Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
povrede i suspenzije za danas sto sam nasao:
20:45 Manchester City v West Ham
Manchester City: Jesus Navas (18/3 m), Sergio Aguero (15/13 f, top scorer), Steven Jovetic (3/0 f), Jack Rodwell (3/0 m), Dedryck Boyata (1/0 d), Micah Richards (2/0 d)
West Ham: Winston Reid (10/1 d), James Collins (14/0 d), James Tomkins (14/0 d), Kevin Nolan (18/2 m), Ricardo Vaz Te (7/2 f), Andy Carroll (0/0 f)
20:00 Real Betis v Athletic Bilbao
Real Betis: Xavi Torres (10/0 m), Perquis (5/0 d), Nosa Igiebor (7/1 m), Sergio Rodríguez (0/0 m), Braian Rodríguez (3/0 f)
Athletic Bilbao: Albizua (2/0 d)
20:45 AS Saint-Étienne v Évian Thonon Gaillard
AS Saint-Étienne: Baysse (0/0 d), Diomandé (12/1 m), Saadi (1/0 f), Valette (0/ 0 g), Zouma (11/0 d), Clerc (18/1 d), Lemoine (16/1 m)
Évian Thonon Gaillard: Durand (0/0 g), Blanc (1/0 m), Escobar (5/0 f), Ehret (8/1 d), Salamone (0/0 g)
23:55 Brooklyn Nets v Golden State Warriors
Brooklyn Nets: Brook Lopez, Deron Williams
Golden State Warriors: Festus Ezeli, Draymond Green (doubtful), Ognjen Kuzmic, Jermaine O`Neal
21:00 Fiorentina - Chievo
Trener Montella vjerovatno neče moči računati na ozlijeđenog Rossija koji je trenutno najbolji strijelac Serie A s 14 postignutih golova. Osim njega nema niti Gomeza te braniča Hegazyja.
Novi trener Chieva Corina preporodio je Chievo nakon što je zamjenio Sannina sredinom listopada. Kup nije toliko interesantan ovoj ekipi iz Verone jer mora računati na opstanak u ligi tako da ne vjerujem da će iči sa prvim sastavom kao niti Viole. U ekipi nema braniča Bernardinija i veznjaka Calella.
20:45 Manchester City v West Ham
Manchester City: Jesus Navas (18/3 m), Sergio Aguero (15/13 f, top scorer), Steven Jovetic (3/0 f), Jack Rodwell (3/0 m), Dedryck Boyata (1/0 d), Micah Richards (2/0 d)
West Ham: Winston Reid (10/1 d), James Collins (14/0 d), James Tomkins (14/0 d), Kevin Nolan (18/2 m), Ricardo Vaz Te (7/2 f), Andy Carroll (0/0 f)
20:00 Real Betis v Athletic Bilbao
Real Betis: Xavi Torres (10/0 m), Perquis (5/0 d), Nosa Igiebor (7/1 m), Sergio Rodríguez (0/0 m), Braian Rodríguez (3/0 f)
Athletic Bilbao: Albizua (2/0 d)
20:45 AS Saint-Étienne v Évian Thonon Gaillard
AS Saint-Étienne: Baysse (0/0 d), Diomandé (12/1 m), Saadi (1/0 f), Valette (0/ 0 g), Zouma (11/0 d), Clerc (18/1 d), Lemoine (16/1 m)
Évian Thonon Gaillard: Durand (0/0 g), Blanc (1/0 m), Escobar (5/0 f), Ehret (8/1 d), Salamone (0/0 g)
23:55 Brooklyn Nets v Golden State Warriors
Brooklyn Nets: Brook Lopez, Deron Williams
Golden State Warriors: Festus Ezeli, Draymond Green (doubtful), Ognjen Kuzmic, Jermaine O`Neal
21:00 Fiorentina - Chievo
Trener Montella vjerovatno neče moči računati na ozlijeđenog Rossija koji je trenutno najbolji strijelac Serie A s 14 postignutih golova. Osim njega nema niti Gomeza te braniča Hegazyja.
Novi trener Chieva Corina preporodio je Chievo nakon što je zamjenio Sannina sredinom listopada. Kup nije toliko interesantan ovoj ekipi iz Verone jer mora računati na opstanak u ligi tako da ne vjerujem da će iči sa prvim sastavom kao niti Viole. U ekipi nema braniča Bernardinija i veznjaka Calella.
Semper Fidelis
Uzeo sam neke parove od kineza što si napis'o i evo ide za sad' dobro samo ova jedna **** treba još 57 koševa u zadnjoj četvrtini da ide u overKurbla je napisao/la:Zakasnio si na rusku odbojku, 8 siguricaCiva je napisao/la:Kurbla bro , čekamo siguricu![]()
I radno vrijeme je od 9h najkasnije, ne moze se posten kruh zaradit' ustajuci u 12-13h

Tako blizu, a tako daleko.
Druze, sto si se patio i prepisivao, kada si jednostavno mogao uraditi ovo:
http://injuriesandsuspensions.com/
99% nas ovdje koristi ovu stranicu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije upuceno tebi, vec kolegi fixatoruCiva je napisao/la:Šta ću ja kad' si sigurica bro

kurbla baci nesto sigurno za poslije,hvala na ovoj odbojci jos dva cekam!
upravo sam mu htio to i ja reci, muci se bezveze.Kurbla je napisao/la:Druze, sto si se patio i prepisivao, kada si jednostavno mogao uraditi ovo:
Ja danas igram na jace pare :
PSG 2 (s.t.), Siti 1, Hofstra 1 (pikado)
koef: 2,62
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
nema derona
johnson 14,5 + (u nekim kladama raste granica,ili pada kvota)
hibbert 13,5 + (nema horforda, puno slobodnih)
i nadjete nesto za uslova
ja sam khimik - radnicki 1,25
premier kladionica
kvota 4 sretno
johnson 14,5 + (u nekim kladama raste granica,ili pada kvota)
hibbert 13,5 + (nema horforda, puno slobodnih)
i nadjete nesto za uslova
ja sam khimik - radnicki 1,25
premier kladionica
kvota 4 sretno

FK Sloboda Tuzla
Kurbla je napisao/la:Pored jutarnjeg sa ruskom odbojkom, evo i drugi jutarnji sa kineskom kosarkom.
Proberite, proci se 5 od 9![]()

Tiket sam sastavio tako da, po mom misljenju/mojoj razradi, ide prvo najsigurniji par, i tako do zadnjeg

Prvi par u debelom underu prvo poluvrijeme - u drugom zabiju 116

Drugi par bilo i preko 20 razlike na momente

Sto ti je Kinez

ja koristim ovo:Kurbla je napisao/la:Druze, sto si se patio i prepisivao, kada si jednostavno mogao uraditi ovo:
http://pozagra.com/league/spain.php" onclick="window.open(this.href);return false;
rekoh mozda nekom pomogne
Semper Fidelis
1. Alba Berlin - Strasbourg 1.Cetvrtina 1 Kv. 1.35
2. Timra - Asploven 1tr. dn1 Kv. 2.9
3. A. Limassol - Nea Salamina 2 Kv. 6.2
2. Timra - Asploven 1tr. dn1 Kv. 2.9
3. A. Limassol - Nea Salamina 2 Kv. 6.2
Hvala prijatelju Kurbla , ja sam ipak ove parove probr'o od tebe i eto prođe , hvala još jednom

Tako blizu, a tako daleko.
Bravo momciluce, drago mi ko da sam i ja dobio 

- Free_shooteR
- Kontakt:
Kurbla je napisao/la:Bravo momciluce, drago mi ko da sam i ja dobio

bravo majstore

inace sistem 7 od 11 .. stim da su ove gore fiksevi,pa valjda se sta i ubode

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Svaka častbevanda4 je napisao/la:UAE:
Emirates Ras - Al Dhafra / gg3+ @1,70
Osim međusobnih omjera, u prilog ide i stanje na tablici. Oba kluba su na začelju tako da ovdje sigurno ne bi trebalo nedostajati golova. Emiratesu ipak malo više gori pod nogama jer je 5 bodova ispod Al Dhafre i time je bliži ispadanju iz lige. Ugl, gg3+ se po meni isplati pokušati na ovoliku kvotu.
Al-Ahli Dubai - Dubai / gost daje gol @2,05
Drugi par uzimam također radi međusobnih omjera, ali i ovdje je kumovalo stanje na tablici. Dubai u gostima protiv "velikog brata" nikad nije otišao bez barem jednog u mreži. Trenutno im je zayebana situacija, imaju samo 8 bodova, a zadnji na tabeli su na 7. Pod hitno im treba neka pobjeda, makar to značilo ić u napad protiv prve momčadi lige. I ovdje se očekuje rusvaj od utakmice, najvjerojatnije lagani prolaz domaćina, ali gol gosta na ovoliku kvotu bi bio grijeh ne uzeti, pogotovo kad vidimo sveukupne međusobne omjere. (od 2002. u 13 utakmica, samo u 2 navrata nisu zabili.. I to obe kad su igrali kod kuće)
Ukupna kvota: 3,4850
Idem jako na ova dva para, ponuda je prepuna kupova i u svakoj ligi vreba jedan koji će zayebat milijune ljudiVeć sam se izjasnio kako stojim sa tim "public betovima", tako da su Arapi glavni tiket za danas.
Sretno!

naravno da smiješni wwin ovo nije imao u ponudi,ali zato sam na lajvu uhvatio po 1.60 da gosti daju gol
hvala lijepa.
Evo od mene nešto za danas:
AIK-Lulea kp2 1.60
Lulea ih tukla zadnja tri međusobna.AIK očajna forma,Lulea jako dobra u zadnje vrijeme.AIK zadnji,Lulea se gore bori

You'll never walk alone.
kakve sanse ima zvezda danas? ne pratim previse tu kosarku pa valjda ima neko ko prati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo neke sugestije onako od oka na ovo "fus" takmicenje :
Banvit - Budivelnik - nerealne kvote ; tip x2 i kontrhendikep od 9,5 na Budivelnik
Crvena Zvezda - Bilbao - par u super ponudi, uvijek sumnjiv
Maccabi H - Nymburk - gosti zvani suterska ekipa - lahko bi mogli preko 73,5 kosa
L.Rytas - Beskitas - Aco Petrovic, sta vise da kazem, kosarka sa sto vise poena, domacini preko 78,5
Ulm - Pinar K - ocekujem na obe strane dosta koseva, ja biram domacina over 80,5
Siena - Khimky - malo para protiv puno para ide pobjeda gostiju
Posto je ovo jedno "smecarsko" takmicenje za kockare, onda ulog do 3 km. Sretno
Banvit - Budivelnik - nerealne kvote ; tip x2 i kontrhendikep od 9,5 na Budivelnik
Crvena Zvezda - Bilbao - par u super ponudi, uvijek sumnjiv
Maccabi H - Nymburk - gosti zvani suterska ekipa - lahko bi mogli preko 73,5 kosa
L.Rytas - Beskitas - Aco Petrovic, sta vise da kazem, kosarka sa sto vise poena, domacini preko 78,5
Ulm - Pinar K - ocekujem na obe strane dosta koseva, ja biram domacina over 80,5
Siena - Khimky - malo para protiv puno para ide pobjeda gostiju
Posto je ovo jedno "smecarsko" takmicenje za kockare, onda ulog do 3 km. Sretno
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Consigliere
- Kontakt:
Sasvim OK... Puno bolje od mojih 1/3 sa prosjecnom kvotom 1.18.Forster je napisao/la: 8/10 ovi ziceri, moglo je i bolje, dva neocekivana promasajam, iznenadjenja ne igram vise

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bit ce nesto kasnije dok ispratim ovu odbojkuConsigliere je napisao/la:Sasvim OK... Puno bolje od mojih 1/3 sa prosjecnom kvotom 1.18.Forster je napisao/la: 8/10 ovi ziceri, moglo je i bolje, dva neocekivana promasajam, iznenadjenja ne igram viseOcekujem novu turu za veceras

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.