AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako je fino gledati ovo na njemackom DAZN,emisija uoci derbija top
Idemo momci dobiti ovo.
Forza Milan
Idemo momci dobiti ovo.
Forza Milan
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Volio bih da nisam u pravu ali mislim da ce nas i inter ubiti visokim presingom. Po meni su oni trenutno puno veci favorit.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mene samo brine kako će Rom izdržati protiv Lukakua, znamo koliko se patio u ranijim temama.
Il Club più titolato al mondo!
Golemo niko ne čuva jedinog igrača Intera u 16 pri ubačaju.
Grčevita borba za top4 do kraja sezone.
Prespori su nam štoperi za ove ofanzivce Intera , ponavljamo se po stoti put , ali tako je kako je.
Grčevita borba za top4 do kraja sezone.
Prespori su nam štoperi za ove ofanzivce Intera , ponavljamo se po stoti put , ali tako je kako je.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ja, realno trenutno su daleko jaci rival, ovdje bi remi bio ko kuća.
Ovo je Romov gol!!!
Ne mogu da vjerujem da je Lukaku 50 kg tezi i duplo brzi od njega..
Ne mogu da vjerujem da je Lukaku 50 kg tezi i duplo brzi od njega..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Naši stoperi ne znaju s loptom tako da svaka ekipa koja visoko izadje napravit ce nam problem
Bajka što je trajala, trajala je. Vratimo se u realnost, a to je top 4 plasman. 
Kjaer prelako ispada i ima karton, prvi kandidat za izmjenu na poluvremenu iako je po meni greška što Tomori nije počeo, ova utakmica traži jednog brzog stopera u zadnjoj liniji.
Iako je i ova taktika Piolija problematična, gdje traži od stopera da visoko izađu na igrača, tu je dovoljan jedan dobar prvi korak protivnika da te lako izbaci i ostavi iza sebe. Ne mogu u tim situacijama čak ni kriviti Romagnolija ili Kjaera, skoro da ne postoji stoper na svijetu koji u toj situaciji može zaustaviti Lukakua.
Dobro aj, malo su kao došli sebi poslije početnog pritiska.
Kjaer prelako ispada i ima karton, prvi kandidat za izmjenu na poluvremenu iako je po meni greška što Tomori nije počeo, ova utakmica traži jednog brzog stopera u zadnjoj liniji.
Iako je i ova taktika Piolija problematična, gdje traži od stopera da visoko izađu na igrača, tu je dovoljan jedan dobar prvi korak protivnika da te lako izbaci i ostavi iza sebe. Ne mogu u tim situacijama čak ni kriviti Romagnolija ili Kjaera, skoro da ne postoji stoper na svijetu koji u toj situaciji može zaustaviti Lukakua.
Dobro aj, malo su kao došli sebi poslije početnog pritiska.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Majku ti sudijsku hoces li ista svirati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Realnost je da sa ovom igrom ni cetvrti necemo biti...
Kako Rom brani Lukaku stoji 2 metra od njega,evo i svabe govore da je Tomori bolji izbor ali eto ovaj je kapiten.
Uzasno igra
Uzasno igra
Kakav crni penal, da hocemo izdrzat poluvrijeme samo sa jednim golom, svaki napad interov gol u zraku visi...
Vadi Kjaera, ako ne dobije crveni prije pauze. Daj Tomorija, ne možeš ovako svako malo u šprint duele sa malim magarcem i Martinezom, imaš već žuti - a spor si ko puž.
Okom čuvaju malog magarca, ovaj prima loptu okrenut leđima, a štoperi po 2m od njega.
Umalooo Theo!
Okom čuvaju malog magarca, ovaj prima loptu okrenut leđima, a štoperi po 2m od njega.
Umalooo Theo!
To stoji, al to mijenja činjenicu da je Skrinjar držao Ibru za ruku
Katasrofalan vezni red
Tonali Kesi Hakan i oba krila ocajni
Tonali Kesi Hakan i oba krila ocajni
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.