Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
koji text dokument

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
Altanamera
- Kontakt:
gdje da nađem 4 GB RAM memorije DDR3 1333 MHz povoljno? Može i 2GB
pik i winwin.baAltanamera je napisao/la:gdje da nađem 4 GB RAM memorije DDR3 1333 MHz povoljno? Može i 2GB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JoseMourinho
- Kontakt:
ovaj .ini to su konfiguracije ko steama - tekst dokument jer se moze otvorit wordpadom, to su kodovi igre, usera i sl. na to je on mislio i to treba, uglavnom sve iz foldera crackmiki_92 je napisao/la:koji text dokument![]()
Da Murinjo to je to, do sad nikad nista sl. nisam imao priliku krekovat da treba i ovako.
A za Ram nasao sam i ja sebi taj isti ram i brzinu 15 KM 2Gb Modul, meni doduse za laptopa ide. A ima taj isti prodaje dosta tih ramova a povoljni su. Poslat cu ti ako naiđem opet.
A za Ram nasao sam i ja sebi taj isti ram i brzinu 15 KM 2Gb Modul, meni doduse za laptopa ide. A ima taj isti prodaje dosta tih ramova a povoljni su. Poslat cu ti ako naiđem opet.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma uglavnom od sad uvijek kopiraj sve iz crack foldera a ram fino si naso bgm, jesil ga vec ugradio osjetis li ista da je brzi?R32 je napisao/la:Da Murinjo to je to, do sad nikad nista sl. nisam imao priliku krekovat da treba i ovako.
nakon nekog vremena opet kod mene plavi ekran se pojavi sa ovom porukom
BAD_POOL_CALLER 0x000000C2 (0x00000007,0x00000CD4 haj pomozite sta da uradim
BAD_POOL_CALLER 0x000000C2 (0x00000007,0x00000CD4 haj pomozite sta da uradim
- OnlyUnited
- Kontakt:
Idi u device manager, vidi ima li kakvih upitnika.. Onda u tom deviceu, idi na View - Show Hidden Devices... Ako bude sta, uslikaj i postiraj..
Zatim skini Malwarebytes...
- Ed Woodward for Prime Minister !
evo prvo kad otvorim device managerOnlyUnited je napisao/la:Idi u device manager, vidi ima li kakvih upitnika.. Onda u tom deviceu, idi na View - Show Hidden Devices... Ako bude sta, uslikaj i postiraj..
http://pokit.org/get/img/4291cab3135f3b ... 22f63e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kad idem na view - show hidden devices
http://pokit.org/get/img/cf0dd5d40b8cdf ... cb497c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i sada sam primjetio nesto cudno mi se desava kad hocu da otvorim my computer krene neka instalacija i onda
otvori ovo http://pokit.org/get/img/706e0699faef22 ... 6c7e47.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i da bi otvorio my computer moram brzo kliknuti cancel i prestane instalacija i otvori mi my computer
evo sad cu skinuti malwarebytes
Ma eto ne instaliram nesto cesto te igrice i programe. Pa ok za ubuduceJoseMourinho je napisao/la:ma uglavnom od sad uvijek kopiraj sve iz crack foldera a ram fino si naso bgm, jesil ga vec ugradio osjetis li ista da je brzi?R32 je napisao/la:Da Murinjo to je to, do sad nikad nista sl. nisam imao priliku krekovat da treba i ovako.
A nisam jos, 3 god. mi je laptop vec. Pa sad ako otvorim kontam se bil mijenjao pastu pa onda valja i sistem novi instalirat. Odma se nađe posla. Nisam do sad otvarao laptopa pa valja to polako sve. A sad stisli ispiti pa ne da mi se to jos.
http://prokomp.****/" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje imas jeftinih ramova

Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
To na drugoj slici standard 101... idi na disable... Ako ne donese rezultate idi na unistal. Zatim udji u service (to ti je control pannel, administrative tools pa services.. Trazi print spooler desni klik - properties - ovo gdje stoji automaski idi na disable i ok, znaci ako ne koristis printer. Onda nakon ovog malawarea, skini wise care 365 (free verziju).arelinho je napisao/la:evo prvo kad otvorim device managerOnlyUnited je napisao/la:Idi u device manager, vidi ima li kakvih upitnika.. Onda u tom deviceu, idi na View - Show Hidden Devices... Ako bude sta, uslikaj i postiraj..
http://pokit.org/get/img/4291cab3135f3b ... 22f63e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kad idem na view - show hidden devices
http://pokit.org/get/img/cf0dd5d40b8cdf ... cb497c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i sada sam primjetio nesto cudno mi se desava kad hocu da otvorim my computer krene neka instalacija i onda
otvori ovo http://pokit.org/get/img/706e0699faef22 ... 6c7e47.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i da bi otvorio my computer moram brzo kliknuti cancel i prestane instalacija i otvori mi my computer
evo sad cu skinuti malwarebytes
@OnlyUnited
drug kako sam uradio ono jos se nije pojavilo i cak je sada kompjuter brzi...
hvala drug
hvala drug
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nema na cemu..arelinho je napisao/la:@OnlyUnited
hvala drug
- Evolution87
- Kontakt:
Pomagajte sada meni 
Dakle, komp mi je sve normalno radio do sinoc kada je poceo da ledi. Odma pri samom paljenju je znatno sporiji I svaka radnja na njemu rezultuje time da on zaledi. Najbrze zaledi kad udjem na browser, cak ne uspijem do foruma I ove teme doci. Bukvalno sve zaledi I mis I tastatura. Nakon par minuta dodje sebi ali opet svakim pokretom on se opet zaledi.
Ako neko zna do cega je nek pomogne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dakle, komp mi je sve normalno radio do sinoc kada je poceo da ledi. Odma pri samom paljenju je znatno sporiji I svaka radnja na njemu rezultuje time da on zaledi. Najbrze zaledi kad udjem na browser, cak ne uspijem do foruma I ove teme doci. Bukvalno sve zaledi I mis I tastatura. Nakon par minuta dodje sebi ali opet svakim pokretom on se opet zaledi.
Ako neko zna do cega je nek pomogne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Illmatic09
- Kontakt:
Imao sam problem sa bs playerom, tacnije virus je bio u pitanju. Prebazio ga je u virus chest. I sad nemogu uninstall bs player.
Uvijek se ovo pojavi. Znali iko kako to rijesiti?

Pokusaj s Lobit Uninstal, meni je pomoglo u nekim programima.Illmatic09 je napisao/la:Imao sam problem sa bs playerom, tacnije virus je bio u pitanju. Prebazio ga je u virus chest. I sad nemogu uninstall bs player.
Mia San Mia
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Koliko kosta komp da moze u isto vrjeme sve igrice podrzat i nba i fifu i pes i football manager znaci da sve to imam na kompu
- JoseMourinho
- Kontakt:
1000-1200 km bez ekranadzekooooTz je napisao/la:Koliko kosta komp da moze u isto vrjeme sve igrice podrzat i nba i fifu i pes i football manager znaci da sve to imam na kompu
-
Altanamera
- Kontakt:
što lažeš čo'eka?
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana
8 GB RAM-a 120KM, i7 kod mickey84 400KM, matična nek je 150, grafa 200 KM + napojna oko 50tak i bye bye
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana
8 GB RAM-a 120KM, i7 kod mickey84 400KM, matična nek je 150, grafa 200 KM + napojna oko 50tak i bye bye
- JoseMourinho
- Kontakt:
+ hdd + kuciste i eto ga preko hiljadeAltanamera je napisao/la:što lažeš čo'eka?![]()
Ako ćeš kupovat iz dijelova, rahat si za 900 bez ekrana![]()
Trenutno korisnika/ca: Baboon, Mocvara1991 i 17 gostiju.