FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Krokodil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Krokodil » 26 feb 2014, 02:21

I ti to sve provjerio iz Holandije?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2014, 02:31

Krokodil je napisao/la:I ti to sve provjerio iz Holandije?
nek ti moderator da IP adresu :D
to su samo 2 slova u nicku zadnjih 8 godina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 feb 2014, 02:43

DenchiNL je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: NE,ima igrača kojima isticu ugovori ali ne isticu svima..upravu si ima ih par koji bi mogli otici ali nijedan nece otići za džabe..vjeruješ li mi care da se uopšte ne opterecujem time,primjer je ova sezona,Želji pola tima ozlijeđeno,maltene djeca igraju i opet smo prvi,to ti je do mentaliteta,usađen im je taj pobjednički mentalitet..opet ce se sljedece sezone par juniora prikljuciti timu i ubrzo cemo imati cijelu prvu postavu od igrača koji su ponikli u našoj školi..
živio care
ja sad znam 2 kojima se duguje i koji ce otici, tacno ima i nekih kojima je i do 16-te ugovor, medjutim kad podju odlaziti jedan po jedan misljenja se mjenjaju, sam znas koliko pravih seniora igraca imate na koje se moze racunati,
isto tako ima momaka kao sto sam rekao koji ce ganjati repku i karijeru, sto cete imati cijelu postavu od juniora sta mislis da ce to znaciti i kome cete biti konkurencija? i Stoke ima taj neki inat, mentalitet, ali dzaba je kad te klasa poklopi, mi smo vec ucinili sve da najbolji mladici budu kod nas, vi vec sad imate situaciju da vasih 5-6 juniora sjede s Travancicem i gledaju Barcu a vise gledaju u njega nego u Messija, niko vam nece otimat igrace , sami ce doc...
pa normalno je da ce svi jednom morati otici,jer ce neki ganjati repku,neki karijeru,neki pare itd,al Željo je bio i prije,a bice i poslije njih..ti to ne možeš razumjeti,ne kontaš ti to,umjesto 11 stranaca u ekipi uvijek bih prije izabrao 11-toro naše djece koja su talentovana,dodao im par starijih igrača i napravio tim..kad tako privlačite juniore zašto je Admir Džono prešao kod nas a dijete teški pitar,Seid Behram dobio ponudu i Želje i Sarajeva i odabrao Želju,itd.. na ovaj zadnji dio sam oplak'o :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 26 feb 2014, 02:52

A mogu ti ja napisati puno vise obrnutih situacija tipa Vazdinog malog ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2014, 02:53

Željooooo je napisao/la: pa normalno je da ce svi jednom morati otici,jer ce neki ganjati repku,neki karijeru,neki pare itd,al Željo je bio i prije,a bice i poslije njih..ti to ne možeš razumjeti,ne kontaš ti to,umjesto 11 stranaca u ekipi uvijek bih prije izabrao 11-toro naše djece koja su talentovana,dodao im par starijih igrača i napravio tim..kad tako privlačite juniore zašto je Admir Džono prešao kod nas a dijete teški pitar,Seid Behram dobio ponudu i Želje i Sarajeva i odabrao Želju,itd.. na ovaj zadnji dio sam oplak'o :lol:
pa znas ti dobro, bas zato sto nije usao u akademiju a i ima 19.god.(Dzono)
kod nas je kokurencija sad u tim juniorima bas zeznuta, normalno da to ne odgovara slabijim igracima

a vjeruj mi i ja sam oplako kad sam vidio , nista mi nije bilo jasno, da se razumijemo on ima i jaci ugovor od nasih juniora, ali ovo je bio bas shega momenat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 feb 2014, 02:58

EXIT je napisao/la:A mogu ti ja napisati puno vise obrnutih situacija tipa Vazdinog malog ;)
dobro moze biti, ne kazem, ali je drugacija situacija, to je zbog starog..

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 08:12

macahz je napisao/la:Mi uzimamo duplu krunu, a ko to ne moze da podnese, neka pjeni 8-)
Ma normala ba :D Nikakva opreznost me ne interesuje, samo euforija :lol: Zgazit sve do kraja i vozdrica! 8-) 8-)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 09:30

meni je najdraže što će neki, koji su nekim putevima krojili NEKE stvari ove polusezone naici na KONTRU u vidu toga da ce il morati dobro podmazati il ce morat dobro, dobro zapet :)
do sad je to bilo lahko, Bgm ove polusezone nema labavo...u kost

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 feb 2014, 10:50

Hordas Doboj je napisao/la:
macahz je napisao/la:Mi uzimamo duplu krunu, a ko to ne moze da podnese, neka pjeni 8-)
Ma normala ba :D Nikakva opreznost me ne interesuje, samo euforija :lol: Zgazit sve do kraja i vozdrica! 8-) 8-)

Sta Vam je ljudi.. :idea: pa maleni nece dobiti u Bijeljini,mi od prvog kola preuzimamo lidersku poziciju. ;)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 11:01

amypitar je napisao/la:

Sta Vam je ljudi.. :idea: pa maleni nece dobiti u Bijeljini,mi od prvog kola preuzimamo lidersku poziciju. ;)
Te sto si naveo u postu uopste ne smatram glavnim konkurentom za titulu.
Garantujem da cemo do kraja imati 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog sa gol razlikom 72-13 8-) 8-)
Od subote krece izivljavanje, znaci 1-6 :lol: :lol:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 26 feb 2014, 11:11

Sta Vam je ljudi.. :idea: pa maleni nece dobiti u Bijeljini,mi od prvog kola preuzimamo lidersku poziciju. ;)[/quote]
Te sto si naveo u postu uopste ne smatram glavnim konkurentom za titulu.
Garantujem da cemo do kraja imati 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog sa gol razlikom 72-13 8-) 8-)
Od subote krece izivljavanje, znaci 1-6 :lol: :lol:[/quote]
Da ne pretjeramo jedno 3,4-0 sigurno u nasku korsit. A i ova opreznost pojedinih kolega sa foruma. Ma pisete da cemo biti prvaci svega, sto i hocemo ako ove ne, onda iduce, a oni nek pjene HAHHAHAH

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 11:21

Southboy je napisao/la:Čestitam navijacima njanjajeva na osvojenoj duploj kruni(ovako unaprijed jer nema razloga ovo pratiti jer zna se da uzimate sve ove sezone)... :D
Joj u subotu valjda Celik nece primiti peticu jer bi se mogli uplasiti svi timovi sa kojima cete igrati do kraja :(
Hvala prijatelju sa govornom manom! To volim, iskrene cestitke, a ne ovi sto dođu lafo cestitat! :lol:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 feb 2014, 11:36

Prpa je čudo :lol: :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 feb 2014, 12:35

Southboy je napisao/la:Čestitam navijacima njanjajeva na osvojenoj duploj kruni(ovako unaprijed jer nema razloga ovo pratiti jer zna se da uzimate sve ove sezone)... :D
Joj u subotu valjda Celik nece primiti peticu jer bi se mogli uplasiti svi timovi sa kojima cete igrati do kraja :(
Hvala prijatelju sa govornom manom! To volim, iskrene cestitke, a ne ovi sto dođu lafo cestitat! :lol:
Tvoja najdraza pijesma je Saraaaaajeeeevoooo grade moj :lol:
Treba vam vize uvesti :lol:

Do jucer ste pjevali Tuzla, Doboj, Kalesija blizu :lol:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 12:41

sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 feb 2014, 12:42

Jarni veceras gost na OBN-u
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 feb 2014, 12:49

rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna
Ne fali nista ali zbog takvih i takvih kao sto si ti iz Sarajeva je npr. otisao Kemal Monteno a dosao GILE.

Pa ti sad djecak dumaj.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 feb 2014, 12:52

PL BiH -1 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
Ne fali nista ali zbog takvih i takvih kao sto si ti iz Sarajeva je npr. otisao Kemal Monteno a dosao GILE.

Pa ti sad djecak dumaj.
kemo je otisao za parama i pjevati ekavicu i svirati mamiću i dinamu
a sta to meni fali sto smatram da svako ko je BOSANAC je jednak? meni niko ne smata i meni su raja iz visokog i doboja ,.. pa i ostalih gradova bas beton
ti ako imas problema nekih sa njima to je tvoj problem, al je ruzno citati u kojem kontekstu spominjes ove gradove, mene bi bilo stid

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 feb 2014, 13:02

Zbog ovakvih kao sto je ovaj gore je Kemo i otisao iz Sarajeva, jer taj gore smatra da je grad Sarajevo samo njegov grad i da niko vise u njemu ne moze doci i zivjeti.....Zbog ovakvih kao sto je on se u Tuzli i Zenici pjevaju pjesme protiv grada Sarajeva....Al ne bitno nije to tema.
on topic

Sve ovo lijepo, se ovo fino izgleda al dajte malo da se spustimo i da ne dizemo euforiju i ako imamo razloga za nju....Idemo odigrati ovih 11 utakmica najbolje sto znamo pa sta bude... ;)
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 26 feb 2014, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 feb 2014, 13:05

ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini 8-)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, casual033, jurisicduska, keli, mire971, Varijantas8 i 84 gosta.