FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Igrac nije iznad kluba. Unosi nemir u svlacionicu. Neka ide, pred penzijom je.
-
- Kontakt:
Pa i trebao bi ići da uprava ima imalo autoriteta i integriteta. A ovi mu se uvlače još više umjesto da ga stave na transfer listu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Vjerovatno zbog statistike ove sezone. Treba je dobiti veterasnki ugovor, ali eto, Hasan zna najbolje šta je u interesu Bayerna. Muller će vjerovatno biti neko u našoj upravi.
Gledajući statistiku Lewa bi trebao biti predsjednik.
A pitam za Mullera i za prije, od Karla pa nadalje.
A pitam za Mullera i za prije, od Karla pa nadalje.
Nisu ga dali Unitedu za 100 miliona eura. Tada su rekli neki igraci nemaju cijenu. Muller ima status legende u klubu a uz to je i Nijemac. Tesko ce se njega odreci iako igra teash utakmice protiv svakog jaceg protivnika. Musiala treba igrati a ne Muller, dosta je on dao za klub ali treba znati kad je dosta.
-
- Kontakt:
Znam ja da bi ti volio da Mullera otjeraju. Ali neće moći ove noći. Ti bi tjerao čovjeka koji je čitavu karijeru proveo u Bayernu, koji je simbol kluba i kojemu je klub uvijek bio na prvom mjestu. A ostavio bi Lewata-egomanijaka koji jedino mari za individualnu statistiku i koji kmeči preko medija kako mu saigrači umjesto 100 naštimaju 50 golova. Aferim 

Onda napiši ovako: Igrac nije iznad kluba osim ako nije svabo, ili ako nema status legende, ili ako nema statistiku. Unosi nemir u svlacionicu osim ako nije svabo, legenda ili nema statistiku. Neka ide, pred penzijom je osim ako nije svabo, legenda ili nema statistiku.
Fascinantan je to fenomen, ako povišicu traži neki crnjo, južnjački firgoš ili nešvabo onda mrš i natovari mu se na kosti kao da je najveći dušman i za svaki problem njega okrivi. Ako je švabo onda je i legenda i ima pravo da traži šta hoće, i ako ne zaslužuje naći će se neki razlog da zasluži.
Sutra kad Dejvis bude htio u Siti ili Real tjerat će se ko crni ciganin i svaki pogrešan pas će se gledati kao da je zabio autogol.
Fascinantan je to fenomen, ako povišicu traži neki crnjo, južnjački firgoš ili nešvabo onda mrš i natovari mu se na kosti kao da je najveći dušman i za svaki problem njega okrivi. Ako je švabo onda je i legenda i ima pravo da traži šta hoće, i ako ne zaslužuje naći će se neki razlog da zasluži.
Sutra kad Dejvis bude htio u Siti ili Real tjerat će se ko crni ciganin i svaki pogrešan pas će se gledati kao da je zabio autogol.
-
- Kontakt:
Stavljaš riječi nekome u usta. Boli mene briga je li Muller Njemac ili Peruanac ili Finac. Miješaš stvari koje nisu ni nalik. Muller je "tjerao" trenere jer nisu imali rezultate i da su ostali Bayern bi potonuo još dublje. Uostalom vidjelo se kada je Flick došao da je bio u pravu. Lewat se žali samo zbog sebe, jer želi da pumpa statistiku i briga ga za sve ostalo. E to je razlika. Ne poredi neuporedivo.sljivo je napisao/la: ↑27 apr 2022, 11:04Onda napiši ovako: Igrac nije iznad kluba osim ako nije svabo, ili ako nema status legende, ili ako nema statistiku. Unosi nemir u svlacionicu osim ako nije svabo, legenda ili nema statistiku. Neka ide, pred penzijom je osim ako nije svabo, legenda ili nema statistiku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da se stvari pogresno percipiraju, vjerujem da bi svi mi zeljeli da Lewa produzi ugovor ali sa nekim razumnim uslovima a ne bogaćenje preko ekipe koja ti je dala sve pa i silne milione tokom svih ovih godina.
Problem je sto se po medijima svasta pise a sigurno pola od tih stvari nema veze sa istinom.
Problem je sto se po medijima svasta pise a sigurno pola od tih stvari nema veze sa istinom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pojedini i dalje žive san kako otjerati Mullera a to se neće desiti nikad.Čovjek je legenda kluba i vjerovatno će završiti karijeru u Bayernu a kasnije preuzeti neku funkciju u klubu.
Inače zakazan je sastanak upravnog odbora 9 maja gdje će se raspravljati o budžetu za transfere.
Inače zakazan je sastanak upravnog odbora 9 maja gdje će se raspravljati o budžetu za transfere.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako Coman ima 17 miliona Lewa sa 50 golova u sezoni treba imati 34, ako to gledamo. Šta se u suštini boduje za novi ugovor? Ako nije ono što Lewa ima, priznanja, konstantu, nije problem, ima statistiku, šta se onda jbn boduje? Koje je nacionalnosti i gdje je bio kao omladinac? I Lewa je legenda ovog kluba, i Alaba je, samo što to niko ne želi da gleda tako, zašto ne znam. Htjeli bi da neko igra džaba, vi bi radili za hiljadu manje a doprinosiš ko pola firme, ili firma do tebe daje više, ahahah. Ja sam da se ili ne ulazi u pregovore sa Lewom, da se proda, ili da se dogovori plata prema onome šta pravi. A ako se proda da se ta plata uloži u igrača koji će ili biti slijedeća legenda ili imati slične statistike. Vi bi mene ubjeđivali da je neki polovnjak Haller neka zamjena i da će Coman, Muller, Sane i Gnabry dati po 20 golova, hajde bježi.Omerbavarac je napisao/la: ↑27 apr 2022, 11:13Mislim da se stvari pogresno percipiraju, vjerujem da bi svi mi zeljeli da Lewa produzi ugovor ali sa nekim razumnim uslovima a ne bogaćenje preko ekipe koja ti je dala sve pa i silne milione tokom svih ovih godina.
Lewa je najbolji igrač u timu i shodno tome ima najveću platu e sad Bayern mu nudi jednogodišnje produženje ugovora sa postojećom platom.To izgleda njemu nije dovoljno on bi želio 3 godine i povećenje plate a već ima 24 mil.
Od ovog nema ništa.
Od ovog nema ništa.
-
- Kontakt:
Šljivo izgleda prati Bayern od Guardiole. Kako su davali one silne golove prije Lewata i kako su osvajali Ligu Prvaka sa Mandžukićem, Gomezom. Nije ti fudbal individualna igra da zavisiš od jednog igrača.
Znači otjerali Mullera i Alabi dati 22 mil godišnje to je kao ispravno.
- Centre forward
- Kontakt:
Baš tako 'lega.Bundesliga je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:05Treba samo pogledati koliko je golova dao u grupnoj fazi a koliko u nokaut fazi. I sve će ti se kazati.
Sigurno da mu je dao više. Tretirali su ga kao Boga. Niko u Bayernu nije imao takav status od kad pratim klub.Centre forward je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:01Ja sam mišljenja da je njemu Bayern više dao nego on Bayernu, i ja bih ga već sutra prodao ako bi došla adekvatna zamjena.
Meni je recimo (još uvijek) glavna poveznica Lewandowskog i LP ona utakmica u dresu Žutih kada je potopio Real sa 4 komada.
U našim redovima, s obzirom na fascinantan broj golova, nema ni blizu takve tekme. Ne umanjujem njegov doprinos, da neko ne pomisli da sam njegov hejter, ali bi sve ono osvojeno vjerovatno osvojili i da je na poziciji devetke bio iole solidan napadač, s obzirom na kvalitet ostatka tima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Baš tako. Kako Šljivo priča ispada da u Bayernu jedino Lewandowski valjaCentre forward je napisao/la: ↑27 apr 2022, 13:12U našim redovima, s obzirom na fascinantan broj golova, nema ni blizu takve tekme. Ne umanjujem njegov doprinos, da neko ne pomisli da sam njegov hejter, ali bi sve ono osvojeno vjerovatno osvojili i da je na poziciji devetke bio iole solidan napadač, s obzirom na kvalitet ostatka tima.

Logično je da Lewat podriva iza kulisa jer mu je u interesu da sa barcom potpiše na tri godine za 30 milki, jer iduće godine sa 35 na leđima i kad barca potpiše nekog drugog prošla baba s kolačima. A ne može ići frontalno jer je i njemu jasno da mu ne gine još jedna godina s vama.
A da njemci protežiraju svoje nauštrb ausländera je općepoznato, i to svugdje, ne samu u fussbalu. Od ausländera se uvijek traži više i nikad nije dovoljno, svaki potez je pod povećalom, zasluge su timske a greške samo tvoje kamerad. No, zato su tu Raiola, Zahavi, Mendes, Barnett... pa tamo gdje je bitno (lovica) stvari ipak dođu na svoje, od tapšanja po ramenu i hvalospjeva se ne živi.
A da njemci protežiraju svoje nauštrb ausländera je općepoznato, i to svugdje, ne samu u fussbalu. Od ausländera se uvijek traži više i nikad nije dovoljno, svaki potez je pod povećalom, zasluge su timske a greške samo tvoje kamerad. No, zato su tu Raiola, Zahavi, Mendes, Barnett... pa tamo gdje je bitno (lovica) stvari ipak dođu na svoje, od tapšanja po ramenu i hvalospjeva se ne živi.
-
- Kontakt:
Jest, eto umrijet će od gladi ako umjesto 35 miliona dobije 25. Ne igra on za kupone u Bayernu.
Nikad ne bi dao Lewi toliki novac, posebno jer je u godinama. Moze on dati jos mnogo 1-2 sezone ali ako mozemo zaraditi nesto novca na njemu, ciao. Niko nije nezamjeniv.
Generalno imamo odlican tim, fali tu bek, stoper i sira klupa. Problem je sve to postaviti na terenu a za to treba dobar trener.
Generalno imamo odlican tim, fali tu bek, stoper i sira klupa. Problem je sve to postaviti na terenu a za to treba dobar trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.