Upravo toga je mene strah sada sto Cavsi imaju prvi pick i 4. pick, a moguce da uzmemo Irvinga i da propustimo Derricka, a Derrick napravi vecu karijeru, ili obrnuta situacija uzmemo Derricka a Irving se pokaze kao bolji igrac. Joj yebem ti draft i te silne opcije. Jos 4 dana patnje i muke, a onda se nervirati oko lock outa da li ce biti ili ne.dema je napisao/la:June 19, 1984: Portland takes Sam Bowie with the 2nd pick in the NBA Draft, skipping over UNC's Michael Jordan
hvala Portlandu
Irving i Kanter sta ces bolje i imas idealan dvojac,koji ce se strasno dobro nadopunjavat.adriano_leite je napisao/la:Upravo toga je mene strah sada sto Cavsi imaju prvi pick i 4. pick, a moguce da uzmemo Irvinga i da propustimo Derricka, a Derrick napravi vecu karijeru, ili obrnuta situacija uzmemo Derricka a Irving se pokaze kao bolji igrac. Joj yebem ti draft i te silne opcije. Jos 4 dana patnje i muke, a onda se nervirati oko lock outa da li ce biti ili ne.dema je napisao/la:June 19, 1984: Portland takes Sam Bowie with the 2nd pick in the NBA Draft, skipping over UNC's Michael Jordan
hvala Portlandu
Mozel brate link?adriano_leite je napisao/la:Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.
Evo citam od ovog lika sto je na twitteru, izgleda neki insajder, zna dosta stvari i cesto on sto kaze, to se i desi.BIHfan je napisao/la:Mozel brate link?adriano_leite je napisao/la:Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.
Evo ja citam da nasi oce da naprave trejd Korver+draft pick za O.J. Mayo.
Hmmm, pa kontam sad sta bi mi dali minesoti? Njima treba centar ili suter. Asik, Korver ? Ne vjerujem da cemo mi Beasleya uzeti, jer nam nije potreban. Imamo deset puta boljeg Denga i nama je da uzmemo sutera.adriano_leite je napisao/la:Evo citam od ovog lika sto je na twitteru, izgleda neki insajder, zna dosta stvari i cesto on sto kaze, to se i desi.BIHfan je napisao/la:Mozel brate link?adriano_leite je napisao/la:Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.
Evo ja citam da nasi oce da naprave trejd Korver+draft pick za O.J. Mayo.
http://twitter.com/#!/Probballdraft tu ima i dosta stvari vezano za ostale klubove, ali bazira se trenutno na draft i moguce trejdove na dan drafta.
Asik i Taj su untradable kako kaze ovaj izvor. Medjutim vjerovatno mozete im dati ovogodisnje pickove i mozda Korvera, jer njima je dobar suter prijeko potreban. Beasley bi igrao trojku a Deng dvojku, to bi bilo strasno za protivnike, jer malo koja dvojka moze cuvati Denga ili Beasleya. Beasley je odlican scorer, sto svakako Bullsima treba, jos neku dvojku sutera naci za klupe i imate strasan tim.BIHfan je napisao/la:
Hmmm, pa kontam sad sta bi mi dali minesoti? Njima treba centar ili suter. Asik, Korver ? Ne vjerujem da cemo mi Beasleya uzeti, jer nam nije potreban. Imamo deset puta boljeg Denga i nama je da uzmemo sutera.
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=43ez25gadriano_leite je napisao/la:Asik i Taj su untradable kako kaze ovaj izvor. Medjutim vjerovatno mozete im dati ovogodisnje pickove i mozda Korvera, jer njima je dobar suter prijeko potreban. Beasley bi igrao trojku a Deng dvojku, to bi bilo strasno za protivnike, jer malo koja dvojka moze cuvati Denga ili Beasleya. Beasley je odlican scorer, sto svakako Bullsima treba, jos neku dvojku sutera naci za klupe i imate strasan tim.BIHfan je napisao/la:
Hmmm, pa kontam sad sta bi mi dali minesoti? Njima treba centar ili suter. Asik, Korver ? Ne vjerujem da cemo mi Beasleya uzeti, jer nam nije potreban. Imamo deset puta boljeg Denga i nama je da uzmemo sutera.
BIHfan je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=43ez25gadriano_leite je napisao/la:Asik i Taj su untradable kako kaze ovaj izvor. Medjutim vjerovatno mozete im dati ovogodisnje pickove i mozda Korvera, jer njima je dobar suter prijeko potreban. Beasley bi igrao trojku a Deng dvojku, to bi bilo strasno za protivnike, jer malo koja dvojka moze cuvati Denga ili Beasleya. Beasley je odlican scorer, sto svakako Bullsima treba, jos neku dvojku sutera naci za klupe i imate strasan tim.BIHfan je napisao/la:
Ja bi ovako najradije.![]()
Ma neka Beasleya u Minesoti, luda je to glava. Moze biti problematican ili da se nadrogira nedaj Boze pa nama bi onda problemi nastali. Kolko dugo smo trubili za suterom kakav je Korver(jest malo zakazao u finalu istoka jbga i protiv hawksa), ali bice i Kyle jos bolji sledece sezone. Jako je fin momak i ove sezone je uveliko popravio svoju odbranu.
Mi trebamo dovest sutera nekog koji je free agent i ovim pickovima mozda ubodemo nekog dragulja kao Gibsona prije dvije godine i ja zadovoljan. Ne bi ja mjenjao nesto sto je odlicno funkcionisalo prosle sezone, samo nadogradio.![]()
Affalo ima onu opciju qualify offer sto znaci da ce Denver moci izjednacit svaku datu ponudu. Valjda bude dovoljno 15 miliona za 3 godine. Precemo onda oko 2 miliona salary capa i plus ako koji rookie bude zadovoljio nas i on neki mali ugovor. To bi bilo fenomenalno.
ljudi staje vama?...evo o tome sam maloprije slusao i niko nije za to, a bogami i od navijaca koga god da sam upitao kazu da bib ila najveca glupost koju bi Bullsi napravi... cuj majketi mi trebamo sutera, a trazimo nesto skroz drugo....mi bi Denga da igra ?...pa nama ljudi treba suter koji ce sam sebi napraviti sut i toliko nam treba suter, a mi bi ti bi brate u tom tradu jos dao i KorveraBIHfan je napisao/la:
Pa bolje da uzmemo Michael Redda onda, ako je Carter prva opcija.SaltCityAttack je napisao/la:Sem Smith kaze kako nebi trebali traziti SG na ovom draftu, jer jedino da je lotery pick mogli bi naci ono sto nama zaista treba ...kaze kako bi Bullsi trebali na SG uzeti V.Cartera za slijedecu sezonu, a sa drafta kao 28 i 30 pick uzeti igrace poput JaJuan Johnson, 6-10 power forward, Nolan Smith, 6-3 point guard...To su igraci koji bi sigurno upali u rotaciju i mogli bi pomoci ekipi...sad ne znam mi bi fakticki imali cetvoricu PF u ekipi, je ri Noahova je to prirodna pozicija, ali igra na cetarskoj poziciji...V. Carter bi nam pomogao ofanzivno, ali defanzivno svi znamo koliko bi izgubili, ali uvjek ce biti tu Brewer i Bogans koji ce pomoci po tom pitanju.
Ma kakvi Bogi ostaje, covjek me kupio u ovom playoffu. Igrao je odlicno i nama treba takvih igraca.SaltCityAttack je napisao/la:Forman: Bulls will draft best available players, won't target needs
Evo sta Forman rece...mozda je i bolje, jer ako nema nekog sutera koji nam zaista moze pomoci zasto da ne uzmemo nekog ko bi mogao biti od neke vece koristi u buducnosti ...sa njima bi barem imali jos jacu klupu
Ovo je ono sto sam ja pisao par puta,a neko je pisao kako Bogans ima ugovor garantovan i ovu godinu...ipak mozemo ako hocemo i njegove love se otarasiti jer nasa je opcija ako ga zelimo ostaviti i slijedecu sezonu...ipak vjerovatno ce ga ostaviti, jer su bili zadovoljni sa njim u odbranbenim zadatcima
n non-draft news, Forman wouldn't say whether the Bulls planned to pick up their team option on Keith Bogans by the July 10 deadline. And he said Omer Asik is recovering from his fractured fibula, which should be at full strength by July
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.