AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- CROtorious
- Kontakt:
Re: AC Milan
Tako je Tomori okreni glavu da te ne pogodi slucajno i pusti loptu u gol.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- muha milanez
- Kontakt:
Katastrofa malo reći, kako izgledamo kao da protiv Liverpoola igramo,a ne protiv yebene spezie
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja evo ne znam,nikako mi nije jasno kako ovako ocajno igraju ovu tekmu,bas mi nije jasno
Realno zaslužili su ljudi. Stvarno je neshvatljivo šta nije u redu sa ovom utakmicom, ali baš ništa ne funkcioniše od samog početka.
A i ovaj što je dao gol, sad je dao ovakav i više nikad u životu neće.
Ono što ne kontam, šta koji qurac guraš Dalota koji će 95% nazad u Mančester na ljeto umjesto Kalulua koji je tvoj igrač i koji nije ništa lošiji, čak naprotiv.
A i ovaj što je dao gol, sad je dao ovakav i više nikad u životu neće.

Ono što ne kontam, šta koji qurac guraš Dalota koji će 95% nazad u Mančester na ljeto umjesto Kalulua koji je tvoj igrač i koji nije ništa lošiji, čak naprotiv.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovdje nas jedino sudija moze izvuci, npr dva crvena za speziju i 3 penala ( jedan bi zlatan fulio )....
Zasluzili su da izgube. Nista pokazali nisu. I sigurno ce nam Mandzo unaprijediti igru...cccc koja glupost
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dosao mi prijatelj sa porodicom na kahvu i izgubimo od Lilla, otisao ja kod njega i izgubimo od Atalante, dosao opet veceras i gubimo.. Do kraja sezone necu vise da ga vidim!!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Al ovo je za izučavanja, kako je moguće da su ovako loši, kao da nisu nikad zajedno igrali.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Samo izbijati lopte , proći će jedna kao što je prošlo i u prvih 75 min , ali u qrcu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma haman i ja
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ovo je mirisalo na belaj od samog početka; igra direktni copy/paste prethodnih 7 katastrofalnih sezona. Protok lopte nula, vezna linija ne postoji, niti zna šta će s loptom. Ibra već drugi meč u nizu izgleda jako, jako slabo.
Kao što rekoh ranije, da mi uopšte dođemo do CL plasmana trebat će nam dosta golova Leaoa, Rebića i Mandže. Yebeni Saponara kojeg sam neki dan spominjao kao anti-talenta, lafo novi Kaka, je očitao bukvicu i Bennaceru i Hakanu.
Svašta bih napisao, ali ako već moraš zijaniti, bolje protiv ovih luzera nego protiv Intera i Rome za 6p odnosno ukupno 12p
Kao što rekoh ranije, da mi uopšte dođemo do CL plasmana trebat će nam dosta golova Leaoa, Rebića i Mandže. Yebeni Saponara kojeg sam neki dan spominjao kao anti-talenta, lafo novi Kaka, je očitao bukvicu i Bennaceru i Hakanu.
Svašta bih napisao, ali ako već moraš zijaniti, bolje protiv ovih luzera nego protiv Intera i Rome za 6p odnosno ukupno 12p

-
- Kontakt:
I onda mi neko kaže dobro odrađen mercato. Najgore odrađen prelazni rok u istoriji.
Koliko je glup ovaj komentator na Areni boze sacuvaj ko se sve bavi komentatorskim poslom.
- Beduin
- Kontakt:
Samo Dalota ostaviti jer je ogroman potencijal, hhh. Meitea takodjer, sve je bolji.
U biti uzasna utakmica i svi ocajni u ekipi. Idemo dalje.
U biti uzasna utakmica i svi ocajni u ekipi. Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da su se dovela pojačanja a ne likovi kao Meite i Mandžukić imao bi koga ubaciti. Eto kakve veze ima.
Ubi nas Spezia kao da je Atalanta 
@celikmilan ako tebi startnih 11 i klupa takva kakva jest nije dovoljna da pobjedis Speziu o čemu onda pričamo.
Jednostavno danas ništa nije išlo i to je to.

@celikmilan ako tebi startnih 11 i klupa takva kakva jest nije dovoljna da pobjedis Speziu o čemu onda pričamo.
Jednostavno danas ništa nije išlo i to je to.
Il Club più titolato al mondo!
Glupost je ovdje traziti loseg pojedinica i govoriti ovoga ostaviti,sto su ovoga doveli. Veceras su svi bili toliko losi da niti jedan ne zasluzuje prolaznu ocjenu,osim Donarume. Znaci izasli su na teren,a kao da nisu na njemu,pa nisu je.beni sut u okvir gola uputili za 90min