Jes' da je ovaj zadnji 600 eurića, al' je i tonbe
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Jel može to, da ti uradi ovaku istuBosniacum Lilium je napisao/la: odneses covjeku u Visoko sliku, on ti uradi istu za 200 maraka![]()
Moze.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jel može to, da ti uradi ovaku istuBosniacum Lilium je napisao/la: odneses covjeku u Visoko sliku, on ti uradi istu za 200 maraka![]()
Nisam znao za to, ako može
Jel' to u Kožari, il' kod nekog u privatnoj radnjisamo_lijevo je napisao/la: Moze.
Mozda odmah nadjes slicnu.Normalno izaci ce skuplje jer moraju vaditi mustru itd.
Kozara je propalario_Ferdy88 je napisao/la:Jel' to u Kožari, il' kod nekog u privatnoj radnjisamo_lijevo je napisao/la: Moze.
Mozda odmah nadjes slicnu.Normalno izaci ce skuplje jer moraju vaditi mustru itd.
imal mene tu?Bosniacum Lilium je napisao/la:da, samo nadji nekog dobrog majstora![]()
ljudi trebate se raspitivati kako statreba znati sve ljude, od onih klosara, preko normala raje pa do one gospode
Upravo sam dobio ideju za novi biznis
![]()
![]()
treba imati uvijek konkurenciju.EDIT: svidja mi se ta konkurencija ako nije prevelika i zdrava, to je isto dobra stvar za nas
Lakse ti je onda na pijacu otici nego za smece davati pare,skupi pare i uzmi pravu jaknu bolje kvalitetno imati nego smece nosati na sebi.soxx je napisao/la:Momci imal kakvih jakni u New Yorkeru i po koliko su ?
e to kolegasamo_lijevo je napisao/la:Sada je zakon raditi tasne,torbe.Ide ko halva.Vidis sta nosaju ove sponzoruse ala Kim i eto para.Pacijentica danas ne fali barem sto se tice toga.Jedva cekaju da imaju tasnu ko njihovi uzori.
I hrana je zakon.Tu je bas tesko propasti.Bosniacum Lilium je napisao/la:e to kolegasamo_lijevo je napisao/la:Sada je zakon raditi tasne,torbe.Ide ko halva.Vidis sta nosaju ove sponzoruse ala Kim i eto para.Pacijentica danas ne fali barem sto se tice toga.Jedva cekaju da imaju tasnu ko njihovi uzori.to je dobro, na to sam skroz zaboravio. Ko kad seljak zna sta je moda
Zato trebam partnere iz struke, koje se razumiju u tu oblast u koju se investira
Ovo sve i nije losa stvar, ko ima kapitala naravno. Ne moze isteci rok, koza je uvijek u modi i ne treba neko aman zaman skladistenje
Na te principe se vecinom svode moje ideje. Zato bih uvijek izbjegavao biznis sa hranom, picem, zivotinjama i sl.
Ili npr. uvoz auta, to bi svi danas, a nije to neka zarada kad sagledas sve troskove + vrijeme koje ulozis da nadjes to auto i ovdje da ga prodas
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 25 gostiju.