2. Sarajevo iza Želje
3. Sloboda ispala
4. pijačari ne idu nigdje
Kakav dan

Poseban pozdrav za samira kompjutera i pojedine pijačare.
Normalnim navijačima Slobode i Veleža želim naredne sezone više uspjeha.

Nije u loži mogla proslaviti drugi gol Santosa
Nama vazda neko drugi kriv. Borac mi se gadi radi stimanja, i neznam koji je smisao ici na neku tekmu kad unaprijed znas sve, ali jel mora i Sarajevo da stima ove prelaze itd.. a normalno da je sve u sjeni saveza. Gadi mi se..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:16Stima savez,dva gola iz dva ofsajda,to nije regularna tekma kao i vecina ove sezone,samo nek pogledaju tekme Bojca i odma mozes suspendovat sve. Kod srba je stran pojam sport,nadmetanje,igra kod njih je bukvalno sve kriminal.
Kako smo nastimali dva ofsajda danas,kako stimamo da nam poniste gol protiv Sloge,stimamo tekmu sa Bojcem?Fudo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:21Nama vazda neko drugi kriv. Borac mi se gadi radi stimanja, i neznam koji je smisao ici na neku tekmu kad unaprijed znas sve, ali jel mora i Sarajevo da stima ove prelaze itd.. a normalno da je sve u sjeni saveza. Gadi mi se..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:16Stima savez,dva gola iz dva ofsajda,to nije regularna tekma kao i vecina ove sezone,samo nek pogledaju tekme Bojca i odma mozes suspendovat sve. Kod srba je stran pojam sport,nadmetanje,igra kod njih je bukvalno sve kriminal.
Svi ste imali priliku. Svi ste se odlučili da ne idete protiv Vice. Osim jednog kluba i jednog čovjeka koji je išao do Lozane i potrošio sopstvenih para koje mnogi od nas neće nikad u životu zaraditi. Čast Kasumu, koji je riječima bio tu dok nije otišao i nikad nećemo znati da li bi on uključio FKS u borbu sa mafijašima.
Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?Baza1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:26
Ko se sjeca polusezone pauza kad sam bio aktivan na temi bolje reci divljao na temi xD sjetice se zajebancije kad ste nas provocirali za poreznu gdje ste sada manijaci dok Željo umire ? I ja stavio tabelu napisao gdje god bili korak smo ispredeto vam ga ponovo .Ali najiskrenije nije mi toliko merak sto smo ispred pitarcica kolko mi je krivo sto je bojac ispred jer smatram da nisu zasluzil evropu kakvi su kvarni al eto sve se vratilo se ipak pitari su slavili korona titulu koja je bila iscenirana od saveza samo da bi bojacc isao u evropu a nama su po mom skromnom misljenju uzeli tituli jer pitare smo te sezone maltretirali na terenu . Al nema veze najbitnije evropa je tu .
![]()
Ko je spomenuo tekmu aa Snsd prcijom i Slogom?? 7 100 postotni sansi je igman imao, hall nije Real Madrid. Nastimano uz klimaj glave Vickamosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:23Kako smo nastimali dva ofsajda danas,kako stimamo da nam poniste gol protiv Sloge,stimamo tekmu sa Bojcem?Fudo je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:21Nama vazda neko drugi kriv. Borac mi se gadi radi stimanja, i neznam koji je smisao ici na neku tekmu kad unaprijed znas sve, ali jel mora i Sarajevo da stima ove prelaze itd.. a normalno da je sve u sjeni saveza. Gadi mi se..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:16
Stima savez,dva gola iz dva ofsajda,to nije regularna tekma kao i vecina ove sezone,samo nek pogledaju tekme Bojca i odma mozes suspendovat sve. Kod srba je stran pojam sport,nadmetanje,igra kod njih je bukvalno sve kriminal.
Kako kazes pravit cemo se grbavi ipak smo mi s grbavice grbavci ha yakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:27Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?Baza1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:26
Ko se sjeca polusezone pauza kad sam bio aktivan na temi bolje reci divljao na temi xD sjetice se zajebancije kad ste nas provocirali za poreznu gdje ste sada manijaci dok Željo umire ? I ja stavio tabelu napisao gdje god bili korak smo ispredeto vam ga ponovo .Ali najiskrenije nije mi toliko merak sto smo ispred pitarcica kolko mi je krivo sto je bojac ispred jer smatram da nisu zasluzil evropu kakvi su kvarni al eto sve se vratilo se ipak pitari su slavili korona titulu koja je bila iscenirana od saveza samo da bi bojacc isao u evropu a nama su po mom skromnom misljenju uzeli tituli jer pitare smo te sezone maltretirali na terenu . Al nema veze najbitnije evropa je tu .
![]()
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:21Čestitke Željezničaru na pobjedi i izborenoj Europi. Hvala Manijacima na transparentu i podršci, uzvraćeno je automatski i te slike trebamo češće gledati na terenima i tribinama naše države, dosta je bilo klanja između sebe, mi smo jedno.
Sretno našim predstavnicima u Europi, da barem neko izbori nešto, osim naravno SNSD prćije koja će svakako bit namlaćena od nekih bauštelaca u prvom/drugom kolu.
Dovoljno, a i pokazatelj svega. Bolje od nastimane lige i ne zasluzujemo. Sretno u EvropiBaza1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:31Kako kazes pravit cemo se grbavi ipak smo mi s grbavice grbavci ha yakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:27Vi trebate pod ruku s Borcem kralju. Pogledaj golove protiv Posušja i Veleža i reci mi kako ste vi zaslužili Evropu? Uvjeri me molim te. Ja nemam problem pisat protiv svojih, da vidimo imaš li ti ili ćemo se pravit grbavi?Baza1921 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 19:26
![]()
salu na stranu ti si kolko vidim navijac veleza ne vidim svrhu tebi se pravdati
![]()
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, laszlo, NeSamSafetee i 28 gostiju.