BilaAlemC85 je napisao/la:MILICIJA JE BOG I BATINA

Eto zao mi ovog policajca ,mozda ima zenu i djecu,i sta treba da neko izgubi zivot radi levata ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BilaAlemC85 je napisao/la:MILICIJA JE BOG I BATINA
Principatus je napisao/la:Upravo na TV javljaju, da su navijaci koji su izazvali sukobe dosli busevima iz Livna.
Ma kakva milicija i pendreci od toga nema ništa.Nego u nas treba zakon ko u Engleskoj ako praviš nerede burazeru izbacete sa stadiona i dobiješ doživotnu zabranu ulaska na terene.Znamo kakvi su samo Englezi bili huligani al su to ljudi fino riješili u nas nevalja drzava nema zakona i to je to.I gdje cu ja ici na ove naše utakmice treba da me neko ubije,u Engleskoj ali i u Evropi kada vidimo i staro i mlado na utakmici,a sve ove huligane što se tuku eno im Čevljanovici pa nek se dogovore pa nek se do mile volje udaraju,ima normalnog naroda koji bi išao na naše utakmice i bili bi stadioni kud i kamo puniji da nije ovakvih scena.AlemC85 je napisao/la:to se rješava MILICIJOM I PENDRECIMA, druge nema........& & ? 1926 je napisao/la:? ¥,& ? ? је ово ¥ !ultra_slavija je napisao/la:% " Торца ? " & $ " ? !!!& " & & , ја не ' & је $ ? на ' $ " " " " / " $, то ' ? ' " на '....% !!!
' " ? " $ -,то се $ нас вас % поготово,? $ $ је " " " "," " " ? " "!
$ $ не престане ' $ овог - $ !
Не & " ? " југе &,& " ове " $,$ у " се ' ? ? $,а ово је ",?.& " ? " у ? " у &,Зг " ' " ".? !
tuga brate, i ništa drugo.....juznjak> je napisao/la:BilaAlemC85 je napisao/la:MILICIJA JE BOG I BATINAstariji mi pricaju da su u Jugi bili najvise cijenjeni ,nisi ga smio mrko pogledati.
Eto zao mi ovog policajca ,mozda ima zenu i djecu,i sta treba da neko izgubi zivot radi levata ?
Evo opet ovog a ti ko znas ???Koji si ti degen,dok je nas i Bosne, ce biti Dusmani.medoje je napisao/la:ti znas? bio si tamo? prepozno nekog od njih? ajde sine jos satak pa u krpe, trebas ujutro u skolu ustat, idete u posjetu zooloskomSarajlijc@ je napisao/la:FUJ! Oni koji su izazvali sukobe su iz Livna
Pa bio je neki dan u Sarajevu i sve dogovorio. O ovom se vec prica po gradu. Jasno je da je ovo vama u interesu. Sipovac, a ko drugi?nasborik je napisao/la:Aj ti liječi se čuj Šipovac krivzeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota, jašta Šipovac je Čak Noris, kriva je jedino vaša uprava koja nije obezbjedila utakmicu!
Da, da... Zeljo i Manijaci su cisti u ovom svemu. Nisu oni krivi. I Torcida i Manijaci i Hajduk i Zeljeznicar su podjednako krivi. Nije bitno ko je prvi poceo, nemate 10 godina da to ne shvatate.nasborik je napisao/la:Aj ti liječi se čuj Šipovac krivzeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota, jašta Šipovac je Čak Noris, kriva je jedino vaša uprava koja nije obezbjedila utakmicu!
ne prave oni nerede po stadionu...vec ispred stadiona...BluesForever je napisao/la:Ma kakva milicija i pendreci od toga nema ništa.Nego u nas treba zakon ko u Engleskoj ako praviš nerede burazeru izbacete sa stadiona i dobiješ doživotnu zabranu ulaska na terene.Znamo kakvi su samo Englezi bili huligani al su to ljudi fino riješili u nas nevalja drzava nema zakona i to je to.I gdje cu ja ici na ove naše utakmice treba da me neko ubije,u Engleskoj ali i u Evropi kada vidimo i staro i mlado na utakmici,a sve ove huligane što se tuku eno im Čevljanovici pa nek se dogovore pa nek se do mile volje udaraju,ima normalnog naroda koji bi išao na naše utakmice i bili bi stadioni kud i kamo puniji da nije ovakvih scena.AlemC85 je napisao/la:to se rješava MILICIJOM I PENDRECIMA, druge nema........& & ? 1926 je napisao/la: ? ¥,& ? ? је ово ¥ !
' " ? " $ -,то се $ нас вас % поготово,? $ $ је " " " "," " " ? " "!
$ $ не престане ' $ овог - $ !
Не & " ? " југе &,& " ове " $,$ у " се ' ? ? $,а ово је ",?.& " ? " у ? " у &,Зг " ' " ".? !
Sve naši Kiseljak,Livno Ima i iz Hercegovine,pa nemogu te ljude da shvatim jel oni žive u BIH.Oni ne smatraju ovo svojom državom eno im Hrvatska ako im je dole bolje.nookey je napisao/la:Principatus je napisao/la:Upravo na TV javljaju, da su navijaci koji su izazvali sukobe dosli busevima iz Livna.
Eto odgovora što nam se namješta da smo mi napali navijače Goška, evo zašto!
E bas ovakvi nama trebaju, dok ne dodju ovakvi policajci, nece bit' mira na utakmicama.Dylan Dog je napisao/la:Kad se sjetim da mi je bilo zao pripadnika torcide nakon onoga kako su prosli u Slovackoj kada su igrali Zilina-Hajduk.!
Dylan Dog je napisao/la:Kad se sjetim da mi je bilo zao pripadnika torcide nakon onoga kako su prosli u Slovackoj kada su igrali Zilina-Hajduk.
Sada kazem zivjela Slovacka policija zelim takvu i u BiH!
Naravno da ne mogu, ne moze se na silu a oni to rade vec godinama. I onda dodju neki djilkosi iz livna - hej Livnaslani grad je napisao/la:al pazi ti samo kolko moras imat debilnu upravu da organizuje PRIJATELJSKU![]()
tekmu sa Hajdukom u povodu rodzendana...mene recimo ovi neredi uopste nisu nimalo iznenadili....iznenadilo bi me da je sve proteklo u redu
....pa ako ne mozes dovest za rodzendan neki renomirani EVROPSKI klub nemoj ni ove kvazi-klubove iz balkanske zabokrecine....i jos ti se kao vrhunac p.o.s.e.r.u na proslavu..cccc...valjda ce ovo bit mnogima neka skola
zeljovac87 je napisao/la:Pa bio je neki dan u Sarajevu i sve dogovorio. O ovom se vec prica po gradu. Jasno je da je ovo vama u interesu. Sipovac, a ko drugi?nasborik je napisao/la:Aj ti liječi se čuj Šipovac krivzeljovac87 je napisao/la:Ja mislim da je za sve kriv prvi sukob u Banjaluci. Koliko cujem i ovo je rezirao onaj Sipovac iz Borca. Torcidasi su dobili neku kintu od Sipovca i evo sta se desilo/Sramota, jašta Šipovac je Čak Noris, kriva je jedino vaša uprava koja nije obezbjedila utakmicu!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, MoSaZeLjo1921, Pablo11, Sarun i 39 gostiju.