FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.
Isto tako kada kupis ulaznicu obicnu u igri si za novog Citroena.
Ili neko bi kartu za 5KM i to da on diktira sve. Npr kada je lijepo vrijeme dodje i plati peticu, a kada je lose nema ga. I normalno tu klub ispasta..
S obzirom da se kvalitet lige u buducnosti popravlja i da bi se mogli pojaviti kvalitetniji igraci i bolji uvjeti na Tusnju u buducnosti ce cijena karte vjerovatno da naraste.
Ili neko bi kartu za 5KM i to da on diktira sve. Npr kada je lijepo vrijeme dodje i plati peticu, a kada je lose nema ga. I normalno tu klub ispasta..
S obzirom da se kvalitet lige u buducnosti popravlja i da bi se mogli pojaviti kvalitetniji igraci i bolji uvjeti na Tusnju u buducnosti ce cijena karte vjerovatno da naraste.
Sezonska nam ove sezone uopšte nije bila skupa, malo mi je krivo što nismo ni brat ni ja kupili, al' dobro sad..
Možda nabavim polusezonsku, valjda ih još prodaju.
Možda nabavim polusezonsku, valjda ih još prodaju.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Spuštanje kriterija ne vodi ničemu . Ne utiče toliko cijena na posjetu kolko druge stvari .Volja pod broj jedan. Sezonska od 50 km je bila više nego povoljna, pa šta bi. " Solidnih" 700- 800 kolko već. A troši se na gore gluposti .I sad treba radi bezveznjakovića spuštat nivo , molit ih, davat džaba karte. Ne bih reko. Ako treba iz temelja izgradit novu, karakternu publiku, al ponižavat se ne treba.
Nek´ ti Chinaglia da svoju
.
Pa šta će onda on?
valja mu plaćati 
Sve za ljubav,Cingili pokaži se sad ,nemoj me razocarat
.
Zrtvovat ce se brajtoo za tebe, iskoristi ga budi modernaAerials je napisao/la:Pa šta će onda on?valja mu plaćati
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ipak ne bih

-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Nek raspolovi kartu ,pola njemu, pola njoj, da mogu uć' samo zajedno.Bem vam više sapunicu tu. 
Mislim da je najbolje da više ne skrećemo na ovu temu i da se vratimo onome čemu je namijenjena tema 
Jel mi zivimo u istom gradu, istoj drzavi ?tuzlak1987 je napisao/la:Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.
Eto vidis ja sam cak i zaboravio na tog citroena koliko je bitan
Nisu svi u mogucnosti, ne radi se, nema se posla..
I vi poceli kao dijaspora ima u Bosni para cim se hoda po kafama, pa koliko Tuzla ima stanovnika, koliko kosta ta kafa ? I ova sto spominje Vivu, Tomu daj ba popusti molim te..
hoces da ti dam ja svoju sezonsku jer necu ici na utakmicu, imam poslovnih obaveza, i da znas ne udvaram seAerials je napisao/la:Mislim da je najbolje da više ne skrećemo na ovu temu i da se vratimo onome čemu je namijenjena tema
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
E vala ne možeš reći da ljudi ne izvaljuju svaki vikend pare na izlaske, a teško im je pa eto barem jednom mjesečno dati za ulaznicu. Znam brdo takvih slučajeva, oni bi svi došli na utakmicu da je ulaznica skoro dž
al' dobro, ako se ne slažeš s mojim stavom ok je, svako ima svoje mišljenje
Fukaro hvala na ponudi al' ne mogu ni ja na ovu u nedjelju svakako
Fukaro hvala na ponudi al' ne mogu ni ja na ovu u nedjelju svakako
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Smiri se bolan,cavrljamo.staragarda je napisao/la:Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Smiri se bolan,cavrljamo.staragarda je napisao/la:Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Nije pedeset maraka smak svijeta. Dnevno 15 feninga ,na godinu dana .Nek je ,a nije ,cigara dnevno manje ,ko hoće i voli, neće mu teško past. Ljudi koji uglavnom kukaju oko cijene, ne žele da se odreknu nebitne sitnice, u malom nekom obimu , i kupe kartu. To je tako u ovom našem univerzumu. Takvi kad je džaba neće da dođu jer je džaba, pa je garant i bezveze.tuzla87 je napisao/la:Jel mi zivimo u istom gradu, istoj drzavi ?tuzlak1987 je napisao/la:Sezonska nam je dobra stvar i idealna cijena. Sada ko ima sezonsku zlata mu je vrijedna. Svako moze naci 50KM prije sezone i onda samo lagano dolazi na utakmice. Ja sam tek sada skontao koliko mi je to bila pametna investicija na startu, a klubu si dao novac pa dosao ili ne.
Eto vidis ja sam cak i zaboravio na tog citroena koliko je bitan![]()
Nisu svi u mogucnosti, ne radi se, nema se posla..
I vi poceli kao dijaspora ima u Bosni para cim se hoda po kafama, pa koliko Tuzla ima stanovnika, koliko kosta ta kafa ? I ova sto spominje Vivu, Tomu daj ba popusti molim te..
Staragarda sad gledo Romu na Areni a sad malo po njima, ne moze tako brate
priznaj da si igro x2
Karte mogu jedino poskupit, nikad se više ne vraćale na one stare cijene, ako će klub rast to i jest najmanje što možemo uradit da doprinesemo. Nije pošteno možda prema nekome ko nema, ni sam nekad nisam imao da odem na utakmicu (a ne idem u vive te nikad), al klub se razvija i što prije to ljudi shvate i skontaju da se ne mogu više šlepat, to bolje.
Karte mogu jedino poskupit, nikad se više ne vraćale na one stare cijene, ako će klub rast to i jest najmanje što možemo uradit da doprinesemo. Nije pošteno možda prema nekome ko nema, ni sam nekad nisam imao da odem na utakmicu (a ne idem u vive te nikad), al klub se razvija i što prije to ljudi shvate i skontaju da se ne mogu više šlepat, to bolje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj,ništa me ne upali ko priča o kartama... Kud se stalno to ponavlja.... ima karta i od 7 maraka al ni to ne valja...solinas je napisao/la:Smiri se bolan,cavrljamo.staragarda je napisao/la:Kakvo crno smanjivanje cijene karte... Jeste li vi normalni, jbt... Jel dosta vise te socijale a po kafanama i kladarama se stotine maraka skrse za vikend....dali ljudi za navijače sezonske da po 3 marke gledate Slobodu... Sad izbacili i polusezonske... Ne valja ni to...skupo,sta li....Pa sta treba vise u pm i fudbal i karta... Ne dolazite na Tusanj....ima Roma igra svake sedmice na arenama...Ja nezahvalnog svijeta led te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dajte ba ljudi popustite malo i vi sa tim.
Meni licno ne smeta trenutno ni da je 50.I dodjem opet i sjebem pare na put i sve svejedno mi jer imam.
Ali niste realni ljudi,ja sam svoje najbolje godine ostavio svojoj domovini,svom gradu tek od 2013 sam u Austriji.I dobro znam kako je nemati u dzepu marku **** i cekati da te ko zovne na dnevnicu.
U zivotu sam prosao put od "trnja do zvijezda"i morate svatiti da ne mozemo zbog desetak degena zanemariti mozda i stotine onih koji nemaju ni te 4 marke.
Ljudi ovo je BiH. ....
Neka radi klub sta hoce mi malo diskutujemo samo,ali brate pricate koda smo svicarska i da ljudi sa biroa platu primaju i samo drkaju **** i idu sa kafe na viski i obrnuto.
Zivimo u drzavi gdje se ljudi masovno vjesaju zbog neimastinje strajkuju gladju bacaju pod voz. ..
I nije im na kraj pameti dati cenera za ulaznicu. ...
Saberite se malo.
Realna cijena za BiH je 5-7 km plafon i to je to.
I dzaba raspravljamo ionako mi ne odlucujemo.
Meni licno ne smeta trenutno ni da je 50.I dodjem opet i sjebem pare na put i sve svejedno mi jer imam.
Ali niste realni ljudi,ja sam svoje najbolje godine ostavio svojoj domovini,svom gradu tek od 2013 sam u Austriji.I dobro znam kako je nemati u dzepu marku **** i cekati da te ko zovne na dnevnicu.
U zivotu sam prosao put od "trnja do zvijezda"i morate svatiti da ne mozemo zbog desetak degena zanemariti mozda i stotine onih koji nemaju ni te 4 marke.
Ljudi ovo je BiH. ....
Neka radi klub sta hoce mi malo diskutujemo samo,ali brate pricate koda smo svicarska i da ljudi sa biroa platu primaju i samo drkaju **** i idu sa kafe na viski i obrnuto.
Zivimo u drzavi gdje se ljudi masovno vjesaju zbog neimastinje strajkuju gladju bacaju pod voz. ..
I nije im na kraj pameti dati cenera za ulaznicu. ...
Saberite se malo.
Realna cijena za BiH je 5-7 km plafon i to je to.
I dzaba raspravljamo ionako mi ne odlucujemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.