Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zao mi Divova. Kakva najava prvog kola sa Dudicem i pisanje lige. Pa onda 5 komada od tuzke i 4 od Igmana. Pa ih Celik izbaci iz kupa. Gdje ce ko sa njima ulozili milione. Joj smijarije od kluba i navijaca. Polubojkoti,Ajla,Mirza...vracanje koseva opstini... Fakat se malo ko ofira ko oni.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Daleko vece ismijavanje samog sebe je tvrditi da pripadas u vrh tabele, i to kriviti nacionalni kljuc zbog toga, a kupili utakmicu zadnjeg kola da se spase od ispadanjaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:41To je isto da napises svi umiremo jednog dana.. Pisati gdje ko pripada, ko ispada u buducnosti je pljuvanje u vjetar i ismijavanje samog sebe. Ne mozemo da predvidimo sta sutra slijedi, a znamo sta ce biti za godinu dvije !19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:30Vas ce takođe zapasti sudbina Slobode, životarit ćete narednih par sezona kroz ligu i onda vam kad tad slijedi ispadanje. Ove gluposti da pripadate vrhu tabele necu ni komentarisati.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:24
Cekaj cekaj....Zar mi nismo ugaseni, pusteni niz vodu, Azmir propao, gasimo se, tek sad mi nista nije jasno. Kako mi da ostanemo![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ko je napisao ? Ne znam zasto meni repliciras, ako nisam ja to napisao. Kupio Leotar, kupilo Posusje, kupio Igman...ybg druze, samo budala je sjedila skrstenih ruku i cekala rasplet situacije. Imas opciju da kupis ili da ukrades kao vi Velezu...parola snadji se. Nema ovdje postenih, samo zavisi kako se ko snadje .19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:02Daleko vece ismijavanje samog sebe je tvrditi da pripadas u vrh tabele, i to kriviti nacionalni kljuc zbog toga, a kupili utakmicu zadnjeg kola da se spase od ispadanjaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:41To je isto da napises svi umiremo jednog dana.. Pisati gdje ko pripada, ko ispada u buducnosti je pljuvanje u vjetar i ismijavanje samog sebe. Ne mozemo da predvidimo sta sutra slijedi, a znamo sta ce biti za godinu dvije !19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:30
Vas ce takođe zapasti sudbina Slobode, životarit ćete narednih par sezona kroz ligu i onda vam kad tad slijedi ispadanje. Ove gluposti da pripadate vrhu tabele necu ni komentarisati.
Elvir Baljic
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko ste vi gafova imali prethodnih 10 godina, ovo naše je kamilicaPredatod je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:56Zao mi Divova. Kakva najava prvog kola sa Dudicem i pisanje lige. Pa onda 5 komada od tuzke i 4 od Igmana. Pa ih Celik izbaci iz kupa. Gdje ce ko sa njima ulozili milione. Joj smijarije od kluba i navijaca. Polubojkoti,Ajla,Mirza...vracanje koseva opstini... Fakat se malo ko ofira ko oni.

Koševo Zapad
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pitari još pjene , do jucer su molili Boga da se ugasimo sad ko fol ibrete se sto mi slavimo izlazak u Evropu. Pa sta vi da slavite , spiskali najvise novca od svih klubova da budete cetvrti u ligi
Pijacari još slave pobjedu protiv AEK-a , to je njihov uspjeh ove sezone
Tuzlaci zamislite da ste jucer dobili nas , a vasi haveri pustali Igmana.Nikad pameti necete doci ,u ovoj ligi je zakon gledaj sebe ostale ko yebe

Pijacari još slave pobjedu protiv AEK-a , to je njihov uspjeh ove sezone

Tuzlaci zamislite da ste jucer dobili nas , a vasi haveri pustali Igmana.Nikad pameti necete doci ,u ovoj ligi je zakon gledaj sebe ostale ko yebe

HŠK Zrinjski – 299.099,20 KM
FK Borac – 239.279,36 KM
FK Željezničar – 211.866,92 KM
FK Sarajevo – 184.454,48 KM
NK Široki Brijeg – 157.042,03 KM
FK Velež – 129.629,59 KM
FK Tuzla City – 102.217,15 KM
FK Igman – 74.804,71 KM
FK Sloga – 47.392,27 KM
HŠK Posušje – 19.830,28 KM
FK Leotar – 14.940,00 KM
FK Sloboda – 14.940,00 KM
@švrakino šta kažeš na ovu cifru?
FK Borac – 239.279,36 KM
FK Željezničar – 211.866,92 KM
FK Sarajevo – 184.454,48 KM
NK Široki Brijeg – 157.042,03 KM
FK Velež – 129.629,59 KM
FK Tuzla City – 102.217,15 KM
FK Igman – 74.804,71 KM
FK Sloga – 47.392,27 KM
HŠK Posušje – 19.830,28 KM
FK Leotar – 14.940,00 KM
FK Sloboda – 14.940,00 KM
@švrakino šta kažeš na ovu cifru?

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:34Jeste da je još rano, ali otprilike ovakav poredak na tabeli mislim da će biti iduće sezone:
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
4. Željezničar( u Europu odlazi jer je neko od troje iznad uzeo Kup )
5. Velež
6. Široki
7. Tuzla City
8. Igman
9. Posušje
10. Sloga
11. GOŠK
12. Leotar/Krupa/ZV09
Hajde kad si već i ti napisao, daj i ja ću, pa onda nakon pojačanja i evrope ćemo napraviti još jednu.
1. Zrinjski
2. Sarajevo ( Obzirom šta se priča sa kakvim imenima Mirvić pregovara, i bez trenera bi se trebali ganjati sa Zrinjskim )
3. Željezničar/Široki
4. Široki/Željezničar ( ovaj poredak zavisi od toga kako će se široki pojačati, jer sam čuo da im se vratio mepas u klub, a i onaj njihov komandant general šta već traži od svih velikih firmi koje drže hrvati pare da daju )
5. Borac ( uzimaju kup, to je već 70% dogovoreno, to se radi da bi manje lakrdije u ligi bilo da malo ohladimo od njih )
6. Velež
7. Igman
8. TC
9. GOŠK
10. Posušje
11. Sloga
12. ovo je rezervisano za ove baražlije
- Shategabri
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Platio je vama Igman i zaradilo se na kladionici

- Shategabri
- Kontakt:
Ko je ono glavni u Igmanu?TMmanija2012 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:18Platio je vama Igman i zaradilo se na kladioniciKamiondzija Mirva nije levat
![]()
Čija je filijala Igman?

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako je dio za Borac tačno, onda se svakako mijenja situacija na tabeli. Od nas( FKS ) očekujem neki solidan kontinuitet iduću sezonu. Za titulu da se borimo, teško, ali da bez problema izborimo Europu, to je neki minimum minimuma. Svakako da pripremamo dobar rok, trebali bi doći Delač, Duraković, stoper, desni bek, veznjak, desetka..Mire88 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:15GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:34Jeste da je još rano, ali otprilike ovakav poredak na tabeli mislim da će biti iduće sezone:
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
5. Velež
6. Široki
7. Tuzla City
8. Igman
9. Posušje
10. Sloga
11. GOŠK
12. Leotar/Krupa/ZV09
Hajde kad si već i ti napisao, daj i ja ću, pa onda nakon pojačanja i evrope ćemo napraviti još jednu.
1. Zrinjski
2. Sarajevo ( Obzirom šta se priča sa kakvim imenima Mirvić pregovara, i bez trenera bi se trebali ganjati sa Zrinjskim )
3. Željezničar/Široki
4. Široki/Željezničar ( ovaj poredak zavisi od toga kako će se široki pojačati, jer sam čuo da im se vratio mepas u klub, a i onaj njihov komandant general šta već traži od svih velikih firmi koje drže hrvati pare da daju )
5. Borac ( uzimaju kup, to je već 70% dogovoreno, to se radi da bi manje lakrdije u ligi bilo da malo ohladimo od njih )
6. Velež
7. Igman
8. TC
9. GOŠK
10. Posušje
11. Sloga
U svakom slučaju, kad budu otprilike sve ekipe privodile prelazni rok kraju, napravit ćemo ponovni poredak.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da se podsjetimo našeg dragog predsjednika.
5.2.2020 Elmir Šećerbegović: Do kraja naredne godine FK Sloboda će biti klub bez dugovanja
29.9.2020Šećerbegović: Radimo dobar posao, vjerujem da će FK Sloboda uskoro biti jako bitan faktor fudbala u BiH
3.7.2020Šećerbegović: Krivulja zaduživanja ide silaznom putanjom i krajem iduće godine vjerujem da ćemo biti na nuli
9.1.2021Šećerbegović: Sloboda će 2022. moći kupiti 10 najboljih igrača Premijer lige BiH
31.12.2022Šećerbegović: Dug Slobode je umanjen za 3.5 miliona KM, uloženo je 3 miliona KM u infrastrukturu
Mi smo svjesni, a tako i planiramo budžet, da finansijska podrška kroz karte i članske karte nisu dovoljne za bilo kakav ozbiljniji nivo i tu se uglavnom radi oko 0.01 % naših prihoda.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Rekao bih hvala Bogu sto se ova nakaradna sezona zavrsila ali onda skontam da iduca nece biti nista drugacija. I dalje isti ljudi ce dirigovati sve. Sam odraz nase lige su jucerasnji rezultati. Samo daj da se nesto nastima, pusti. Govor tijela igraca Sarajeva sve sam govori kao da su termin igrali. Zbog takvog stava i zbog globalne nekvalitete sve ce se vidjeti u europi. Sarajevo, Zeljo i Borac max 2 pretkola eventualno uz bas bas dobar zrijeb do treceg u sto cista sumnjam. Zrinjski je u veoma dobroj poziciji i samo ih nezgodan zrijeb moze udaljiti od grupe konferencije, vidjet cemo. Neka je ovo od sinoc na sramotu Mirvica i Aylah. Ako se "boris" za regularnost neces onako odigrati utakmicu sasvim sigurno, a ako se boris za "mozzartovanje" onda ok.
-
- Kontakt:
Ne znam ko ti je izvor ali definitivno te laže !Mire88 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:15GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2023, 10:34Jeste da je još rano, ali otprilike ovakav poredak na tabeli mislim da će biti iduće sezone:
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
5. Velež
6. Široki
7. Tuzla City
8. Igman
9. Posušje
10. Sloga
11. GOŠK
12. Leotar/Krupa/ZV09
1. Zrinjski
3. Željezničar/Široki
6. Velež
7. Igman
8. TC
9. GOŠK
10. Posušje
11. Sloga
Titula se vraća u grad na Vrbasu, to je prava istina !
Velika se lova sprema, čak i veće cife u odnosu na period kad je Lalat dolazio i krojio sebi tim sa srbijanskim manekenčićima...
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Shategabri
- Kontakt:
Pored ovakvog Zrinjskog, ko god računa na to da napadne titulu, treba ozbiljno da počne spremati ekipu za narednu sezonu VEĆ SAD.
Borcu ni faktor amidže u savezu ne pomaže puno ako ne naprave neke radikalne promjene u ekipi. S ovim što imaju, nemaju ništa.
Mi nemamo šta tražiti u toj priči sa Mirzom na klupi kad bi doveli ne znam koga da nam igra. Tako da što se toga tiče, nema tu nekih promjena koje bi mogle ozbiljno ugroziti Zrinjski.
Ovo ostalo nije ni vrijedno pomena po pitanju titule.
Borcu ni faktor amidže u savezu ne pomaže puno ako ne naprave neke radikalne promjene u ekipi. S ovim što imaju, nemaju ništa.
Mi nemamo šta tražiti u toj priči sa Mirzom na klupi kad bi doveli ne znam koga da nam igra. Tako da što se toga tiče, nema tu nekih promjena koje bi mogle ozbiljno ugroziti Zrinjski.
Ovo ostalo nije ni vrijedno pomena po pitanju titule.
Koševo Zapad
https://youtube.com/shorts/XjKmyvCXIhs?feature=share
Slavi se 4 mjesto. **** ti to. Nije se bezveze doveo Vrancic i Renan za 400.000.
Slavi se 4 mjesto. **** ti to. Nije se bezveze doveo Vrancic i Renan za 400.000.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tebi naš qrac ne izlazi iz usta više o nama pišeš nego o svom humanitarnom brojuPredatod je napisao/la: ↑29 maj 2023, 11:41https://youtube.com/shorts/XjKmyvCXIhs?feature=share

-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zamisli direktor ti kluba navija za gradskog rivala.To nema nigdje.Juce je slavila Zeljin uspjeh ali ono ofirno da se ne primjeti.Zamisli imaš Vrancica u timu i budes ispod Zelje u kojem igra Drljo.Stariji pitari su dingospo ali ovo mladje mi nesto nepoznato.Garant kontaju da ako navijaš za Sarajevo da si posto gradska raja.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, bordobijeli, mnon46, perodeformero, Proximic, Vanja8 i 27 gostiju.