Mino jest agent Donnarume i zastupa ga, ali Mino je namazan lik. Calabriu predstavlja neka bezvezna agencija.edoox je napisao/la: ↑01 feb 2021, 20:35U čije ime Mino traži 10miliona? Koga zastupa? Mino Raiola samo radi posao za koji je pravi maher i naravno kroz koji ostvaruje lični interes.meepo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:57Raiola to trazi ne Gigio.OldFashioned je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:45Znači greška ljudi u upravi što mu već nude veću platu i očigledno žele njegov ostanak ?!
Nude mu 1.5 milku više plus bonusi i to nije dovoljno da nastaviš braniti za klub koji ti je dao šansu ko yebenom klinji ?!
Gigio je buducnost narednih 15-20 godina i to Raiola zna.
Tako da nema potrebe kriviti Raiolu, nego Donarumu.
Kako je Calabria izjavio , dajte ugovor i potpisat ću ga bez prethodnog čitanja, a mislim a i on ima agenta koji takodje nastupa i zastupa po dogovoru sa igračem.
Jel Mino agent i Romagnoliju? Koliko znam nije bilo ovih saga...tako da se zna ko je glavni krivac , a ne prebacivati to na "pizz majstora".
Mino jest agent Romagnoliju i koliko sam citao trazi 5-6 miliona platu za njega.
Mino je na granici mafijasa a nekakvog "pizza majstora". Lik je odrastao u ghetu i u ovom poslu je od 18-19 godine(on je bio iza transfera Rijkarda u Milan,Berkampa u Inter, Nedveda u Juventus itd).Donnaruma je s njim morao potpisati ugovor i kazem boga pitaj sta taj ugovor sadrzi jer Raiola nije cista posla i nije džaba najomraženiji fudbalski agent danasnjice.