Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Samo neka ga prodaju,da ga vise ne trpimo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dokaz da Gusto ne zna braniti svoju stranu, što je najgore na početku prošle sezone smo doveli trenera za prekide i nismo napredovali sekunde po tom pitanju.
Da budem iskren ovo su normalne stvari kod nestabilnih ekipa koje nemaju WC golmana i štopera.
- wadethegreat
- Kontakt:
Bayern hoce Gittensa…
Jackson Italija najbolje opcija I za njega I za klub. Haj ti jaro svojim putem.
Neće on u Italiju nemaju talijani ppara za njega, jedino da mi uzmemo Yildiza u zamjenu, ali nemoguće je msmwadethegreat je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:06Bayern hoce Gittensa…
Villa, Njuka, haha a možda i Arsenal se bude raspitivao ne bih se iznenadio
Palmeiras prvi u grupi završio, Estevao odigrao super turnir zasad, super zanimljivo će ih biti vidjeti protiv PSGa sad, da vidimo kako će se mali snaći
Napokon lijevo krilo
Da vidimo koliko može, ovo mi se sviđa, nadam se da sad idu po štopera, može Hato, a zatim i na golmana
- wadethegreat
- Kontakt:
Top iskreno i po stilu i po svemu bas ciljano pojacanje.
Jos kad bi kako mogli Fofanu da se takmice...
Ja bih Hata odmah uzeo i Guehija ili Diomandea.
Hato moze Colwilla i Cucurellu mijenjati.
Jos kad bi kako mogli Fofanu da se takmice...
Ja bih Hata odmah uzeo i Guehija ili Diomandea.
Hato moze Colwilla i Cucurellu mijenjati.
- superFrankie
- Kontakt:
Hata zele jos i Liverpool i Arsenal. Trebali bi malo pozuriti oko njega ako smo zainteresirani
Nije on gotov igrač jeste talenat super, ali nije smak svijeta ako ga neko drugi uzme, ono što ja vidim jest da Arsenalu i Liverpulu on ne treba recimo ili bar ne kao nama, Arsenal ima Kalafiorija, Luis Skelija i Zincenka, a Liverpul doveo sad Kerkeza, mada bi mogli ostati bez Robertsona i Cimikasa, Hinkapi iz Leverkuzena je isto na listi želja, on je i bolji, ali i skupljisuperFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:00Hata zele jos i Liverpool i Arsenal. Trebali bi malo pozuriti oko njega ako smo zainteresirani
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja imam traume od prezimena Fofana. Podsjećaju me na povrede.
Sta je sa onog napadaca, sto je bio po pozajmicama, isto neki FofanaPensioner26 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:09Ja imam traume od prezimena Fofana. Podsjećaju me na povrede.
Ukratko nema nista od njega, nekako mi je ovaj nizak i fizički inferioran, mali iz Lyona, nakon Gittensa ne vjerujem da ćemo ić po još jedno lijevo kriloSoba je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:38Sta je sa onog napadaca, sto je bio po pozajmicama, isto neki FofanaPensioner26 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:09Ja imam traume od prezimena Fofana. Podsjećaju me na povrede.
- superFrankie
- Kontakt:
Dobar je Hincapie, nema sta, ali Hato je puno veci potencijal. Svakako ni jedan ne bi bio starter pored Colwilla i Cucurelle, ali mislim da bi tu Hato bio idealno rjesenjeIQ200 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:20Nije on gotov igrač jeste talenat super, ali nije smak svijeta ako ga neko drugi uzme, ono što ja vidim jest da Arsenalu i Liverpulu on ne treba recimo ili bar ne kao nama, Arsenal ima Kalafiorija, Luis Skelija i Zincenka, a Liverpul doveo sad Kerkeza, mada bi mogli ostati bez Robertsona i Cimikasa, Hinkapi iz Leverkuzena je isto na listi želja, on je i bolji, ali i skupljisuperFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:00Hata zele jos i Liverpool i Arsenal. Trebali bi malo pozuriti oko njega ako smo zainteresirani
- superFrankie
- Kontakt:
David Datro Fofana, nista, bio na posudbi i ozljedio se. Ovo ljeto cemo ga pokusati prodati, ako nam ne uspije ide nova posudba.Soba je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:38Sta je sa onog napadaca, sto je bio po pozajmicama, isto neki FofanaPensioner26 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:09Ja imam traume od prezimena Fofana. Podsjećaju me na povrede.
Sto se krila tice, sumnjam da ce uz Gittensa doci neko drugo pravo krilo, ali vjerujem da ce stici neko od Kudusa, Pedra, Ekitikea ili Rogersa, koji pokrivaju i poziciju lijevog krila a i ostale pozicije u napadu
Bravo za analizu, sve se to zna odavnosuperFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 19:27David Datro Fofana, nista, bio na posudbi i ozljedio se. Ovo ljeto cemo ga pokusati prodati, ako nam ne uspije ide nova posudba.Soba je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:38Sta je sa onog napadaca, sto je bio po pozajmicama, isto neki FofanaPensioner26 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 17:09Ja imam traume od prezimena Fofana. Podsjećaju me na povrede.
Sto se krila tice, sumnjam da ce uz Gittensa doci neko drugo pravo krilo, ali vjerujem da ce stici neko od Kudusa, Pedra, Ekitikea ili Rogersa, koji pokrivaju i poziciju lijevog krila a i ostale pozicije u napadu
- superFrankie
- Kontakt:
Lyon izbacen u drugu ligu, mozda se otvara sansa da Fofanu dovedemo povoljno
Ako prodjemo vcrs idemo na Benfiku, pa onda Botafogo ili Palmeiras. Ovo ako se ne iskoristi nezz. Da li može Estevao igrati ako prodje Palmeiras protiv nas. Hajde bre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.