Dosad je Milan inkasirao nesto manje od 8 miliona eura od EL. Ukupno moze inaksirati oko 22 miliona eura , tako da to nije bas nebitan kup.muha milanez je napisao/la: ↑18 feb 2021, 09:16Tako je kolega Ruicosta. Meni lično El nije nebitno takmičenje, volio bi da ekipa da maksimum da vidimo kakvo je realno stanje i domet ove ekipe. Više mi je priče o umoru ekipe preko glave, svakako se i raspored malo razvukao, a i nisu amateri.
Večeras će morat biti baš motivisani i energični protiv ekipe koja će poginuti na terenu za dobar rezultat.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I jedini trofej na kugli zemaljskoj koji dosad nismo osvojili!!meepo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:13Dosad je Milan inkasirao nesto manje od 8 miliona eura od EL. Ukupno moze inaksirati oko 22 miliona eura , tako da to nije bas nebitan kup.muha milanez je napisao/la: ↑18 feb 2021, 09:16Tako je kolega Ruicosta. Meni lično El nije nebitno takmičenje, volio bi da ekipa da maksimum da vidimo kakvo je realno stanje i domet ove ekipe. Više mi je priče o umoru ekipe preko glave, svakako se i raspored malo razvukao, a i nisu amateri.
Večeras će morat biti baš motivisani i energični protiv ekipe koja će poginuti na terenu za dobar rezultat.
Plus kvalifikacija za LP i igranje Superkupa.Ovo sto sam naveo gore je fiksna zarada naravno tu je varijabilna zarada od TV prava.Ruicosta je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:13I jedini trofej na kugli zemaljskoj koji dosad nismo osvojili!!meepo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:13Dosad je Milan inkasirao nesto manje od 8 miliona eura od EL. Ukupno moze inaksirati oko 22 miliona eura , tako da to nije bas nebitan kup.muha milanez je napisao/la: ↑18 feb 2021, 09:16Tako je kolega Ruicosta. Meni lično El nije nebitno takmičenje, volio bi da ekipa da maksimum da vidimo kakvo je realno stanje i domet ove ekipe. Više mi je priče o umoru ekipe preko glave, svakako se i raspored malo razvukao, a i nisu amateri.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma sve to, takmičarski duh ekipe mora rasti, moraju se sakupljati bodovi radi Uefa koeficijenta. Mislim da imamo sasvim dovoljnu širinu u ekipi da se ravnopravno borimo na dva fronta.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Prenosi li nas ko od komsijskih tv kuca, osim Arene? Hoce li se moci na Telemachu pogledati ili link ganjamo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Teško i ako bude na nekom komšijskom kanalu da ovi cigani iz Telemacha ne zatamne.
Tako da.. http://liveonscore.tv/soccer-streams/ue ... -vs-milan/
Tako da.. http://liveonscore.tv/soccer-streams/ue ... -vs-milan/
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam se nadao RTRS da uleti, ali eto nista ni od njih. A RTS nemamo na EON-u, cini mi se.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Meni preko mobitela stalno prekida, a vidim i Rope i jos par forumasa se zali na isti problem.
Jel' ima na tv-u AC App?
075 ❤
075 ❤
Ma prekida taj besplatni shit , nisu isti serveri za streaming za free i placene. Nema za web i PC.
Trebamo se ujediniti i javiti se supportu njihovom i traziti paket sa samo arenama po nekoj pristupacnoj cjeni.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 18 feb 2021, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Fantasista
- Kontakt:
Instalirate sebi acestream i imate linkove na stranici sportv.ws. Kopirate link i zalijepite u player, kod mene fercera na telemach netu odlično, slika hd.
-
- Kontakt:
Ja gledam preko hesgoal.com
E jbg nemamo ni srece. Dva nam gola ponistise za 10 minuta.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kako Ante Radetu upropasti idealnu asistenciju...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Samu davi loptu, više puta zaustavi solidan napad....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- nextterrain
- Kontakt:
Opet Bennacer povrijeđen
Iako je uzasan poslije povrede, ne treba nam njegove povrede.

Iako je uzasan poslije povrede, ne treba nam njegove povrede.
Ode Benaser. Yebem ti srecu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Povrijedi se Bennacer