Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

amir
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la amir » 30 dec 2008, 17:29

Trebamo igrati na onom stadionu na kojem ce mo pobijediti Spaniju i Tursku, e koji bi to bio stadion tesko je reci, :lol: :lol: :lol: ma ustvari gdje god budemo igrali, pobijedit ce mo ih akoBogda.
Ako budemo odlucovali protiv Spanije, bit ce pakleno gdje god igrali
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 17:35

amir je napisao/la:Trebamo igrati na onom stadionu na kojem ce mo pobijediti Spaniju i Tursku, e koji bi to bio stadion tesko je reci, :lol: :lol: :lol: ma ustvari gdje god budemo igrali, pobijedit ce mo ih akoBogda.
Ja, ako do tada bude sve islo kako treba a to znaci 4 ili 6 bodova protiv Belgije i 3 boda protiv Estonije i Armenije. :| Bice tesko ali to je fudbal!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 30 dec 2008, 18:04

Tarik14 je napisao/la:
amir je napisao/la:Trebamo igrati na onom stadionu na kojem ce mo pobijediti Spaniju i Tursku, e koji bi to bio stadion tesko je reci, :lol: :lol: :lol: ma ustvari gdje god budemo igrali, pobijedit ce mo ih akoBogda.
Ja, ako do tada bude sve islo kako treba a to znaci 4 ili 6 bodova protiv Belgije i 3 boda protiv Estonije i Armenije. :| Bice tesko ali to je fudbal!
Tarik, ja nevidim nasu repezentaciju ni na kojem mjestu, osim drugom mjestu i akoBog da u baraz na nekoga slabijeg i idemo u JAR. Mozda sam veliki optimista ali to je moja drzava, moja reprezentacija, moji Bosanci i Hercegovci, moji zlatni momci i nemogu da sumnjam u sve to, govorim sebi da smo najbolji i nemoze me niko ubijediti u suprotno.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 18:10

Sve je to lijepo kad tako postavis ali moramo biti realni da u ovoj grupi i trece mjesto je veliki uspjeh. Trenutno je Belgija ispred nas u grupi i ako izgubimo ove dvije utakmice protiv njih mozemo zaboraviti drugo mjesto i baraz.
Zato trebamo pobijediti sto vise utakmica (pogotovo u gostima) i onda se nadati da Turska ili cak i Spanija kiksne protiv drugih ekipa u nasoj grupi.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 18:14

Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo kad tako postavis ali moramo biti realni da u ovoj grupi i trece mjesto je veliki uspjeh. Trenutno je Belgija ispred nas u grupi i ako izgubimo ove dvije utakmice protiv njih mozemo zaboraviti drugo mjesto i baraz.
Zato trebamo pobijediti sto vise utakmica (pogotovo u gostima) i onda se nadati da Turska ili cak i Spanija kiksne protiv drugih ekipa u nasoj grupi.
Mi ako nemozemo Belgiju i Tursku tuci kod kuce, nemamo sta traziti na SP!

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 30 dec 2008, 18:59

loptica je napisao/la:čujem da s vizama problem kažu najgori su treba sto formulara u ambasadi piskarat ...valjda zbog Brisela i procedure Eu :twisted: misle oni odustat će raja!
Eh idemo mi preko Slovenske agencije jeftina i kvalitetna!
koje SLOVENSKE AGENCIJE, gdje se nalazi, broj telefona daj mi bilo šta da ne moram ići autom.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 30 dec 2008, 19:02

Čujem od prijatelja iz Hrv-Slov-Austrije naši fanatici idu skupa busevima 3 dana shopping i razgledavanje i noćenje !
Delić naš neki čovijek već je tako organizirao za našu raju kažu car je iz Ljubljna organizacija nešto oko 300 eura!kad sve saznam javim se!
Fi hajati.
GO Bosno.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 19:10

CheGuevara je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo kad tako postavis ali moramo biti realni da u ovoj grupi i trece mjesto je veliki uspjeh. Trenutno je Belgija ispred nas u grupi i ako izgubimo ove dvije utakmice protiv njih mozemo zaboraviti drugo mjesto i baraz.
Mi ako nemozemo Belgiju i Tursku tuci kod kuce, nemamo sta traziti na SP!
Utakmice kod kuce nebi trebali biti poteskoca ako budemo igrali u Zenici. Ja se samo bojim kada BIH bude igrala u gostima jel tamo cesto nismo bili upsjesni i gubili smo mnogo bodova (bar u predhodnim kvalifikacijama),

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 23:01

LAW je napisao/la:Ma ja Zenica dode kao teren koji ce koristiti kad im zatreba pi.. im materina ako saznamo da ce se 100% tekma odigrati u sarajevu protiv spanije i turske nebih dolazio ako tako odluce neka vise se ne vracaju u zenicu jer ce im svaka tekma biti prekinuta Mrs svi pitari
eh, hajd to sad prevedi na bosanski da i mi neutralni razumijemo sta ti buncas...???!!! :lol:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 30 dec 2008, 23:06

Bez obzira gdje se utakmica igrala, u Zenici ili Sarajevu, ja idem i neintersuje me gdje igraju, bodrim nase zlatne momke i gotovo. Bude mi fino i na Bilinom Polju i na Kosevu, a akoBogda igrat ce se i na "mojoj" nasoj GRBAVICI,
pustimo sada to gdje se igra, navijajmo i to je to

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 dec 2008, 01:37

amir je napisao/la:Bez obzira gdje se utakmica igrala, u Zenici ili Sarajevu, ja idem i neintersuje me gdje igraju, bodrim nase zlatne momke i gotovo. Bude mi fino i na Bilinom Polju i na Kosevu, a akoBogda igrat ce se i na "mojoj" nasoj GRBAVICI,
Ja kazem, bitna je pobjeda a to je nesto sta cesto nismo uspljeli da postignemo na Kosevu gdje smo cak porazeni od ekipa kao sto su Moldavija. :evil:

TREBA SE IGRATI U ZENICI, KRAJ PRICE!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 31 dec 2008, 09:56

Zanemarujući atmosferu mislim da je puno bolje igrati u Zenici.Prvenstveno zbog veličine terena.Velika je razlika igrati na Koševu i na Bilinom Polju.Pogotovo kada znamo da se ni Španci ni Turci ne snalaze na manjim terenima (španski tereni su među najvećim na svijetu,a ni turski nisu mali),dok se naši puno bolje snalaze na Bilinom Polju.

~ Jaco ~
Kontakt:

Post Postao/la ~ Jaco ~ » 31 dec 2008, 10:26

Profesionalci su i moraju znat igrat na bilo kakvom terenu...Šta ima veze ako je za par metara veće Koševo ?
Pa ionako ti igrači igraju u svojim ligama gdje su tereni dosta veći i od samog Koševa pa nemaju nikakvih problema...S obzirom kako igramo u posljednje vrijeme, Koševo bi bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta i atmosfera bi sigurno bila odlična a i Bilino polje je također odlično kao i uvijek, tako da je sve to manje-više bitno...Molite se vi da naše igrače zaobiđu povrede i sve će bit uredu...^^

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 dec 2008, 17:38

Tarik14 je napisao/la:
amir je napisao/la:Bez obzira gdje se utakmica igrala, u Zenici ili Sarajevu, ja idem i neintersuje me gdje igraju, bodrim nase zlatne momke i gotovo. Bude mi fino i na Bilinom Polju i na Kosevu, a akoBogda igrat ce se i na "mojoj" nasoj GRBAVICI,
Ja kazem, bitna je pobjeda a to je nesto sta cesto nismo uspljeli da postignemo na Kosevu gdje smo cak porazeni od ekipa kao sto su Moldavija. :evil:

TREBA SE IGRATI U ZENICI, KRAJ PRICE!
A kako smo igrali protiv Grcke, Madjarske, Bugarske ... u Zenici
Ma teren ne garantuje pobijedu, to je do igraca i selektora.
Meni je svejedno gdje igrali, u Zenici, Sarajevu ili negdje drugo

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 dec 2008, 17:56

Ma zenica je uredu, mada me strasno nervira, kad vidim dresove Celika , salove zastave itd...

Pa jesu li robijasi dosli da navijaju za BiH ili za Celik :?:

Da ne spominjem psovke upucene BHF-u itd...

Sramota...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 dec 2008, 18:22

utakmica protiv belgije se igra u zenici dok ce protiv spanije i turske najvjerovatnije igrat u sarajevu na kosevu...

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 31 dec 2008, 23:24

ma mi nebi bili Bosanci kad ne bi bili PRAZNOVIJERNI kakva Zenica kakvi bakrači, ako smo dobri pobjedit ćemo i na livadi SARAJEVO zakon :ugeek:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 01 jan 2009, 03:23

saiko1 je napisao/la:ma mi nebi bili Bosanci kad ne bi bili PRAZNOVIJERNI kakva Zenica kakvi bakrači, ako smo dobri pobjedit ćemo i na livadi SARAJEVO zakon :ugeek:
Ja vam kazem, kad bi pobjedili Belgiju u gostima onda bi stadion Asim Ferhativic Hase bio pun do zadnjeg mjesta, pa bi onda imali ne dobru, nego fenomenalnu atmosferu..tu bi pucali oblaci..ali hajd ti znaj unaprijed hocel se pobjediti tamo..sta ako se izgubi..odmah ce euforija da spadne i sta ces onda sa 20tak hiljada navijaca u sarajevu..to je malo za tako veliki stadion..onda bi bolje bilo zenica..nebitno, bilo kako bilo..odigrace se ova protiv Belgije u Zenici, pa ako bude jos nade za baraz, onda vam garantujem da ce stadion u Sarajevu protiv Turske biti pun, i onda cemo aBd turkishe poderati do gaca!! :lol: :mrgreen:

ado_mo
Kontakt:

Post Postao/la ado_mo » 01 jan 2009, 10:04

ma pobjeda

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 20:45

nemogu ici u belgiju nikako tuga, ali aBd neka je zdravlja pa da ih u zenici lijepo ugostima, dobit ce oni svoju porciju 3:0 :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.