovoliki advokati i nesto brane Savica. Pa valjda ga Amar placa i Amar zna sta je najbolje i hoce li ga koristiti ili nece.
ma nema tu nekog iznenađenja, 3:0, 2-3 tekme bez publike i do 10 000 KM kazne , već se znalo unaprijedMU'MIN T.M. je napisao/la:Ko će biti "Maštulukđija"...........![]()
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
0:3seven je napisao/la:ma nema tu nekog iznenađenja, 3:0, 2-3 tekme bez publike i do 10 000 KM kazne , već se znalo unaprijedMU'MIN T.M. je napisao/la:Ko će biti "Maštulukđija"...........![]()

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Capt_Billy je napisao/la:Eto vidis sta si ti sve izvukao iz ovoga sto sam gore napisao!!! "al upravu si korisniji mu je kad sjedi na tribini i prima platu". JA OVO NISAM NAPISAO!!! A tebe molim da se ne pravis budala i ne okreces pricu. Ja ne znam tko ga placa, predpostavio sam Amar jer je Amar u Zelji sve pored Cvike. A sto se tice Savica, ako se ne uklapa a sadasnju taktiku ne vidim razlog da igra. AKo je bio fakin i kao sto raja prica zelio u Zvijezdu da prede, onda ne treba nikako da igra pa makar on igrao kao Messi!!! Pa valjda je Zeljo, Zeljo a ne neki novonastali klub. Isti slucaj sa Bucanom, napustio nas kada nam je najvise trebao i hoce da se vrati u ZELJU a ne igra u Splitu. Svaka cast Amaru za to. A ako je isti problem sa Savicem, neku mu Amar pokaze sta je ZEljo i kako se Zeljo treba da postuje!!!astra1922 je napisao/la:ne placa ga amar ,al upravu si korisniji mu je kad sjedi na tribini i prima platuCapt_Billy je napisao/la:A ajde mi recite zasto se toliko sikirate evo u ovom slucaju za Savica?? Covjek je igrac dobar, tu nema sumlje ali nekada se pojavi da netko odigra deset puta bolje nego on na njegovoj poziciji. I ovu su normalne stvari. Ne znam sta se odmah pale ovoliki advokati i nesto brane Savica. Pa valjda ga Amar placa i Amar zna sta je najbolje i hoce li ga koristiti ili nece.
Savić jeste bezobrazan i treba ga naučiti pameti, ali je razlog pogrešan i takođe je fakinski kako ti reče
to da je htio u zvijezdu nema pojma,pa bolje mu je ulazit sklupe u zelji nego igrat u zvijezdi realno gledajuci,i ne pljujem osima jest malo supkast al prizno je muski da je bio penal protiv zvijezde.i odradio je sada u banja luci ova tri boda pravo pametno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto 0:3 idemo dalje
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Odlučeno: Borac – Željezničar 0:3
Čestitam komšije
Čestitam komšije
- Capt_Billy
- Kontakt:
Željezničaru pobjeda službenim rezultatom
"Danas je u Sarajevu zasjedala Takmičarska komisija N/FS BiH a pored uobičajenih aktivnosti bilo je govora i o prekinutoj utakmici u Banja Luci. Donesena je odluka da se utakmica između Borca i Željezničara koja je prekinuta u 33. minuti kod rezultata 0:1, registruje službenim rezultatom 0:3, zbog toga što se nisu stekli uvjeti za normalan nastavak susreta ni nakon 15 minuta koliko je predviđeno da prekid može trajati.
Odluka je donesena na osnovu izvještaja službenih lica s ove utakmice.
Od 13.00h zasjedat će i Disciplinska komisija koja će izreći dodatne kazne Borcu, zbog očitih propusta u organizaciji utakmice."[/i]
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rezultatom" onclick="window.open(this.href);return false;

"Danas je u Sarajevu zasjedala Takmičarska komisija N/FS BiH a pored uobičajenih aktivnosti bilo je govora i o prekinutoj utakmici u Banja Luci. Donesena je odluka da se utakmica između Borca i Željezničara koja je prekinuta u 33. minuti kod rezultata 0:1, registruje službenim rezultatom 0:3, zbog toga što se nisu stekli uvjeti za normalan nastavak susreta ni nakon 15 minuta koliko je predviđeno da prekid može trajati.
Odluka je donesena na osnovu izvještaja službenih lica s ove utakmice.
Od 13.00h zasjedat će i Disciplinska komisija koja će izreći dodatne kazne Borcu, zbog očitih propusta u organizaciji utakmice."[/i]
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rezultatom" onclick="window.open(this.href);return false;
- Juzna_tribina
- Kontakt:
Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
Ocekivano, nadam se da ce ih sad i disciplinska komisija ''pocastiti'' s najmanje tri utakmice bez publike i debelom novcanom kaznom.

Hvala komso.hilmo je napisao/la:Odlučeno: Borac – Željezničar 0:3
Čestitam komšije

Sad će se to još malo odugovlačiti, te žalbe, te apelaciona komisija, ovo ono... 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
E moj Adiloviću, baš ti se ne da 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cestitam momci , ovo je osveta za ono u Travniku !!!
-
- Kontakt:
meni je jamak u zadnje vrijeme vise nego dobar zaista, valjda mu doslo u glavu konacno... hajde komisijo kazna od jedno 5 tekmi bez publike i da nas 3 put caste 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Nema veze od 3 gola na utakmici, jedino je Adilović zaista zabio.....,al' pošto nam je poznata njegova navika da zabija samo u prijateljskim i ovo je korak naprijed.Virtu4l je napisao/la:E moj Adiloviću, baš ti se ne da
HAJDE ELDINE, HAJDE ELDINE, HAJDE ELDINEEEEE !!!

- SarajlijaTM
minimalno 5 tekmi,a ko bog da i 15 + suspentija stadiona i kazna od 100000km,da sve majmune nauci pameti.old school je napisao/la:meni je jamak u zadnje vrijeme vise nego dobar zaista, valjda mu doslo u glavu konacno... hajde komisijo kazna od jedno 5 tekmi bez publike i da nas 3 put caste
kad sljedeci put uzme kamen da sam sebe spuca u glavi s njim