Mario je dobar igrač i veliko ime, mislim da bi nam više mogao pomoći Čajić nego on a puno manje love.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 feb 2023, 19:37Yeah bit super Mario, welcome to my barrio
Hajde Mario![]()
![]()
Suljic odlican prvu polusezonu,ovu katastrofa.Sve u svemu hvala i sretno.Zao mi je sto je pokvario dobar dojam iz prvog mandata i ono malo po povrtaku.Treba paziti sa povratnicima,uvijek sam za to da se kvalitetan igrac vrati ali samo ako volja postoji.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A sto se Jakirovic odrekao igraca poput Vrancica? Ne ide mi u glavu da mu ne moze valjat' u Rijeci
-
- Kontakt:
Rijeka ima minimalne šanse za Evropu, mislim da im se ne isplati plaćati ga toliko. Otjerali su "zvijezde", a doveli jeftinije igrače, jer nema poente da troše ogromne pare za nešto što je možda u praksi i nedostižno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klix.ba potvrdio

evo ga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TRANSFER BOMBA S KOŠEVA
Povremeni reprezentativac BiH Mario Vrančić je novi nogometaš Sarajeva
Nogometaš s takvom međunarodnom karijerom još nije igrao u Premijer ligi BiH, a na Koševo dolazi kao slobodan igrač, nakon što je u januaru napustio redove hrvatskog prvoligaša Rijeke.
Nakon višednevnih pregovora sa vlasnikom Ismirom Mirvićem i direktoricom Ajlom Alimanović konačno su dogovoreni svi detalji Vrančićevog dolaska na Koševo i uskoro će saradnja biti ozvaničena.
Kako saznajemo iz provjernih izvora, Vraničić će u narednih dan-dva potpisati ugovor, nakon čega će se priključiti koševskom ligašu.
Prava je to transfer "bomba", s obzirom da je riječ o veznom nogometašu koji je u karijeri odigrao 76 utakmica u Bundesligi, 20 u engleskom Premiershipu, a u dvije najjače druge lige na svijetu odigrao je 133 utakmice u engleskom Championshipu i 83 u popularnoj njemačkoj "Cvajti".
Vrančić je rođen u Slavonskom Brodu, a kao dijete je otišao u Njemačku gdje je počeo trenirati nogomet u ekipi Kesselstadta.
Potom je sa 15 godina prešao u Mainz, a nogometni put ga je dalje vodio u Ahlen, drugi tim Borussije Dortmund, Paderborn i Darmstadt odakle je 2017. godine otišao u Englesku.
Na Otoku je nosio dresove Norwicha i Stoke Cityja za koji je prošle sezone odigrao 35 utakmica i koji ga je početkom ove sezone posudio Rijeci.
Vrančić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao 2015. godine, a ukupno je sakupio šest nastupa.
Povremeni reprezentativac BiH Mario Vrančić je novi nogometaš Sarajeva
Nogometaš s takvom međunarodnom karijerom još nije igrao u Premijer ligi BiH, a na Koševo dolazi kao slobodan igrač, nakon što je u januaru napustio redove hrvatskog prvoligaša Rijeke.
Nakon višednevnih pregovora sa vlasnikom Ismirom Mirvićem i direktoricom Ajlom Alimanović konačno su dogovoreni svi detalji Vrančićevog dolaska na Koševo i uskoro će saradnja biti ozvaničena.
Kako saznajemo iz provjernih izvora, Vraničić će u narednih dan-dva potpisati ugovor, nakon čega će se priključiti koševskom ligašu.
Prava je to transfer "bomba", s obzirom da je riječ o veznom nogometašu koji je u karijeri odigrao 76 utakmica u Bundesligi, 20 u engleskom Premiershipu, a u dvije najjače druge lige na svijetu odigrao je 133 utakmice u engleskom Championshipu i 83 u popularnoj njemačkoj "Cvajti".
Vrančić je rođen u Slavonskom Brodu, a kao dijete je otišao u Njemačku gdje je počeo trenirati nogomet u ekipi Kesselstadta.
Potom je sa 15 godina prešao u Mainz, a nogometni put ga je dalje vodio u Ahlen, drugi tim Borussije Dortmund, Paderborn i Darmstadt odakle je 2017. godine otišao u Englesku.
Na Otoku je nosio dresove Norwicha i Stoke Cityja za koji je prošle sezone odigrao 35 utakmica i koji ga je početkom ove sezone posudio Rijeci.
Vrančić je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine debitovao 2015. godine, a ukupno je sakupio šest nastupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jaoooooo hahahahahahaha znas sto njega zovu Sampras?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem majke mi eto

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
opsasa, to mi radi
hajmo mirzu otpustite jos, pa da zaplesemo
hajmo mirzu otpustite jos, pa da zaplesemo
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Nesto ja sumnjam da Jakirevic ne zna sta radi. Nisu ni u Zrinjskom imali razloga da zale za ovim sto ih je otpisao.
Al opet dvije lige koje se ne mogu porediti po kvalitetu tako da nije ni bitno.
Iskreno vise bi volio da smo doveli nekog zeljnog dokazivanja nisam nikako optimistican po pitanju Vrancica. Nadam se da grijesim kao i obicno
You are someone else I am still right here
Selam za sve goste na forumu....
Bujrum , ne morate se izuvati

Bujrum , ne morate se izuvati
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nema sta, ozbiljan igrac. A konkurenciji samo dvije rijeci, bojte se..
-
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 17:54Da hoće doći, samo da se popiša po ovim što sve znaju.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Auu ovo se zove pojacanje 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav prelazni rok, Ismire Ismire

Gazi bordo dive!

Gazi bordo dive!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast