NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Luminary
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Luminary » 20 jun 2016, 05:08

Kaunas je napisao/la:
Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno :(
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda :salut:
Nisi ni svjestan sta si propustio...
Posao, jbga. Kad je snimak na SK-u popodne?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 05:08

KK_Bosna je napisao/la:@adriano, cestitke :thumbup: a mislim da i ti trebas cestitati lueu :mrgreen:

rekoh ti ja da ce lebron donijeti titulu... ali tacno sam znao da ce kyrie pogoditi preko one rupetine kljucnu trojku :tokralju:
Da je bolji trener rasuli bi ih vjeruj mi al eto James ga gotivi i vjeruje mu i gine za njega. Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj tituli pa i njemu. Kyrie je odigrao maestralno ali necu da mnogo pisem o pojedincima. Mislim da nema potrebe da komentarisem drugu ekipu i igrace druge ekipe, sve se vidjelo. Kostala ih je na kraju prepotentnost i umisljenost.

GSW dinastija, hm nope!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Manu20
Kontakt:

Post Postao/la Manu20 » 20 jun 2016, 05:09

Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu. :rol: Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 20 jun 2016, 05:10

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 20 jun 2016, 05:12, ukupno mijenjano 1 put.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 20 jun 2016, 05:10

To je to, GOAT definitivno.
Kakvu fransizu je covjek doveo do titule, rposto nevjerovatno. Magnituda ovog podviga ce biti vidljiva tek kako godine budu prolazile.
Ovo je u ravni kao da je MJ tamburao Celticse 80-ih.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 20 jun 2016, 05:12

The Golden State Warriors did not score a single point in the final 4:30.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 20 jun 2016, 05:13

COYS je napisao/la:Jedva cekam suze "navijaca" Cavsa-Lebron dick ridera :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: Pa ubit ce ih nogama u Oracle Areni!

Najvise cekam izgovor za kraljicu :tokralju: ukralo! :nedam:

(nadam se da mod, kao dokazani lebron dick rider, nece izbrisati ovaj post)
Pokrij se mladicu. Kraljica te p.o.j.e.b.a u tvom zitu. :opaopa:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 jun 2016, 05:13

Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu. :rol: Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.

Nadam se da je gotova prijasnja prica o njemu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 jun 2016, 05:14

Jel brazilski smećar dobio prsten? Nadam se da nije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 20 jun 2016, 05:14

Epidaurus je napisao/la:Ja LeBrona nikad u životu nisam volio, nit ću ga kad voljeti da se razumijemo al ovo šta je čovjek napravio, ovo što nam je priuštio da gledamo, ovu moć i kad ga možda ne ide najbolje, ovaj uticaj da preko čitavog terena stigne i zalijepi za tablu faktički riješenu kontru, ovaj pregled igre i inteligenciju koji su za takvu mrcinu nepravedni jednostavno je nešto s druge planete. Jordan će mu vjerovatno ostat nedostižan iz razloga Finale 2011. ali mislim da više nema nikakve sumnje da je top 3 na svakoj all time listi i da su ispred njega samo MJ i Kareem (kojeg još jednom titulom prestiže za mene) i u buduće će svako nipodaštavanje LeBrona i bilo kakve izajeve kojima se pokušava osporiti ova ljudina i ovaj košarkaški robot biti obrisano.

Takodjer Kyrie je napokon u ovom finalu pokazao kakav talenat ima i kakav igrač može postati. Moja zamjerka je što mislim da je ovo trebao ranije pokazati ali nikad nije kasno i mislim da momak kroz koju godinu postaje najbolji play lige. Iso igra i 1 na 1 scoring je već sad vrhunski, vrijeme je da napreduje na elitnu razinu i u ostalim segmentima.

Vidjećemo kakav će se GSW vratiti slijedeće godine jer je ovo ogroman šok za njih nakon što su imali na neki način gotovu seriju nakon 3-1. Steph je definitivno odrigrao seriju ispod standarda na koji nas je navikao u RS i ovo ide na njegovu dušu (u razloge nećemo ulaziti po 150 put). Sumnjam da će pasti jer su jednostavno pretalentovani i prekvalitetni i još uvijek ispred Spursa i Thundera na Zapadu.
Kyrie je nadigro Stepha u finalu takodje

1-6 u 4-om

Ne prolaze ovi OKC slijedece godine ako budu zdravi.

P.S. Kevin Love +19 :bow:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 jun 2016, 05:15

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:@adriano, cestitke :thumbup: a mislim da i ti trebas cestitati lueu :mrgreen:

rekoh ti ja da ce lebron donijeti titulu... ali tacno sam znao da ce kyrie pogoditi preko one rupetine kljucnu trojku :tokralju:
Da je bolji trener rasuli bi ih vjeruj mi al eto James ga gotivi i vjeruje mu i gine za njega. Hvala svima koji su ucestvovali u ovoj tituli pa i njemu. Kyrie je odigrao maestralno ali necu da mnogo pisem o pojedincima. Mislim da nema potrebe da komentarisem drugu ekipu i igrace druge ekipe, sve se vidjelo. Kostala ih je na kraju prepotentnost i umisljenost.

GSW dinastija, hm nope!
pa ja sam ti rekao da je odlicna stvar sto je lue zamijenio onu prevaru od trenera, i bio sam u pravu ;)

hvala i varejaou za ovo silno glumatanje tokom serije :tokralju: steta sto su pravila takva da ce i on dobiti prsten... :crazy:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 jun 2016, 05:16

Luminary je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
Luminary je napisao/la:Dobro jutro, ne odgledah utakmicu nazalost, izgleda da sam propustio nesto nevjerovatno :(
Cestitke adriano, ulivaca, rudy91 i svim ostalim simpatizerima Klivlenda :salut:
Nisi ni svjestan sta si propustio...
Posao, jbga. Kad je snimak na SK-u popodne?
Vjerovatno, ali ne znam tacno kad.

Btw. Jel Green na kraju dosao do TD?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jun 2016, 05:16

Jel ispravno razmišljanje ako kažem da bi GSW dobio ovo sa zdravim Bogutom ? :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 05:16

Lillard je napisao/la:Jel brazilski smećar dobio prsten? Nadam se da nije.
Dobit ce vjerovatno, a ako ima obraza nece se pojaviti. Ono sto je radio u ovom finalu je za svaku osudu. Ok borio se za novi tim ali to je mogao raditi i bez da bude smece.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 20 jun 2016, 05:16

Falila je Greenu 1 asist za TD.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 jun 2016, 05:17

Kawhi je napisao/la:
Manu20 je napisao/la:Sto ga Isiah Thomas spusti Klatu i Curryu sad u postgameu. :rol: Kaze,nidam ocekivao da im Green bude najbolji igrac u najvaznijoj tekmi.Inace,on je jedan od onih koji su govorili da Curry nije vanzemaljac kakvim se predstavljao.
Ovo Curry nikad nece oprati sa sebe. Ne krivim njega nego ESPN i ljubitelje lijepe kosarke koji su u njemu vidjeli vanzemaljca iako nije ni blizu toga.

Evo jedno pitanje, onako logično; ako Steph nakon ovog finala ode na operaciju koljena, ramena il čega već što se pričalo, da li će bar to biti dovoljno dobar pokazatelj da je čovjek očito načet ? Dakle ne tražim nikakva opravdanja jer je čovje odigrao užasnu 7. utakmicu i veći dio finala, samo iznosim ono što vidim a to je da je Steph fizički usporen do te mjere da se nije mogao riješpiti Thompsona ili Lovea na missmatchu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jun 2016, 05:17

bvb je napisao/la:[youtube][/youtube]
:o :tokralju: :tokralju: nije normalan, yebo sebe :rol: odvalio sam se smijati kad je ovo uradio

Možda i potez utakmice, ako ništa 50/50 sa onom tricom Irvinga.

Mah, Le Bron je zadnju deceniju (i više) apsolutno najbolji najdominantniji igrac svijeta, bez premca....gdje je on igra, tu se igraju velika finala- to se ne može osporiti... nekad se pobjedi, nekad izgubi jbg
Ne furam se na te GOAT price, svak ima neke svoje miljenike i argumente - ali je frajer košarkaški monstrum.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 jun 2016, 05:18

Rajaz je napisao/la:Jel ispravno razmišljanje ako kažem da bi GSW dobio ovo sa zdravim Bogutom ? :mrgreen:
i curryjem :kafa:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 20 jun 2016, 05:18

slika

:salut: :salut:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Manu20
Kontakt:

Post Postao/la Manu20 » 20 jun 2016, 05:19

Kawhi je napisao/la:

E upravo to.Decka jako respektujem,ali su i njega i ekpiu bas bili podigli.Vjerovatno i s razlogom zbog rekorda,ali su se pojedini igraci previse podigli.Udarilo im u glavu,poceli pricati o erama,dinastijama,arogantno se ponasati na parketu iako ti nikada prije nisu radili itd itd.Pratim NBA tolike godine ali definitivno ni u jednom sportu nema vise karme nego u NBAu.Dobijes seriju nakon sto se vratis sa 1-3,pa je izgubis.CLE se prosle godine ispovrijedjuju igraci u finalu,ove se njima vrati.Proslave to titulu na tvom parketu,pa se onda i to vrati....Nevjerovatno.Isto kao s nama i MIA.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.