FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mogla je i zvanična početi s nekim hajcom, bar suptilno
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bila je priča da ne može otići na dvije posudbe u istoj sezoni. Ako je to tačno, jedino ostaje da je raskinuo ugovor sa Stokeom i odustao od $$$. Nadam se da je u tom slučaju potpisao kod nas makar na 1,5 godinu.
Senner brate sretno, izdrži, dovimo za tebe
Senner brate sretno, izdrži, dovimo za tebe

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ma pisalo se stranica i stranica ovdje o tome i vrlo je jasna stvar, uspijeh samog kluba ne bojkotuje niko. Sve i jedan navijac zeli da FKS dogura daleko, i svaki navijac je dao maksimalno strpljenja, islo je nas dosta ovdje do Zenice svaku utakmicu, i onda se po istim tim navijacima popishaju, prvo tim sto se Mirza postavio za šefa i samo kad je on u pitanju mozes napisat tih 10 stvari za DA bojkotu.Amcho1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:34Pozdravljam tvoju/vasu odluku i predlažem kada budete imali 10 minuta slobodnog vremena, da sjedete i na papir napišete 10 stvari, na jednu stranu DA bojkotu, na drugu stranu NE bojkotu, slika po ovoj metodi će vam biti mnogo jasnija. Bitno je uključiti emocije, želje i očekivanja, a inat ostaviti po strani, vaga će pokazati svoje, kao da donosite neku životnu odluku.NazorUso je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:21Vrancic je odlican igrac. Nerealno mi je da dolazi u nasu ligu. Dao Bog da dodje i bude na nivou.
Ono sto mogu reci za sebe i momke koje znam : Pozdravljamo eventualni dolazak Vrancica, zelimo da bude najbolji u ligi, ali ostajemo pri BOJKOTU !!!
Cisto da se razjasni zbog ovih "Jos Vrancic i pola ovih ce prestati s bojkotom" !!!
Dosta toga jos ima sto se desava po klubu i za sto se uopste bojkotuje, ukaljuje se ugled kluba i dosta se ima pisat…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Više od 1.5 god. Jer se odrekao vjerovatno većih para.SarajevoForza je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:43Bila je priča da ne može otići na dvije posudbe u istoj sezoni. Ako je to tačno, jedino ostaje da je raskinuo ugovor sa Stokeom i odustao od $$$. Nadam se da je u tom slučaju potpisao kod nas makar na 1,5 godinu.
Senner brate sretno, izdrži, dovimo za tebe![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hahahaha okej onda, kako si samo to uspio povezati sa Čajićem ne ide mi u glavuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:18ma ne smeta mi brate moj, kontam da ne mislis na cajica![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bio sam skroman jer nakon 1,5 godine ovdje može uvijek negdje egzotično otići za posljednji veliki ugovor. Ne mogu ni zamisliti euforiju ako potpiše kod nas na duži period, ubjedljivo najveće ime koje dolazi u našu ligu, aBd da to ime i opravda na terenu.Benkara21 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:44Više od 1.5 god. Jer se odrekao vjerovatno većih para.SarajevoForza je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:43Bila je priča da ne može otići na dvije posudbe u istoj sezoni. Ako je to tačno, jedino ostaje da je raskinuo ugovor sa Stokeom i odustao od $$$. Nadam se da je u tom slučaju potpisao kod nas makar na 1,5 godinu.
Senner brate sretno, izdrži, dovimo za tebe![]()
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Mnogi su osjedili prijatelju, apaurini su naša svakodnevica, možda je do mene ali ja trenutno vidim mnogo više pozitivnih stvari/ više nego što sam ikad vidio, a na drugu stranu stavljam Mirzu i ekipu jer znam da su oni kratkotrajni.Chony533 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:44Ma pisalo se stranica i stranica ovdje o tome i vrlo je jasna stvar, uspijeh samog kluba ne bojkotuje niko. Sve i jedan navijac zeli da FKS dogura daleko, i svaki navijac je dao maksimalno strpljenja, islo je nas dosta ovdje do Zenice svaku utakmicu, i onda se po istim tim navijacima popishaju, prvo tim sto se Mirza postavio za šefa i samo kad je on u pitanju mozes napisat tih 10 stvari za DA bojkotu.Amcho1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:34Pozdravljam tvoju/vasu odluku i predlažem kada budete imali 10 minuta slobodnog vremena, da sjedete i na papir napišete 10 stvari, na jednu stranu DA bojkotu, na drugu stranu NE bojkotu, slika po ovoj metodi će vam biti mnogo jasnija. Bitno je uključiti emocije, želje i očekivanja, a inat ostaviti po strani, vaga će pokazati svoje, kao da donosite neku životnu odluku.NazorUso je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:21Vrancic je odlican igrac. Nerealno mi je da dolazi u nasu ligu. Dao Bog da dodje i bude na nivou.
Ono sto mogu reci za sebe i momke koje znam : Pozdravljamo eventualni dolazak Vrancica, zelimo da bude najbolji u ligi, ali ostajemo pri BOJKOTU !!!
Cisto da se razjasni zbog ovih "Jos Vrancic i pola ovih ce prestati s bojkotom" !!!
Dosta toga jos ima sto se desava po klubu i za sto se uopste bojkotuje, ukaljuje se ugled kluba i dosta se ima pisat…

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Hvala na prijedlogu, cijenim i pozdravljam. Razlozi zbog kojih smo za bojkot smo naveli. I vjeruj mi, nije nam bilo lako na samom sastanku donijeti konacnu odluku. Moja sezonska ceka ko zapeta puska, da se smijeni ovo trojstvo i da sijevne iz djepa na ulazu na zapadnu tribinu...Amcho1 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:34Pozdravljam tvoju/vasu odluku i predlažem kada budete imali 10 minuta slobodnog vremena, da sjedete i na papir napišete 10 stvari, na jednu stranu DA bojkotu, na drugu stranu NE bojkotu, slika po ovoj metodi će vam biti mnogo jasnija. Bitno je uključiti emocije, želje i očekivanja, a inat ostaviti po strani, vaga će pokazati svoje, kao da donosite neku životnu odluku.NazorUso je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:21Vrancic je odlican igrac. Nerealno mi je da dolazi u nasu ligu. Dao Bog da dodje i bude na nivou.
Ziv bio drug !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista dok zvanična neobjavi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Derbi sa komsijama je u pitanju.
Kako saznaje Faktor od izvora iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, travnjak Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase neće biti gotov, odnosno neće dobiti dozvolu za igranje utakmica u spomenutom terminu.
Kako nam je objašnjeno, prirodna trava, odnosno busenje je postavljeno krajem prošle godine, ali sada mora proći određeni period (vegetacioni ciklus) kako bi se trava "primila", a nakon čega bi bilo izvršeno i ojačavanje, tačnije šivanje hibrida.
Loše vremenske prilike u Sarajevu, odnosno minusi koji su konstantni, produžili su period vegetacije.
Kako saznaje Faktor od izvora iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, travnjak Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase neće biti gotov, odnosno neće dobiti dozvolu za igranje utakmica u spomenutom terminu.
Kako nam je objašnjeno, prirodna trava, odnosno busenje je postavljeno krajem prošle godine, ali sada mora proći određeni period (vegetacioni ciklus) kako bi se trava "primila", a nakon čega bi bilo izvršeno i ojačavanje, tačnije šivanje hibrida.
Loše vremenske prilike u Sarajevu, odnosno minusi koji su konstantni, produžili su period vegetacije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
. Veliki gradski derbi između Sarajeva i Željezničara, koji je jesenas prolongiran za proljetni dio sezone, zakazan je za 8. mart, ali kako sada stoje stvari, neće biti odigran na Koševu!
HIBRID NA ČEKANJU
Koševo pod sniježnim prekrivačem: Gdje će Sarajevo ugostiti Zrinjski?
- Niko u ovom trenutku ne može jasno i precizno reći kada će se moći igrati utakmice na stadionu Koševu. Sve zavisi od vremenskih prilika u martu. Jasno je da Sarajevo neće moći igrati na Koševu u prvom kolu proljetnog dijela sezone protiv Zrinjskog (25. februara), a ne može igrati ni derbi (8. marta, op. a.) - potvrđeno je za Faktor iz FSBiH.
Prema našim informacijama, Bordo klub će Zrinjski ugostiti na Bilinom polju u Zenici, odakle će izabranici Mirze Varešanovića morati "seliti" nakon tog meča jer iz FSBiH žele sačuvati teren za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i meč protiv Islanda (23. mart).
Kao opcija za igranje gradskog derbija spominje se stadion Mladosti u Doboju kod Kaknja, koji je bio opcija i u novembru prošle godine prije nego što je Komitet za takmičenje FSBiH prolongirao najveću bh. utakmicu za proljetni dio sezone. Na kraju, nije isključena opcija ni da se derbi ponovo odgodi...
Znaci postoji mogucnost da igramo tri kola na tri razlicita stadiona

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Yeah bit super Mario, welcome to my barrio 
Hajde Mario
Suljic odlican prvu polusezonu,ovu katastrofa.Sve u svemu hvala i sretno.Zao mi je sto je pokvario dobar dojam iz prvog mandata i ono malo po povrtaku.Treba paziti sa povratnicima,uvijek sam za to da se kvalitetan igrac vrati ali samo ako volja postoji.

Hajde Mario

Suljic odlican prvu polusezonu,ovu katastrofa.Sve u svemu hvala i sretno.Zao mi je sto je pokvario dobar dojam iz prvog mandata i ono malo po povrtaku.Treba paziti sa povratnicima,uvijek sam za to da se kvalitetan igrac vrati ali samo ako volja postoji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: benko21, EastMadness, HordasFks, HyperOS, Sinfoc1986 i 102 gosta.