Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

milanist
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la milanist » 09 jan 2014, 17:37

lakse malo drugovi, da ne bi doslo do kakvi ''zesci'' prepirki :D

nego odigra ovog iz Bayerna M.Delaney (14,5) preko, al posto vidim ovdje ga niko do sad nije spomenuo pa reko sta je s njim, bil mogao proci ? da se ne nadam dzaba. ipal nisam neki veliki poznavalac eurolige :D ima ih puno bolji ovdje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la AsharaK » 09 jan 2014, 17:39

milanist je napisao/la:lakse malo drugovi, da ne bi doslo do kakvi ''zesci'' prepirki :D

nego odigra ovog iz Bayerna M.Delaney (14,5) preko, al posto vidim ovdje ga niko do sad nije spomenuo pa reko sta je s njim, bil mogao proci ? da se ne nadam dzaba. ipal nisam neki veliki poznavalac eurolige :D ima ih puno bolji ovdje :D
Samo njegovo ime govori da može, no sikiriki... On i Đedović glavni igrači :-)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

hordass89
Kontakt:

Post Postao/la hordass89 » 09 jan 2014, 17:47

milanist je napisao/la:lakse malo drugovi, da ne bi doslo do kakvi ''zesci'' prepirki :D

Igra promjenljivo zadnje vrijeme i ja ga definitivno ne bi stavio na tiket. Zbog izostanka Đedovica veći je pritisak na njemu tako da uzima dosta suteva ali moje misljenje da je prevelika granica protiv ekipe Partizana koja cesto igra i vise nego odlicnu odbranu. Sretno u svakom slucaju. ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 09 jan 2014, 18:10

Iraklis - Paok
manje od 3 @1.8

U grčkoj ligi ja mislim nikad veca kvota nije bila na manje od 3 gola, tako da bez obzira sto se radi o kup takmicenju vrijedi ovdje odigrati manje od 3 gola.
U prilog ovome idu u medjusobni susreti izmedju ove dvije momcadi gde je u zadnjih 7 susreta dolazilo manje od 3 gola.
Jos jedan bitan podatak je da je Iraklis izbacio u proslom krugu Xanthi i kod kuce je igrao 1:0 sa golom u zadnjim minutama tekme.
Mislim da bi ovdje moglo da se desi iznenadjenje i da Iraklis mozda dodje i do pobjede a recimo kvota da ce Iraklis dati gol je takodjer 1.8 a opet moguce je da utakmica zavrsi i nerijesenim rezlutatom a kvota recimo na pik x je takodjer 1.8.
Ono sto mi je promaklo je da je kvota na 1x @2.3 a zanimljiv podatak je da PAOK NIKADA nije dobio Iraklisa u gostima (13 puta) a igrali su cesto puta po ovakvom omjeru kvota.
Sretno
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 09 jan 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 09 jan 2014, 18:12

Jedan prijedlog

Sociedad - Villareal - vise od 4 zuta kartona 1.75 (premier)

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 jan 2014, 18:14

Ako ga Milosavljevic bude cuvao vjeruj mi da je to pokloncina manje, jer pratim Partizan i covjek igra strasnu odbranu, samo se sjetim sta je Navaru pocinio.
Ozbiljno, ako ga bude on cuvao, a trebao bi jer im je najopsaniji suter i ulazi dosta pod kos, onda je under. Primjera radi Navaro mu je dao 9 poena u dvije utakmice.
Da me neko ne bi kasnije spominjao, ovo je sve samo ako ga on bude cuvao, a hoce. :)

M.Delaney under 14,5 kladionica Premier.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Kardelj

Post Postao/la Kardelj » 09 jan 2014, 18:18

Jeste Milosavljević dobar odbrambeni igrač, samo nema logike da igrač sa pozicije 3 čuva igrača na poziciji 1.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 09 jan 2014, 18:22

Kurbla je napisao/la:Danas ponuda slaba za jaku uplatu. Ili odmoriti ili odigrati nesto reda radi na manju uplatu.
Ja cu najvjerovatnije ovo drugo, ali cu sacekati sa do 19h, mozda nesto ipak izleti.

Ovo malo ponude sto vidim, za sada namjeravam baciti cenera na slijedece:

Real M - Osasuna z1X @ 1,95
Real M - Osasuna J1 @ 1,60
Bayern (-77,5) zd2 @ 1,85
Fenerbahce - Barcelona (-153,5+) z1 @ 1,85

Kvota: 10,68

1. Madrid za tri dana ima tesko gostovanje kod Espanyola i mislim da se veceras nece pretjerano trositi i gristi. Prvenstveno mislim da nece uci jako u mec, sto ce biti dovoljno da Pamplonci konsoliduju redove i ne prime 4 komada. Mislim da ga gosti veceras nece dati.

2. Kockarski bet, ali lijepa i privlacna kvota da nece biti penala. Prvenstveno zato sto sudi Pedro Jesús Pérez Montero. Statistika kaze da je u posljednjih godinu i dva mjeseca bio arbitar na ukupno 29 susreta u svim takmicenjima (28 puta glavni, 1 cetvrti sudija). Madridu je sudio dvaput, Osasuni cetiri puta, (Barceloni pet puta). U tih 28 susreta nije dosudio niti jedan penal. Samo je na mecu Atromitos-AZ Alkmaar bio penal, ali na tom susretu je bio cetvrti sudija. U navedenih 28 susreta pokazao je 5,2 zutih kartona (ako nekome nesto znaci).

3. Bayern u posljednjih 21 susreta kod kuce samo jednom nije isao preko 80 (vs. Zielona Gora.). Istina, Partizan ne prima 80 tako cesto. Ali po mom skromnom misljenju i jos skromnijem kosarkaskom znanju, prije ce Partizan pristati na run and gun, nego sto ce Bayern pristati da kod kuce odigra u stilu Gari Kasparova.

4. U posljednjem susretu kladionice su ponudile granicu -148,5+. Ako se neko sjeca, tada sam predlozio over, sa kisom koseva i nonsalante kosarkom (doduse, igralo se u Barceloni). Zavrsilo je 94-81. Danas bi trebala biti apsolutno suprotna sitaucija i tvrd negledljiv mec, mozda cak i tvrdji od posljednjeg u Turskoj kada je zavrsilo 75-70. Toliko tvrd da ce to mnogi osjetiti veceras :lol:

Sretno ;)

EDIT: Lapsus scriptae, ispravljeno. Uglavnom manje od 154 poena, da ne bude zabune ;)
Gledam pada kvota na Madrid, i obicna i golovi i hendikep... Pada kvota na over Fener-Barca, po stranim forumima ljudi masovno preporucuju over, veliki pad kvote znaci da to prate i velike uplate... :roll:

Iskreno, i ja sam sad sumnjicav, ali nikada ne mijenjam bet, a i ne bi bilo posteno da igram suprotno, ako nista onda makar zbog onih kojih su eventualno uplatili jutros predlozeno ;)

slika

Tiket u suprotnosti sa mojim trenutnim misljenjem, protiv kladionice i naroda, ali nema veze, meni na obraz :oops:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 09 jan 2014, 18:23

Kardelj je napisao/la:Jeste Milosavljević dobar odbrambeni igrač, samo nema logike da igrač sa pozicije 3 čuva igrača na poziciji 1.
Zovi ti Ibru nek' postavlja cijevi ako nema logike , čovjek ti fino objasni Milosavljević igra strašnu odbranu i čemu to problem da ne čuva 1 ? :roll:
Tako blizu, a tako daleko.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 jan 2014, 18:25

Civa je napisao/la:
Kardelj je napisao/la:Jeste Milosavljević dobar odbrambeni igrač, samo nema logike da igrač sa pozicije 3 čuva igrača na poziciji 1.
Zovi ti Ibru nek' postavlja cijevi ako nema logike , čovjek ti fino objasni Milosavljević igra strašnu odbranu i čemu to problem da ne čuva 1 ? :roll:
Jesi l' momak gledao ikada kosarku ? Delenaya ce cuvati Bogdanovic, nece Milosavljevic sigurno.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 09 jan 2014, 18:25

kažu da Navaro ne igra, mozel ko provjeriti od košarkaša?????

Kardelj

Post Postao/la Kardelj » 09 jan 2014, 18:30

Civa je napisao/la:
Hajde ako ne razlikuješ pozicije u košarci, onda se nemoj istresati ovdje bezveze. nije bitno samo biti dobar odbrambeni igrač. Postoji nešto što se zove razlika u konstituciji, ako nisi čuo za to. Odlaskom Milosavljevića sa pozicij 3 ili 2 u odbrani nastala bi velik šupljina, jer bi onda i Benzing, Đedović, Staiger i bilo ko drugi uništili Partizana sa te pozicije jer im ne mogu parirati ostali igrači visinom, koji bi tu bili pomjereni sa niskih pozicija. Paraleno je upitno koliko bi Milosavljević zaustavio Delaneya koji je dosta niži i brži od njega. Ugl. vjerujem da Gašić nije toliki početnik pa da takav kiks napravi, ali sve je moguće.
Zadnja izmjena: Kardelj, dana/u 09 jan 2014, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 09 jan 2014, 18:32

Nexus je napisao/la:kažu da Navaro ne igra, mozel ko provjeriti od košarkaša?????
provjereno
http://prntscr.com/2hvp11" onclick="window.open(this.href);return false;

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 09 jan 2014, 18:34

Nexus je napisao/la:kažu da Navaro ne igra, mozel ko provjeriti od košarkaša?????
Jeste povreda mišića na treningu i kažu da propušta večeras utakmicu ... Dok je za Fenerbahce otp'o Kleiza . :D
Tako blizu, a tako daleko.

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 09 jan 2014, 18:36

EVO I JA SAM UPRAVO TO PROCAITAO,https://www.facebook.com/TheEuroleague
ZNACI DA PAPANIKOLAU IDE NA MOJ LISTIC PREKO 7,5 :)

kokuzaner
Kontakt:

Post Postao/la kokuzaner » 09 jan 2014, 18:36

Kurbla je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:Danas ponuda slaba za jaku uplatu. Ili odmoriti ili odigrati nesto reda radi na manju uplatu.
Ja cu najvjerovatnije ovo drugo, ali cu sacekati sa do 19h, mozda nesto ipak izleti.

Ovo malo ponude sto vidim, za sada namjeravam baciti cenera na slijedece:

Real M - Osasuna z1X @ 1,95
Real M - Osasuna J1 @ 1,60
Bayern (-77,5) zd2 @ 1,85
Fenerbahce - Barcelona (-153,5+) z1 @ 1,85

Kvota: 10,68

1. Madrid za tri dana ima tesko gostovanje kod Espanyola i mislim da se veceras nece pretjerano trositi i gristi. Prvenstveno mislim da nece uci jako u mec, sto ce biti dovoljno da Pamplonci konsoliduju redove i ne prime 4 komada. Mislim da ga gosti veceras nece dati.

2. Kockarski bet, ali lijepa i privlacna kvota da nece biti penala. Prvenstveno zato sto sudi Pedro Jesús Pérez Montero. Statistika kaze da je u posljednjih godinu i dva mjeseca bio arbitar na ukupno 29 susreta u svim takmicenjima (28 puta glavni, 1 cetvrti sudija). Madridu je sudio dvaput, Osasuni cetiri puta, (Barceloni pet puta). U tih 28 susreta nije dosudio niti jedan penal. Samo je na mecu Atromitos-AZ Alkmaar bio penal, ali na tom susretu je bio cetvrti sudija. U navedenih 28 susreta pokazao je 5,2 zutih kartona (ako nekome nesto znaci).

3. Bayern u posljednjih 21 susreta kod kuce samo jednom nije isao preko 80 (vs. Zielona Gora.). Istina, Partizan ne prima 80 tako cesto. Ali po mom skromnom misljenju i jos skromnijem kosarkaskom znanju, prije ce Partizan pristati na run and gun, nego sto ce Bayern pristati da kod kuce odigra u stilu Gari Kasparova.

4. U posljednjem susretu kladionice su ponudile granicu -148,5+. Ako se neko sjeca, tada sam predlozio over, sa kisom koseva i nonsalante kosarkom (doduse, igralo se u Barceloni). Zavrsilo je 94-81. Danas bi trebala biti apsolutno suprotna sitaucija i tvrd negledljiv mec, mozda cak i tvrdji od posljednjeg u Turskoj kada je zavrsilo 75-70. Toliko tvrd da ce to mnogi osjetiti veceras :lol:

Sretno ;)

EDIT: Lapsus scriptae, ispravljeno. Uglavnom manje od 154 poena, da ne bude zabune ;)
Gledam pada kvota na Madrid, i obicna i golovi i hendikep... Pada kvota na over Fener-Barca, po stranim forumima ljudi masovno preporucuju over, veliki pad kvote znaci da to prate i velike uplate... :roll:

Iskreno, i ja sam sad sumnjicav, ali nikada ne mijenjam bet, a i ne bi bilo posteno da igram suprotno, ako nista onda makar zbog onih kojih su eventualno uplatili jutros predlozeno ;)

slika

Tiket u suprotnosti sa mojim trenutnim misljenjem, protiv kladionice i naroda, ali nema veze, meni na obraz :oops:

Sta bi sad odigrao napisi drug ako nije problem za nas koji nismo ispratili taj tiket pa da ispratimo drugi.

Kardelj

Post Postao/la Kardelj » 09 jan 2014, 18:37

Ako ne igra Navaro, onda Oleson ide preko 7.5 hladno.

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 09 jan 2014, 18:42

kokuzaner je napisao/la: Sta bi sad odigrao napisi drug ako nije problem za nas koji nismo ispratili taj tiket pa da ispratimo drugi.
Real M - Osasuna. Iskreno, nista. Ili Osasuna ne daje gol.

Fener - Barca. Ostajem ipak pri underu, kazu eto ne igraju Navarro i Kleiza :mrgreen:

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 09 jan 2014, 18:47

Iraklis 1908-PAOK 2 @ 1,40
Fenerbahce-Barcelona (+4,5) h1 @ 1,95
Milano-Olympiakos 2 @ 1,60
Maccabi TA-Lok.Kuban 1 @ 1,40
Bayern-Partizan (+8,5) h2 @ 1,85
Zadnja izmjena: Damba87, dana/u 09 jan 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 jan 2014, 18:47

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.