Slažem seASD je napisao/la: ↑19 dec 2025, 10:32Ja sam za kapitalizam i za privatizaciju. Što ne znači da sam za lopovsku privatizaciju.irfo je napisao/la: ↑19 dec 2025, 10:23Pa naravno da ce biti socijalna kriza jer drzava i njen narod 30 godina ne zna da li bi bila malo socijalisticka ili malo kapitalisticka, i umjesto da se gurnemo skroz u kapitalizam jer smo tako odabrali pocetkom 90ih, ipak hocemo one socijalizam sigurnosti za koju nemamo para jer smo napravili neki freak sistem cudni koji je uspio da uzme samo najgore stvari iz oba sistema.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- kraljttbvb
- Kontakt:
I meni se svidja kad je mrtav ateistaVensanKasel je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:56Đasvi mi se pravo ovo Bosanac , roker , alkoholičar i mrtvi ateista![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la: ↑19 dec 2025, 10:51I meni se svidja kad je mrtav ateistaVensanKasel je napisao/la: ↑19 dec 2025, 09:56Đasvi mi se pravo ovo Bosanac , roker , alkoholičar i mrtvi ateista![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Legenda kaže da je ASD izašao iz kuće bar jednom u zadnjih 10 godina, ja ne vjerujem u tu legendu.
Veće su šanse da je Galia ateista nego da je on izašao iz kućeJayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:27Legenda kaže da je ASD izašao iz kuće bar jednom u zadnjih 10 godina, ja ne vjerujem u tu legendu.
- JayCatwright
- Kontakt:
od sad kad ti neko kaže da si SDA bot samo kažeš da si ateista, jbo peti amandmanJabroni je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:53Veće su šanse da je Galia ateista nego da je on izašao iz kućeJayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:27Legenda kaže da je ASD izašao iz kuće bar jednom u zadnjih 10 godina, ja ne vjerujem u tu legendu.
Bosanac, roker, alkoholičar i ateista, moliću lijepo. SDA (i bilo kojoj drugoj) stranci nikako nije u interesu da im bot bude neko poput mene hahahahahaJayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:55od sad kad ti neko kaže da si SDA bot samo kažeš da si ateista, jbo peti amandmanJabroni je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:53Veće su šanse da je Galia ateista nego da je on izašao iz kućeJayCatwright je napisao/la: ↑19 dec 2025, 11:27Legenda kaže da je ASD izašao iz kuće bar jednom u zadnjih 10 godina, ja ne vjerujem u tu legendu.
- Shategabri
- Kontakt:
Moraš baš biti stručnjak da ovdje voziš u suprotnom smjeru.Saobraćajna nesreća se dogodila u ulici Bulevar Meše Selimovića.
Kako javlja čitatelj portala Radiosara.jevo.ba, vozač je vozio glavnom cestom u suprotnom smjeru i pobjegao nakon što je skrivio udes.
Neka šifra sa lubeničarom.
Koševo Zapad
Vec vidim kakvi bi komentari bili da se ovo u BiH desilo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je