AA23 je napisao/la: ↑29 nov 2019, 12:35Moja preporuka - ako možeš da dobaciš, gledao sam dosta reviewsa, te Logitechove su OK ali su dosta lomljive i lahko se kvare (bar se žalili ljudi)
http://us.coolermaster.com/product/Deta ... mh751.html
160 KM - plus.ba
Vani jesu ove malo skuplje, ali kod nas je žara svakako svaka cijena pogotovo za ove periferijske uređaje, nego za ove sluške -
Najbolji mikrofon bukvalno, tako je dobar da čak dere i G PRO X i druge u tom segmentu, a osim toga imaš i MH752 (10 KM skuplji) sa 7.1 surround sistemom i usb priključkom.
Ove su jedne od best buy slušalica ako već planiraš da izdvojiš novac za njih, nećeš se pokajati - zasnovane su na starom TekStar modelu i ovo je kažu jedan od najvećih pogodaka što se tiče tržišta za slušalice.
Imaš tu i Razer Kraken 7.1 150 KM, ja ću uzeti ReDragon Zeus (115KM) najvjerovatnije (Uni Expert), jer kod nas je svakako sve katastrofa što se tiče cijena, vani znaju spustiti na 40$, kod nas ispod 150 ne možeš naći kvalitetnih slušalica.
Da mi je veći budžet, odmah bih otišao na ove Cooler Masterove, nevjerovatne su, pogledaj neke reviewse oko njih -

Pogledat ću i ove.
Meni su daleko najbolje slušalice što sam imao priliku iskusiti ih HyperX Cloud 2, uzivancija samo takva, brutalne su. Ali nema ih ispod 200 KM kod nas.